ילידי שנות השמונים...........

magy

New member
ילידי שנות השמונים...........

קטע שקיבלתי כרגע מבחור , הכי אחלה שבעולם.......שמרגיש גדול על ילידי שנות השמונים, כי נולד בשנות השבעים....... הבן הצעיר שלי..... אתה ילד שנות השמונים אם...... · אתה יודע בדיוק מה זה “Wax on, Wax off”” · תמיד השתתפת בוויכוח מה יותר טוב: קומודור 64 או אטארי (והיה לך אחד מהם) · עמדת נדהם כשערוץ 2 התחיל לשדר. · הלכת לחבר עשיר שיש לו וידאו, וביחד צפיתם ב"רובוטריקים" בהילוך איטי, רק כדי להבין איך הם נהפכים למכוניות. · פלאפל היה ג´אנק פוד לגיטימי. אם רצית להתפרע- היית הולך ל"ווימפי" · רצית נורא להיות ב"גוני´ס" · "רמבו" היה ממש קול בעיניך, ו"קומנדו" היה רק חיקוי עלוב! · נורא הצטערת שרוב לאו הסתבך עם קטינות, כי נורא אהבת אותו. · "קרובים קרובים" הייתה שיא הקומדיה בעיניך · היית רוקד ברייקדנס (או נורא רצית לדעת) · הכרת (או היית) ב"ליקוויד", "פינגווין" או "קולנוע דן" · הייתה לך חולצה מבריקה של סטיב אוסטין\ הענק הירוק\ ספיידרמן · האמנת שמה שקרה ב"גרמלינס" יכול לקרות באמת. · אתה יכול, אפילו עכשיו, לזמזם את המנגינה ל"אינספקטור גאדג´ט" · שיחקת בחיילים הירוקים · אתה זוכר איך מייקל ג´קסון נראה לפני שהאף שלו נפל. · ימי הולדת במקלט נראו לך לגיטימיים לחלוטין. · חשבת שארנולד מ"על טעם ועל ריח" היה באמת ילד קטן שלא התבגר · נורא אהבת לאכול בורקס עם רוטב פטריות באירועים משפחתיים. · אתה עוד זוכר איך זה לראות טלוויזיה בשחור-לבן · לא היה שום דבר אחר לקחת לביה"ס חוץ מפיתה עם שוקולד "השחר" · יש לך פינה חמה בלב ל"בחזרה לעתיד" · היה לך את כל החומר של סמנטה פוקס, פט שופ בויז, מודרן טולקינג ועוד. · חשבת שמולי רינגוולד היא ממש קולית · חצי פיתה עם חומוס ומלפפון חמוץ עדיין נראים כמו מעדן. · הסרט הכי טוב שראית היה "ריקוד מושחת" · הלכת לספר שינפח לך את השיער בפרמננט אופנתי. (בנות) · גידלת שיער מאחור, בעוד שקיצצת אותו מקדימה. (בנים) · אספת את "חבורת הזבל" · בנית אוהלים, מבצרים ומצודת מכריות מהסלון, שמיכות ואטבים · "פולטרגייסט" הפחיד אותך נורא. · "מותחן" הפחיד אותך עוד יותר · אתה יודע מה "ג´י-פורס" אומר, ותמיד אהבת את המגמגם הזה.... · הלכת לבכורה של "אי.טי" ובכית. · למדת היסטוריה דרך "היה היה" · "הדרדסים" ממש דיברו אליך. · היה לך קלמר מדליק עם כפתורים ששולפים מגירות. · תמיד השתתפת בוויכוח מי יותר טוב – הדרדסים או הקטקטים · אתה עוד זוכר איך טלפון- חוגה נראה · היה לך BMX ולו רק בגלל סרט המופת. · בנדנה הייתה יותר מהצהרת אופנה. · היה לך צמידי בד עבים על הידיים- בשביל הזעה · כשהתגלחת, זה היה עם סכיני גילוח כחולים, חד פעמיים. · לבשת חותלות- בחיקוי נואש של "תהילה" · אתה עוד זוכר שהלכת לחנות תקליטים -וקנית אותם (או קסטות) · תמיד חשבת ש"וונדר וומן" היא אלילה · מלחמת הכוכבים היה סרט מדע בדיוני מדהים · הרעיון שלך לארוחת ערב אידיאלית הוא : חביתה, סלט ולחם. · האמנת שתצליח לפתור את הקוביה ההונגרית. · אין לך מושג למה מעריצים את מיכל ינאי. אתה יותר בקטע של דליה רבינוביץ´, ציפי שביט ורגע. · רצית להיות חלק מ"צוות לעניין" · אתה עדיין זוכר כשכל המכוניות על הכביש היו סובארו · חשבת שז´קט ג´ינס זה ממש קול! · נורא רצית שהמכונית של אימא ואבא ידברו כמו קיט · חשבת שסיימון הוא המשחק האולטמטיבי · משמש הוא לא רק פרי בשבילך (וכמה גוגואים היו לך??) · הקליפ של "א-הא" היה שיא הטכנולוגיה בעיניך · אתה עוד זוכר מה זה אבטיח עם גרעינים. · אתה עדיין דבק לטעמי "שוקו-שוקו, שוקו-בננה ושוקו-וניל". מה זה לעזאזל סולרו? · הכרת את ג´ורג´ מייקל כשהיה ב"וואהם" (הרבה לפני הסצנות שעשה) · אספת מכתביות נו, אז עם ענית לפחות על 3 מתוך הקטגוריות ואמרת לעצמך "וואלה! נכון!", אז אתה ילד שנות ה80!

