ילמדונו רבותינו מסל ניוז

ילמדונו רבותינו מסל ניוז

על מה ולמה הוקם פורום הפועל בסל ניוז. אם רועי מרום לא מתאפק ומשתולל גם בפורום ההוא, מה הועילו חכמים בתקנתן?

roi cohen

New member
אנחנו נאלץ להישאר חסרי אונים

מרום עושה מה שבא לו איפה שבא לו ואנחנו צריכים לסבול. הבנאדם קיבל תואר של ``עורך אתר`` אז הוא חושב שהוא מלך העולם. מה שבטוח- שיוקם פורום של מכבי- אנחנו אוהדי הפועל נציף את הפורום הזה עד כדי כך שיהיו שני פורומים של הפועל... נ.ב אל תתפלאו אם מרום לא יתאפק ויעיף אותי גם אחרי ההודעה הזו, כי דיברתי נגדו ונגד מכבי.

הילה*

New member
לא נעשה את זה כי אז נרד לרמה שלו

אני באופן אישי לא מעוניינת להיכנס לפורום של מכבי כדי לריב. אני רוצה לדבר בפורום של הפועל.אם זה ימשיך ככה הפורום של הפועל לא יקרא יותר ככה, אלא יקרא ``הפורום של מרום``. רועי.מ כל-כך משועמם שהוא פשוט חייב להציף כל פורום שיש באינטרנט. קראתי את אחת ההודעות האחרונות שלו וזה פשוט מעורר בי כבר חלחלה. הוא חושב שזה ממש מעניין אותי שהוא מת שדרושפקה ינצחו אותנו. מרום-אתה אוהב לטעון שאתה אדם מבוגר אבל זה כל-כך רחוק מהאמת. תתבגר כבר. אתה רק מבייש את הקבוצה שלך. אתה מוכיח איזה אוהדים מגעילים יש לכם.

הילה*

New member
גיל-אני פונה אליך

נועה ממש צודקת. אם המצב ימשיך להיות ככה אף אחד מאיתנו לא ירצה להיכנס לכאן יותר(לתפוז או לפורום של``הפועל``(=מרום בתחפושת). לתשומת ליבך.

gil_e

New member
הילה...

א. את מוזמנת לפנות אלי אישית... אין צורך בפורום. תאמיני לי שאני אענה:) ב. אני חושב שיהיה לכם משעמם שם בפורום אם אף אחד לא יאמר כלום נגד הקבוצה, אבל אני ורועי הסכמנו שראוי לנסות את זה לתקופה.

למעלה