ילד שנולד בארצות הברית

ssigals

New member
ילד שנולד בארצות הברית

אודה לכם באם תוכלו לסייע לי בדבר החוק לקבלת ג.ק אם שני ילדיי נולדו בארצות הברית. בתי הגדולה היא היום בת 11. ומאוד היינו רוצים לעבור לארצות הברית.

doronf65

New member
מנהל
תשובות

כשביתך (היא למעשה אזרחית) תהיה בת 18 או 21, אני לא זוכר, (בטח יתקנו אותי מייד) היא תוכל להגיש בקשה לאיחוד משפחות עבורכם. היא צריכה כמדומני להיות בארה"ב לשם כך. הבקשה תידון בתורה (יש מיכסה לנושא של מספר בקשות לשנה), וזה לוקח 5-12 שנים עד שמגיע התור. אמא שמבקשת את בנה היום זה 5 שנים, אח-אח זה 12 שנים, אני לא בטוח כמה בן-הורים. בכל אופן זה עניין לשנים.

טל ר

New member
וכמובן שווה להזכיר

שכשהבת תגיע לגיל 18, מאוד כדאי שתגיש דו"ח שנתי כל שנה ל-IRS, גם אם אין לה שום חבות מס בארה"ב.

odedee

New member
זה לא ממש יעזור לכם בעתיד הקרוב.

הילדים שלכם כאזרחים אמריקאים יכולים לבקש עבורכם גרין קארד במסגרת איחוד משפחות, רק במידה והם יגורו בארה"ב ומעל גיל 21. כלומר עליכם לחכות 10 שנים, ואז, אם בתכם הגדולה תעבור לארה"ב, היא תוכל לבקש איחוד משפחות. עד כמה שידוע לי יש תור גם לזה, של 5 שנים לפחות (זה משתנה), כלומר לא תגיעו לארה"ב במסלול הזה לפני 2019. עוד פרטים - פה.

galichicago

New member
תשובה

you just have to to to consoliya in israel with the birth certificate. it is the easiest process in the world. if you not shure, you always can call them and ask them what u need

odedee

New member
את מטעה אותה.

היא לא שאלה לגבי הוצאת דרכון אמריקאי לילדים אלא הוצאת גרין קארד להורים שלהם. וכפי שכבר ענינו, במקרה שלהם זה לא יקרה לפחות ב-15 שנים הקרובות.

למעלה