ים של אהבה לאביטל!
ג גריני New member 30/8/04 #7 טוב, הבנתם את הקטע, נכון? אז... המון אהבה ל: אלירן, לקארין, אושו07 וסליחה אם שכחתי מישו - הלכתי רק עד הדף השני... אז מי שלא כתב כאן ביומיים האחרונים הפסיד - אבל המון אהבה גם לו/לה ועד כאן פינת הצומי להיום
טוב, הבנתם את הקטע, נכון? אז... המון אהבה ל: אלירן, לקארין, אושו07 וסליחה אם שכחתי מישו - הלכתי רק עד הדף השני... אז מי שלא כתב כאן ביומיים האחרונים הפסיד - אבל המון אהבה גם לו/לה ועד כאן פינת הצומי להיום
L LoveBeing New member 31/8/04 #10 לא נורא אז שכחת אותי... ../images/Emo10.gif סתם זה בסדר גמור חמודה!! אוהב אותם גם המון!! מלאכית אחת!!! מה קרה פתאום? אלוהים נישק אותך?? את מאוהבת באלוהים? חי חי!! אוהב, גיל
לא נורא אז שכחת אותי... ../images/Emo10.gif סתם זה בסדר גמור חמודה!! אוהב אותם גם המון!! מלאכית אחת!!! מה קרה פתאום? אלוהים נישק אותך?? את מאוהבת באלוהים? חי חי!! אוהב, גיל
ג גריני New member 31/8/04 #11 יקר שכמוך ../images/Emo23.gif אתה רואה? לפורום הזה צריך להגיע כל יום מאוהבת בך, באלוהים, בפורום הזה ובכל העולם !!!
יקר שכמוך ../images/Emo23.gif אתה רואה? לפורום הזה צריך להגיע כל יום מאוהבת בך, באלוהים, בפורום הזה ובכל העולם !!!
L LoveBeing New member 31/8/04 #12 ../images/Emo99.gif איזה כיף לך!! ולי כואב התחת! בגלל ניתוח.. ומעוצבן על העולם... ועל כל הבעיות.. אבל לא נורא.. עכשיו הנה בן אדם אחד פחות לכעוס עליו.. מלאכית אחת יש! :0) באהבה, אני ף-]
../images/Emo99.gif איזה כיף לך!! ולי כואב התחת! בגלל ניתוח.. ומעוצבן על העולם... ועל כל הבעיות.. אבל לא נורא.. עכשיו הנה בן אדם אחד פחות לכעוס עליו.. מלאכית אחת יש! :0) באהבה, אני ף-]
M mkarin New member 31/8/04 #20 ../images/Emo6.gif זה 14 חודש הבא, וכן, יש מצב שאני אהיה אוסטרלית בשנים הבאות...