ילד

ט ו ש ה

New member
../images/Emo18.gif טרולית

היא מסתובבת בכמה פורומים ושואלת שאלות בלטה בכל אחד. להתעלם!

המשורר גורס כי כשאין חברים, נעים

בין הפורומים ומטרידים משעמום. לגבי השאלות המעולות שלה, בפורום אחד היא אומרת שהיא בדיוק נפרדה מחבר אחרי שנתיים, בפורו אחר ניא עומדת להתחתן לאחר זוגיות של 4 שנים... גם מחסור בחברים וגם בחומר האפור האיכותי שעוצר את הרוח בין האוזניים... אחרי זה שואלים אותנו למה אנחנו לא רוצים לעשות עוד כאלה...

kooltiras

New member
לזאת שמפחדת להביא ילדים

ממה את מפחדת? יותר מפחיד לשבת על הכיסא של רופא השיניים, אצל רופא השיניים הפחד הוא אמיתי. להביא ילדים לעולם, זה הדבר היפה ביותר.

QueenOfMagic

New member
יש כל כך הרבה סיבות לפחד

ואת לא יכולה להגיד למישהו שהפחד שלו לא אמיתי... אני מכירה מישהי שמפחדת מחלזונות שאין להם בית...היא מסוגלת לצרוח בהיסטריה כשהיא רואה אחד...ובמקרה חילזון זו לא חיה קופצת, נושכת, עוקצת אבל בכל זאת היא מפחדת...הפחד שלה אמיתי... ממה יש לפחד.. מההריון ומהתהליכים שלו מהבדיקות שעושים בזמן ההריון מהלידה הכואבת מזה שאחרי זה צריך גם לדאוג למה שהכאיב לך ונשאת 9 חודשים יש הרבה...והפחדים האילו רלוונטיים בדיוק כמו כל הפחדים בעולם... ילד זה דבר יפה?? רק למי שרוצה אותו

kooltiras

New member
יש פחד ויש פחד

הרבה פחדים יש ביום יום, אבל יש פחד ויש פחד ולידה דבר טבעי ביותר, אין מה לפחד ולראיה אם הפחד היה אמיתי נשים לא היו יולדות יותר מפעם אחת. והעובדות מדברות אחרת. ושוב לדעתי ולדעת הרבה והעובדות כאן גם מדברות הבאת ילדים לעולם, דבר יפה ומרגש ונותן המון כוח להמשיך הלאה.

QueenOfMagic

New member
אז מה?!?!

זה יכול להיות טיבעי עד מחר...גם שיניי בינה הם טיבעיות אבל עדיין עוקרים אותן...מה הקשר? מי שרוצה ילד שתעשה אחד מי שלא שלא תעשה ואני לא חושבת שפחד לא צריך להיות חלק מהבחירה לא לעשות. ואילו שעושות שוב ילדים...יש דבר ניפלא כזה במוח שלנו...אנחנו זוכרים רק את הדברים הטובים בלידה ולא את הרעים ולכן זה מאפשר לאישה שרוצה בעוד ילד לעבור עוד לידה מבלי לחשוש שמא יהיו X דברים. אחרת הרבה נשים היו עושות רק ילד אחד או בכלל לא... ועוד משהו קטן- יש כאלה שילדים הרגו להן את הנשמה והן זומבי מהלך. יש כאלה שזה סחט להן את החיוניות ואת האושר.. ויש כאלה שנכנסו לדיכאון שלאחר לידה והרגו את התינוק ע"י השלכתו מקומה 10 את לא יכולה להכליל וגם להגיד שפחד מרופא שיניים הוא יותר אמיתי. תראי, אני למשל לא מפחדת מרופא שיניים כי מעולם לא עשו לי משהו כואב. ואני מכירה נשים שעברו לידה קשה ואני מכירה נשים שהלידה שלהן היתה כל כך קלה שאפילו צירים לא היו להן. הכל תלוי בגורל...ולי נדמה שהגורל אומר שלי לא יהיו ילדים. ואת יודעת מה...אני לא רואה בזה שומדבר רע..אלא טוב...טוב לילדים שלא יהיו לי..

זה הדבר היפה ביותר

עבורך!!! ואם זה הדבר היפה ביותר עבורךאז תמישיכי לתתרבי ותלדי כל שנה מחדש וכמה שאת רוצה, אף אחד לא עוצר אותך. ומי שזה הדבר הכי נורא עבורו- שלא יעשה בכלל. בגלל זה אנחנו שונים ולא כולנו תבנית אחת ומשעממת.

XUXA141

New member
למה אנשים שוכחים את המילה..

"לדעתי". "להביא ילדים לעולם זה הדבר היפה ביותר - לדעתי" כך היתה הכותבת צריכה לכתוב. לא לקבוע עובדות בשביל כולם.

למעלה