magy

New member
איזה קטע משונה.. הנוסטלגיה שלהם

של ילדי שנות השמונים..מחזירה אותי לנוסטלגיה שלי כשגידלתי ילדים ..... ממש עשה לי את זה............ על הבוקר.............. תביאו עוד קטעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

magy

New member
התמיילתי עם מעריב בכעס רב

בימי רביעי מופיעה כתבה של אריה רייכמן ותמיד בנושאים ישנים.. ממש אוצר......אין לו אתר במעריב.....והיום אי אפשר היה לקבל אותו אפילו מקוון....... כתבתי להם...... ברח להם.....ביקשו סליחה.....טועים, טעות, טעינו........ ניסיתי פעם לסרוק ולהדביק, אבל זה כבד מדיייייייי.. מה שנשאר זה ללכת למעריב ולראות .....

dify

New member
אהבתי

אני ילדה של שנות השמונים... בטח לפי ההגדרות הללו העברתי לכל החברים שלי והם נהנו מזה בצורה יוצאת מהכלל אהבתי. dify

magy

New member
אני ממש שמחה שנהנית והעברת

הלאה......הבן שלי ישמח גם.......הוא העביר לי את הרשימה.... שעבורו היא....ממש נוסטלגיה..... כמו שאמרתי במכתב הפותח.....בכל גיל , יש לנו את זה אשמח אם תביאי עוד אנשים להציץ פה..... לא מבטיחה שתמיד אקלע לטעמכם.........אבל נסו......
)))))))))))

נתיבה

New member
מגי לצנזר ולקצר..מה עם איזה פיצוח

וחוץ מזה..מי יודע על מי השיר יונתן סע הביתה ששר אושיק. אולי השיר של יונתן גפן..אז מה זה עליו.?

magy

New member
כן. עליו. יונתן כתב על עצמו.

סיפר פעם ברדיו....

שקדי

New member
אלמנטרי מר´ נתיבה..............

