ילה תתעוררו!

Sonata Of Tears

New member
ילה תתעוררו!

נגמר החורף (לצערי כמובן) צאו מהשינה!. שאלה, למה הטראנסג'נדרים הם חלק מהקהילה ההומולסבית שכמובן אין קשר בין זה למשיכה מינית? תעשו לי ילדים ,אני מקימה שבט.

שאלה מעניינת מאד !

למה הטרנסג'נדרים הם חלק מהקהילה ההומולסבית? אני לא חושבת שזה ככה... אני חושבת שיש איזו "על קהילה" - של הטרנסג'נדרים, הלסביות, ההומואים והבי, והמשותף לכולנו הוא העיסוק בחופש שיש/אין לפרט לחיות את חיינו עפ"י הזהות או כולל חיפוש הזהות. לפני זמן מה היה שירשור קטן על זה כאן:

DarlingAdam

New member
רק של אנשים שלא מסומנים

כ"חברי הפורום"... אין לי מושג למה את לא רשומה, מאחר ואת בהחלט חברי הפורום - אולי פשוט לא הצבת פה הודעות לאחרונה והמערכת לא קלטה אותך :) אל דאגה, חברי הפורום יכולים להציב הודעות באופן חופשי, ועכשיו גם את ;)

אורי 0

New member
אולי זה קשור

להעלמות של איזה חברימות (מהסוג החביב דוקא) מפורומנו? כאילו, העלו, לא עלה, התייאשו והלכו?

DarlingAdam

New member
לא נראה לי הגיוני,

מאחר וכל ההודעות שנשלחות מגיעות, וכל אלה שאינן זבל עוברות אל הפורום. זה לא פועל ככה :) ואני תמיד מסביר בנימוס.

אורי 0

New member
למה אין קשר?

יש, אבל לא הכרחי ולא פשוט. נכון, בין הטרנסג'נדרים יש נמשכים לכל מיני. אבל בהחלט יש די הרבה הומואים נשיים, שהם טרנסג'נדרים, ולסביות בוצ'ות הם גם טרנסג'נדריות. אולי לא טרנסקסואלים אבל בודאי טרנסג'נדרים. בכלל, הקוים בין פאטמים, ג'נדרקוירים ולסביות לא לגמרי ברורים עד כמה שאני יכול להתרשם. ויש גם כאלה שקצת מתנדנדים על הקו אוחצ'ה/טרנסית. לעוד יותר הומואים ולסביות יש "עבר" טרנסג'נדרי-משהו בילדות (עמית קמה כתב פעם ש 80% מההומואים היו ילדים נשיים. במקום אחר ראיתי ש 75% מהלסביות היו טומבויס - לעומת "רק" 50% מכלל הנשים) חוץ מזה, התפיסה המקובלת ל"גבר" ו"אשה" כוללת גם הטרוסקסואליות. כך שבמובן זה הומואים ולסביות אינן "גברים" ו"נשים" מלאים. וחוץ מזה שהתפיסה העממית מקשרת "נשי" עם "הומו" ו"גברית" עם "לסבית". אלימות נגד הומואים ולסביות מכוונת בדרך כלל לכאלה שנחשבים חורגים מגדרית, לא מינית (כלומר מזהים הומו לפי התנהגות או הופעה נשית, הרי קשה לדעת עם מי הוא שכב). בתכלס יש די הרבה קשרים בין הקהילות (שאף פעם אינן עשויות מקשה אחת). הקשר של פאטמים וג'נדרקוירים מסוימים לקהילה הלסבית ברור (ע"ע כביסה שחורה). מספיק, לא?

ליאתו

New member
באמת רדום פה לאחרונה

אני אנסה: אני חושבת שמטרות משותפות, וגם שתי הקבוצות הן אנשים שלא משייכים את עצמם לסדר ההטרוסקסואלי (הטרונורמטיבי, אם אני משתמשת נכון במושג): נולדת אישה, אז את אישה, ואת גם צריכה לאהוב גברים ולעשות להם תינוקות; נולדת גבר, אז זה מה שאתה, ואתה אוהב נשים ושאר הדברים שגברים עושים. נראה לי דווקא חיבור מתבקש, אם כי יכול להיות מטעה באמת.

DarlingAdam

New member
מצטער שרדום פה...

אין לי זמן לנשום, שלא לדבר על לתפעל פורום... אבל זה לא נורא, זה רק לקצת זמן. אני בטוח שאנשים יתעוררו בעצמם בקרוב... אני מקווה, לפחות.

ליאתו

New member
הי, מתוק, זו לא אשמתך

אנשים פשוט לקחו את שנת החורף יותר מידי ברצינות.

matanbu

New member
*פיהוק*

איזה שנת חורף... הלוואי והיתה קצת... אבל אני ממש שמח וממש מבולבל. היום הלכתי לרופא שיניים, בהכי רגיל שיש, לא בוצ'י, לא הומו, לא כלום, סתם עייף (סוגיית שנת החורף..), ואיזה 6 אנשים זיהו אותי כזכר משומה. "תשב פה.." "מתי התור שלךָ?" "למי אתה מחכה?" וכו. ~מסתכל למטה~ כן, הכל תקין. מה הבעיה פה?

ליטל ו

New member
בין השאר

כי הסטורית היה בלבול בין הקהילות, ורדפו אותנו ביחד :) וגם כי שינוי מין (שלא לדבר על מעבר בין לבין) יוצר מצבים שנראים חד-מיניים, או שהם חד מיניים למרות שהם לא נראים ככה, וכו', ובכל מקרה מחייב התמודדות עם שאלת "לאיזה מין/מגדר אני נמשכ/ת?".

ליטל ו

New member
וגם,

שניהם שאלות של מגדר/מין. אילו לחברה לא היה אכפת בכלל ממגדר, שתי הקהילות היו חסרות משמעות. הרבה אנשים יכולים למצוא את עצמם שייכים לשתי הקבוצות האלה במקביל, אחרי שינוי אחד בתפיסה (או הבנה שהם תמיד היו שונים בתפיסה). למשל - "אני לא מבינה את כל עניין הג'נדר הזה, זה לא מדבר אלי ולא אכפת לי, לא לגבי עצמי ולא לגבי אנשים שאני נמשכת אליהם". ואני יודעת לגבי עצמי, למשל, שיש חיבור בין האהבה שלי לנשיות שבי לבין המשיכה שלי אל נשים. זה המשך של אותו דבר, זה אותו הדבר שאני אוהבת. ברור לי שזה לא ככה אצל כולםן, אבל אצלי זה כן.

למעלה