ים המלח- שאלות

youval232

New member
ים המלח- שאלות

אני ובעלי, זוג צעיר, רוצים להתייעץ, האם ים המלח מתאים גם לזוגות צעירים ותוססים? מה עושים בלילה? יש פאבים ? מצאנו דיל במלון הוד לינה וארוחת בוקר, איפה אוכלים ארוחת ערב? איך מלון הוד? תודה רבה

שמר2

New member
מלון הוד מלון מעולה

יחסית לעובדה שהוא מצוי במבנה ישן ובעל חזות לא מושכת. האוכל מצויין וכך גם המתקנים (ספא+חוף ים פרטי) וכמובן השירות (הוא דוגמא למלון שמיצב עצמו ללקוחות מחפשי איכות ולא פאר) אבל תוסס הוא ממש לא. כמו כן הוא מהווה מוקד משיכה ללקוחות מחפשי מרפא (הוא אפילו מקושר לקופות חולים), מה שהופך אותו ללא ממש מתאים לזוג צעיר ותוסס, או בכלל תוסס... מלונות מתאימים הם מרידיאן וגולדם טוליפ: במרידיאן יש חיי לילה בפאב עם המלצרים המזמרים ובהופעות צוות הבידור, ובכלל זה מלון ענק שיש לכל אחד מה לעשות בו. בגולדן טוליפ יש מועדון לילה, את הפאב הסקוטי הידוע (אפשר לשבת בו גם ללא שאתם אורחי מלון) ומועדון באולינג. גם בו יש פעילות בידור. מלון קיסר מפגר רק מעט מאחוריהם, ולמרות שאין לו שום מתקן יוצא דופן כמו פאב, יש בו חיי לילה ופאב/בית קפה שבו מסך טלוויזיה ענק... (וזה הרבה בים המלח). אין באזור המלונות פאבים של ממש: יש מקדונלדס, בית קפה חדש (ליד מקדונלדס) ושיפודיה עלובה.

ה דרומי

New member
רק להוסיף שמומלץ לכם שלדרג לחצי

פנסיון א.בוקר וא.ערב לא חייבים אבל מומלץ מה שאני היתי עושה זה "סיבוב" בין הלובים של המלונות. ושוב זו רק המלצה אבל לשקול את נושא ארוחת הערב במלון. כי כמו שכתב לכם שמר ממול הוד יש את קניונית פטרה ומרכז קניות מיד אחרי מלון לוד. ד"א בהוא הבריכה של המים המתוקים היא נחמדה אבל "קטנה" וגם לחפש "דיל" של מס'ז של בוץ חם בהוד הוא שם דבר. ולא לתת לבעל לעלות לגג

שמר2

New member
איזה דיל של בוץ ואיזה גג?

דרומי, לאיזה בוץ אתה מתכוון? משהו ששווה לנסות בפעם הבאה? ולגבי הבעל והגג, אם זה שהוא לא ישרף בשמש אז בסדר, אבל לגבי "סכנות" אחרות שם לא היית דואג - בשירות מילואים בזמנים שקטים ורחוקים, היינו צופים על הגגות מעמדת התצפית בבריכת המים מעל נחל בוקק ובאמת, אבל באמת, שאין סכנה לבעלים...

ה דרומי

New member
בזמנו הורידו את התצפית מעל המלונות

החזירו אותה את התצפית? בחזרה?. על הגג של הוד יש שלוש נקודות סולריום אחת לנשים ואחת לגברים ואחת משותפת איפה נמצאים הגברים הישראלים?.

שמר2

New member
הבזמנו היה לפני יותר מעשור...

ובכל מקרה גם אחר כך המילואימניקים היו עולים לשם עם גיפ, עד שהיו תלונות מתיירים, ונאסרה העליה (וזה היה לפני 5- שנים). הסולאריום שעל הגג is hardly Ibiza...

ה דרומי

New member
היה בזמנו מתחת לברכה חדר טיפולים

ועשו שם מסא'ז בבוץ חם מרחו ועטפו בבוץ חם{בהוד}

youval232

New member
תודה

תודה עזרתם לי מאוד, מחר אחפש דילים טובים עם ארוחת ערב

"במקרה" חזרתי עכשיו מנופש בים המלח

הייתי במרידיאן היה מצויין(אוכל טוב,שרות טוב,בידור -הופיעה אגם רוטברג) פרט לכך שהיו המוני אנשים ... (כולל הדצים והזוג רביבו שעדיין שם...) המלון בהחלט מומלץ. רציתי להעיר לגביי התאור שכתבו לך על מלון הוד המדבר. המלון עבר שיפוץ כללי הוא מאוד אסטטי ונעים מבפנים,לא דומה למה שהיה פעם. האוכל סוף הדרך!!!(אני מתכוונת לכל מילה) נכון שהבריכה לא ענקית אבל יש יתרון עצום בכך שהמלון יושב על שפת ים המלח. אין צורך בחום הזה ללכת הרבה מהמלון לים.. לגביי מה יש לעשות באיזור ים המלח.. פרט להופעות הבידור במלונות,ולהסתובבות במיני קניון אין ממש חיי לילה סוערים.. ביום מי שממש אבל ממש מתעקש (בחום הכבד הזה נשמע לי סיוט) יש טיולים בתשלום שאפשר להרשם אליהם תשאלו את הבל בויי במלון.

למעלה