יללא אנישם

יללא אנישם

שירשור שירים... שירים מועדפים, מילים, זמרים,] להקות מה שבא לכם. רק תגיבו, חייבים להחיות תפורום המשמים הזה.........

chagiti

New member
גם אני -חיה על השירים שלה-הם שירים

מהממים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

mayan174

New member
העיקר לא מזרחי- לא אוהבת מזרחי

ולא את הזמרים המתחילים האלו בזמר המזרחי.... אם כבר- אז אני אוהבת כמה בודדים ואכן, מסכימה אתכם- שירי מימון באמת סטארית. אני אוהבת גם את מירי מסיקה ועברי לידר ובמזרחי- אייל גולן. יש לי גם כמה שירים לועזיים ישנים שאני פשוט לא יכולה בלעדיהם- השיר של ארמגדון לדוגמה ....

באמת מזרחי זה דוחה

כל השרית חדד... אוייש.. אני אוהבת בעיקר שירים לועזיים... בסקריט בויז, בריטני, קיילי (נו, זאת מכוכב נולד..=) ועוד כל מיני.....

noooga

New member
אז ככה:

שרון הולצמן, אבטיפוס, בית הבובות, איפה הילד, מופע הארנבות של ד"ר קספר,green day, שוטי הנבואה, יציאת חירום, נעליים, oasis, ערן צור, קצת מאור כהן, מוניקה סקס וכו'...

חולה על שוטי הנבואה ../images/Emo99.gif

ידיעה זה ה-שיר בקומה שניה בבני ברק משפחה של חרדים הם יודעים שמשהו טוב רק אם הוא מה שהם יודעים איש צעיר מהרצליה במחלקת עסקים מאמין שעם הכסף הוא יגיע לשחקים מי מכוון את התנועה ומי נוסע איזה מן סוג של השפעה פועל עלי מה האמת בנבואה ומי יודע אם אלוהים נמצא בתוך מחשבותי מתמחה בטלפתיה מתכנס בתוך עצמו מנסה מהאמבטיה להושיע את עמו אם יש כסף מזומן אז מי צריך את הקבלה מה הקשר בין אדון עולם לראש הממשלה מי מכוון את התנועה...

חברה שלי מתה על גרין דיי........

את צריכה לראות את היומן שלה...הדביקה עליו תמונות של גרין דיי.....

MK respect

New member
=]

איכס שונאת לועזי ומזרחי אני בכללל שונאתתת!!!גועל נפשש!!! אני אוהבת את מוניקה סקס,בית הבובות,שייגעצ,הדורבנים,משינה,שירי מימון היא סבבה,מוקי,דניאל סלומון,היהודים,עברי לידר רק שירים מסוימים,אביב גפן-רק 3 שירים,ארכדי דוכין,דודי לוי פסדר,הדג נחששש,כנסית השכל,מופע הארנבות של ד"ר קספר,נמרוד שיקלר,עידן רייכל,שחר אבן צור וכו'...

MK respect

New member
=]

פעם 3 גלידה... כבר סיכמנו על זה שאנחנו אוהבות אותה מוזיקה...חחח..

למעלה