ילידי מאי המסכנים... 8-(

sasson

New member
ילידי מאי המסכנים... 8-(

דאבל באסה... אמרו לי שילידי מאי מתגייסים מיד איך שנגמרות הבגרויות. הבעיה שעוד אין לי תאריך גיוס כי עוד לא הייתי בצו ראשון. אז מה??? לא יהיה לי חופש אחרי התיכון??? אני יכול לשכוח מטיול באמסטרדם??????? רבאק למה??? בנאדם רוצה קצת חיים אחרי כל החרא וזה מה שהוא מקבל??? תגידו לי שזה לא נכון...בבקשה...

אחי זה נכון, אבל יש פיתרון!

אני תאמת לא יודע אם להגיד לך שזה נכון לגמרי. אני יכול להגיד לך שאני יליד מאי ובאמת הצו גיוס המקורי שלי הוא ליולי. איך זה שאני עדיין כאן מחכה לגיוס העדכני שלי ב26 למרץ אתה שואל? ובכן אני החכמתי לעשות (הכל נאמר בציניות כן?) ונירשמתי לעתודה האקדמאית. לכן דחו לי את הגיוס לאוקטובר, ואז שביטלתי את העתודה דחו לי למרץ כפי שאתה רואה עברתי מקצה אחד קיצוני של מחסור בחופשה לקצה קיצוני אחר של חופש חסר פואנטה בלי חברים כי כולם התגייסו. אם אתה שואל אותי עדיף לי במצב הנוחכי, כי כן אני קצת נהייתי משועמם בחודש האחרון, אבל זה עדיף אל מחסור טוטאלי בחופש בין הלימודים לצבא.

תשקול טוב טוב

אתה מודע לעובדה שאתה פשוט יכול לבקש שידחו לך. תנסה את זה קודם, כי עד כמה שחופש לפני הגיוס זה סבבה, עדיין, להתגייס בערך ב נובמבר זה הדבר הכי טוב, תחשוב גם שכמעט כל החברים שלך יתגייסו ויהיה דיי משעמם לקראת סוף החופש. תשאל כאן מלשבים שעומדים אוטוטו להתגייס, כולם נראה לי היו מסכימים להקדים את הגיוס באיזה חודש חודשיים לפחות. עוד משהו, אם הם מסרבים לדחות לך את הגיוס, פשוט תתחיל טיפול נגד חצ`קונים בשם רואקוטן(או לחלופין, אל תתחיל ופשוט תגיד שהתחלת ותמציא אישורים מתאימים, לא כל כך קשה להשיג את התרופה במרשם). אסור לשהות בשמש תחת הטיפול הזה ואסור לעסוק בפעילות גופנית ואז הצבא נוטה לדחות את השירות. זה ממש טריק טוב. וככה תוכל לדחות לחודש ה 11 או משהו כזה. תאמין לי זה התאריך הכי טוב.

למעלה