ים של אהבה- ארוך.

KoSeMeT

New member
ים של אהבה- ארוך.

החושך כבר מכה את הגלים וקולך נשמע בראשי, כאילו ברקע, משתלב יפה עם קול הים. שעות עוברות ועדיין יושבת באותו מקום, בו הנחת את ראשך בפעם האחרונה לפני שאמרת שלום ונעלמת לבלי שוב. הגוף מצטמרר לרגעים מהקור שמפיקה הרוח העזה אך הלב בפנים חם ומחמם גם את הגוף. קול מסתורי מהדהד לו מבין הגלים הסוערים, כמעט כמו הלב, כמו קורא לי אלייך. רק לפני שעות מספר עוד ישבנו כאן את ואני, כמעט באותה צורה שבה אני יושבת כעת והנה אני לבדי חושבת ונותנת לאווירה לעשות את שלה. קרני השמש העולות ראשונות, מזכירות לי שיום חדש התחיל. גם השרירים הכואבים מישיבה ממושכת באותה התנוחה מזכירים לי שהלכת לפני שעות רבות וכדאי להזיז אותם קצת לפני שתאבד התחושה לגמרי. מלטפת ברוך מילים של אהבה שנרשמו לפני זמן קצר על נייר ורוד. תמיד היית קצת ילדותית. התלהבתי מזה בהתחלה. עכשיו זה כבר לא מלהיב. מקמטת את המכתב המתוק הזה וזורקת לים, מאחלת תוך כדי כך "בתאבון" לדגים שימצאו אותו. מה את אומרת עכשיו, מלאך בדימוס שלי? שואלת את השאלה והיא מצדה נותרת באוויר ללא מענה. תוהה לעצמי מה מעשייך בשעה מוקדמת זו של הבוקר. האם את ישנה עכשיו, ספונה בין השמיכות במיטתך הרכה, שאותה למדתי להכיר היטב, או שכמוני את נודדת ערה עם המחשבות, הרחק מביתך החמים. אנשי ריצת הבוקר מתחילים להגיע. אנשים אחרים מתחילים ללכת. כולם כאחד מסתכלים עלי במבט קצת מוזר, תוהים לעצמם מה מעשיה של בחורה כמוני על החוף בשעה זו, שהרי הייתי אמורה רק להתעורר עכשיו, והנה אני ערה לגמרי כבר ממזמן. הכאב ברגליי מכריח אותי לקום, לאסוף את חפצי המועטים ולהתחיל ללכת. רגלי נושאות אותי למקום אחד ומחשבותי למקום אחר. מחשבות רבות על הים, שהביא אותך אלי ולבסוף גם לקח אותך ממני. שם, בנקודה ההיא שישבתי בה שעות אין ספור, היתה הפגישה האחרונה שלנו. כשפקחתי את עיני אחרי שינה ממושכת, מקומך היה ריק. רק חול ומכתב אחד בודד היו שם. מכתב שאותו קראתי בעיניים דומעות. אז מה את אומרת, מלאך בדימוס שלי, היית שולחת לי את המכתב גם אם לא היינו נפגשות היום כאן? גם שאלה זו נותרה באוויר, ללא מענה. רק יכולתי לנחש את התשובה. כמובן שהיית שולחת את המכתב הזה. סודך היה שמור עמך זמן מה. רק עכשיו מצאת לנכון לגלות לי אותו. הכעס שהצטבר בי הוצא על ידי בעיטה חזקה במיוחד בחול הרך, שהתפזר בתגובה לכל הכיוונים האפשריים, בין היתר לתוך עיני, שמייד התמלאו בדמעות. את התחנה הקרובה מצאתי בקושי רב. מבלי לדעת האם כבר התחילו האוטובוסים התיישבתי על הספסל הפנוי והמשכתי לתת דרור לזכרונות. כמו בסרט נע עברה בראשי משך התקופה איתך. הנה הנשיקה הראשונה, הרומנטית, שלאחריה בפעם הראשונה אמרת שאת אוהבת אותי. והאם רק אני זוכרת את הבילוי ההוא בפארק, כשלא היה לנו אכפת שכולם מסתכלים, או שגם את זוכרת? והפעם הראשונה. המופלאה ההיא, שבה הצלחנו שתינו להתגבר על חוסר הניסיון שלנו. רעש האוטובוסים ממלא את האוויר ומחזיר אותי למציאות. האוטובוס הראשון לכיוון הנכון מחזיר אותי הביתה עם הגעגועים, הזכרונות, ובלעדייך.