התשובה גלומה בשאלה יונתן גפן שהה בארה´´ב תקופה מסוימת ונתקף געגועים נדמה לי .....ויתקנו אותי המומחים ששם הוא כתב גם את יושב בסאןפרנציסקו על המים טעות?????? מקוה שלא...............

magy

New member
צודק. רק על עצמו לספר ידע

גם השיר...."הייתה לי פעם נערה במשקפיים ....שראתה אותי......" כתב על ענת עצמון שחי איתה תקופת מה באיזה מושב. כמעט הכל סופר בספרו האחרון....."אמא יקרה"..... או אוליי באיזה עיתון......מי זוכר.....? גם השיר.....הנושא את המשפט המהולל , בלי מרכאות.....באמת מהולל...... שרק משוררים מסוגלים לכתוב......... "כמו לטבע גם ללב , ארבע עונות........." כמה יפה......... בשיר הזה מספר על הולדת אביב, על עזיבת הבית...."לטובת נערות שבכפר"... ממש .....אוטוביוגרפיה......("חזור לאמא, הוא אמר")...... טוב.....בזה תמה תכניתנו על ההיפי היהודי הראשון.....יהונתן גפן......

magy

New member
הם עשו תחרות?

מאיר אריאל , אם להאמין לשיריו...... לא שכב רק עם עצים ושפני סלע....... הא?????????
))))

magy

New member
ומה שלומך שקדיון ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif |?

בחר את התשובה הנכונה המופיעה למטה.......ומחק את המיותר......
--------------------------------------------------------------------------------

שקדי

New member
לא ממש................ ../images/Emo55.gif

קראתי פעם רעיון עם אשתו וממש הייתי מזו.....זע היה לו במשק קאראואו ליד הבית והוא אף פעם לא היה בו לבד אגב שמעתי שגם היא לא טמנה את ידה רק בצלחת.........

magy

New member
סלח לאמתך שאינה מבינה את המילה

קאראואו.......ועוד על יד הבית.... שמעתי שטמנו גם בה ידיים... קראתי את הראיון בעיתון.......אני באה מעולם אחר.....אז לא הבנתי איך ולמה.....אבל הבנתי שהם אינם היחידים.......בתחביביהם.... המצער היה, שאחרי שהחליטו שיטמנו רק אחד לשני, ואפילו ערכו טקס רשמי , או איזה נישואין מחודשים.......(או שזו הייתה גילה אלמגור ויעקב אגמון?) הוא נפטר.........הלך מן העולם.......מבלי לממש את המישוש כראוי.... לאשתו........האיחוד לא הצליח.......היה קצר מדיי..... ואולי היה קצר.....כי אם היה ארוך........שוב היו מחפשים מטמונים חדשים......לבקרים.......לצהריים , לערבים,,,,,ואולי גם ללילות....... הכתבה הייתה , בכל מקרה, די כואבת.....לקריאה.... "אני אוהב אותך יותר מכל דבר בעולם" "אני אוהבת אותך יותר מאשר את עצמי" אבל,,,,,קשה לנו ביחד........ יענו, אנחנו אוהבים יותר כשאנחנו לא ביחד..... מרחוק, זה מרגש יותר......ואחרי זיון אחר........עוד יותר מרגש..... להיות ביחד.....לחלוק את החוויה ........כי אנחנו חברים.....בלב ונפש. אתה הבנת את זה ברוך??????????? אני חייבת לחיות עוד שבע מאות שנה כדי להבין....... אבל בסוף, מובטח לי שאבין..........

נתיבה

New member
גם לי היתה חברה ועוד חברה מהכפר

ואף אחד לא ספרתי לו. אבל האמת פעם כתבתי סיפור ב´מחנה נח"ל´ עליה. שלא רצתה לבוא לקיבוץ. אח"כ היא הופיעה לרגע ב´אותו הים´ וולה בחורה ספרותית..מאוד. אבל אני באמת הפסקתי לכתוב בשנות הששים..כי עמוס התחיל והוא ממש יותר טוב..מכול...ם. הידעתם שהוא בעל המשפט.."הכיבוש משחית"..! אכן הכיבוש משחית...או לא..? מה אתפ אומרים.? והכיבוש זה גם נוסטלגיה..נכון.?

שקדי

New member
לדעתי ישנם כיבושים שדוקא...........

משכינים שלום אהבה ותתפלא אפילו אחוה בין הכובש והנכבש.....ובכוונה לא השתמשתי בייחוס זכר נקבה השלם את החסר כהבנתך ויש לכולנו על זה בטח המון סיפורים נוסטלגיים פלוס.........

למעלה