ים המלח-בתי מלון -

dinn1

New member
ים המלח-בתי מלון -../images/Emo53.gif

אחותי מתחתנת בחודש הבא והמתנה שהם מעדיפים היא ירח דבש בים המלח - חמישי עד ראשון - הם רוצים לנוח בעיקר וקצת להתפנק בספא יש למישהו המלצה? מרידיאן נשמע נחמד- אבל החוף לא צמוד , מלון הוד נשמע נחמד ואינטימי - לא יודעת איך הספא שלו למרות שהחוף צמוד , רויאל נשמע גם נחמד אבל מאוד יקר באתר טיולים המליצו על מרידיאן,גולדן טוליפ,נובוטל או קראון פלאזה - מה דעתכם? תודה על העזרה

eladbe1

New member
לדעתי קראון פלאזה...

נובוטל הוא לא המקום לירח דבש כי הוא יותר מידי המוני. מבחינת מרידיאן וגולדן טוליפ - תמיד יש איזשהי בעיה עם המלונות שבבעלות פתאל, אמנם לא הייתי באף אחד משני אלו, אבל מהנסיונות הקודמים שהיו לי עם פתאל עדיף לא לקחת צ'אנס. קראון פלאזה - אני חושה שזו רשת המלונות האיכותית בארץ, וגם יש להם חבילות לירח דבש, אני חושב שאפשר למצוא את זה באתר שלהם...

galit251

New member
פתאל

מה קרה עם רשת פתאל? הזמנתי נופש באחד מהמלונות שלהם מגיק פאלאס האם כדאי שאדע משהו מראש?

sivan daniel

New member
קיסר

לי הייתה יום הולדת ב-12/6 ובעלי עשה לי הפתעה סוף שבוע מיום חמישי עד שבת בקיסר ים המלח זה היה בסוף שבוע שעבר המלון מהמם האירוח נפלא הספא מהנה וכולל בריכת מי מלח, ז'קוזי, בריכות גופרית, חדר כושר והמון סוגי מסאז'ים. מומלץ בחום !!!!!

למעלה