מורן א

New member
יופי של סיפור ויופי של כתיבה

נהנתי מאד לקרוא את הסיפור שלך קראתי אותו בבת אחת מבלי לקחת נשימה. ממש יפה. אני מקווה שיש לך עוד סיפורים יפים כאלה. מורן

femfatal

New member
למצוא נושא תגובה זה ממש מעיק....

קשה לי להאמין כמה הזדהתי וכמה זהה הסיפור שלך למציאות שלי.מעלה זיכרונות לחים מדמעות. את כותבת מקסים והרעיונות מקדמים אותך בצורה זורמת ונעימה מאד!עם זאת אני חושבת שיש מקום לחידוד הפואנטה....
מקווה לקרוא עוד

KoSeMeT

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

famfatal תודה, נלקח לתשומת הלב. הקטע הזה היה אילתור מוחלט, שאולי נמשיך אותו. חיכיתי לתגובות כדי לדעת אם להמשיך.

KoSeMeT

New member
ההמשך

רגלי נושאות אותי, כמו מופעלות על ידי סוללות בלתי נראות. כעלה נידף ברוח צונחת על הספה בביתי חסרת כוחות לחלוטין מן היום המתיש שעבר עלי. החתול מגיע בריצה, מרגיש בוודאי שמשהו לא בסדר איתי. מתיישב על ברכי בזינוק אצילי, כדרכם של חתולים, מנסה בזאת להעניק לי נחמה. מלטפת אותו בהסח הדעת והנה חוזרים הזכרונות שלרגע כבר חשבתי שהחליטו לתת לי מנוח. עוצמת עיני ונותנת לתמונות המרכיבות את הסרט שלך ושלי להתחלף בראשי. היה חם אז, כשבאת אלי בפעם הראשונה, את זוכרת? בפעם הראשונה והאחרונה כי יותר לא היית אצלי. לא בביתי לפחות. ניצלנו את השעות המעטות בהן ביתי היה ריק. כמה מתח היה אז באוויר. שיחות הטלפון הראשונות שלנו היו קצת מוזרות את לא חושבת? קצרות כאלו, עוד לא ממש מכירות, עוד לא ממש שיחות שנמשכות שעות על גבי שעות. מגששות באפילה, מנסות למצוא את הדרך האחת אל השניה. הזכרונות נעלמים לאט- לאט, כמו נותנים לי מנוחה. המוח ריק ממחשבות. מכוח ההרגל מחליפה בגדים ועולה למיטה, מקווה שהזכרונות לא ימצאו פורקן בחלומות ויתנו לי להעביר את השעות שנותרו עד משמרת הערב שלי בשינה רגועה. נרדמת רק אחרי חיפושים ארוכים אחר תנוחה מתאימה. צלצול השעון המעורר מחזיר אותי בבת אחת אל המציאות, לאחר סדרת חלומות מתוקים מלאי זכרונות. אחרי חצי שעה נוספת שבה הספקתי לסדר במעט את חוש הזמן שאבד בשל השעה המוזרה בה הלכתי לישון, נועלת נעלי בית ומתעוררת סופית רק כשהמעיל כבר מונח על כתפי. מכירה בעובדה שעוד יום עבודה אפרורי חסר אהבה מחכה בפתח, כשאני תוהה אם אצליח לשרוד אותו. שעה עוברת וכבר האוטובוס אוסף אותי מהתחנה, בדרך למשמרת הערב שלי. הזכרונות והכאבים לא מרפים, את לא מרפה. ההגיון לא מצליח להבין למה, למה עשית את מה שעשית. כל התחושות מתערבבות בזמן שאני מנסה להתרכז בעבודה, שרק לא ירגשו שמשהו לא בסדר, שלא ישאלו שאלות. השבועות עוברים והגעגועים לאט- לאט נשכחים. ההגיון עדיין מסרב להבין, מחפש את התשובה הנכונה. הלב אוהב אך לא סולח, כבר לא רוצה בחזרה, כבר מבין את גודל הבגידה. אך הכאב עדיין פועם כמעט כפי שהיה, כאילו עצר הזמן מלכת. כמו משחק מחבואים, רגע שם ורגע איננו. והלב עדיין מקווה שיום אחד אולי יצליח להתגבר לגמרי, ושאולי אולי תבוא אחרת, במקומך.

למעלה