ים של בשורות מרגשות

רחלי1

New member
ים של בשורות מרגשות ../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

בננות, אני לא יודעת מאיפה להתחיל, כי האדרנלין מתערבב לי עם כושר הניסוח, ובטח יצא מזה סלט. אני אמטיר עליכן הכל בבת אחת, ונראה מה יצא
- הגעתי רק עכשיו לעבודה.... הייתי במדידה שניה. אמא שלי הפתיעה אותי וחיכתה לי שם עם זר פרחים אביבי, כי גם יש לי היום יום הולדת...
לפני כן הייתי עם אהובי במשרד נסיעות, כדי לקבל את המתנה שהוא הזמין לי....נסיעונת לפראג, מחר בבוקר!!!
והשמלה....נראיתי כמו אודרי הפבורן, למרות שהגנים שלי ממש לא ענוגים כמו שלה...אפילו אמא שלי, המחושלת, הזילה דמעה, והדביקה את המעצבת בבכי שהדביק את התופרת וגרם גם לכלה השניה להרטיב את השימלה שהיא מדדה בדמעות התרגשות... איחרתי לעבודה, וחיכו לי מלאן ת´לפים כרטיסי ברכה וירטואליים במייל... אני רעבה, צמאה ועייפה (לא נרדמתי בלילה) - אבל כל כך מרוגשת, שזה קליני. בנות, נראיתי ממש לא כמו מלבן!!! כמעט שמצאתי חן בעיניי!!!
נשיקות היסטריות לכולכן, ויאללה, שאני ארגע כבר........

הילית*

New member
מזל טוב חמודה....

אם היום התחיל ככה מרגש אז אני מאחלת לך שתמשיכי אותו ככה גם הלאה... המון אושר ושמחה ו... נסיעה טובה

מיה :)

New member
מזל טוב, מתוקה ../images/Emo25.gif

ושתזכי להמון המון שנים של אושר

dorlim

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo65.gif

מזל טוב! איזה בוקר מקסים - ממש
ליום ההולדת. ולגבי השמלה, מסתבר שהסבלנות עוזרת במשהו (גם המדידה השניה
). אחרי האכזבה שלך מהמדידה הראשונה, זה מרגש במיוחד!!! ושוב, מזל טוב

רחלי1

New member
וואו, איך זכרת את המדידה ההיא...?

כל הכבוד!
ותודה על הברכות

tamar111

New member
המון מזל טוב!!!.

איזה כיף, כל כך הרבה דברים משמחים ביום אחד. הלוואי וכל החיים תהיי כל כך מאושרת. תעשי חיים בפראג, ותחזרי אלינו עם חוויות.

רחלי1

New member
תודה רבה, תמר חמודה! ../images/Emo23.gif

...איזו חמימות נפלאה יש בהודעה שלך... שימחת אותי נורא!!!

tamar111

New member
אני כל כך נהנית לקרוא את ההודעות

שלך. את תמיד עוזרת ומפרגנת לכולם, שלא לדבר על מצחיקה :)) אני באמת באמת שמחה בשבילך. כל דבר קטן שקרה לך היום הוא כל כך מרגש בפני עצמו , שהכל ביחד, זה בכלל..... הרגשה כזאת נפלאה. צריך לנצור רגעים כאלה של אושר כדי להזכר בהם ברגעים יותר עצובים... (לא עלינו, כמובן )

tamar111

New member
אני כל כך נהנית לקרוא את ההודעות

שלך. את תמיד עוזרת ומפרגנת לכולם, שלא לדבר על מצחיקה :)) אני באמת באמת שמחה בשבילך. כל דבר קטן שקרה לך היום הוא כל כך מרגש בפני עצמו , שהכל ביחד, זה בכלל..... הרגשה כזאת נפלאה. צריך לנצור רגעים כאלה של אושר כדי להזכר בהם ברגעים יותר עצובים... (לא עלינו, כמובן )

רחלי1

New member
נכון, ואת יודעת מה? -

הייתי אפילו מפזרת הכל על שבוע...בשביל האיזון
שוב תודה, תמר מקסימה שכמותך

*שיר

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif מזל טוב!! ../images/Emo24.gif

רחלי, אני כלכך שמחה בשבילך! אחרי כל הסיפורים - פשוט מגיע לך! איזה יומולדת מאושר!!
ואיזה חתן מקסים יש לך שקונה לך כאלה מתנות שוות!

רחלי1

New member
שירשיר!!!

תודה, מתוקונת.... קצת קשה להכיל את כל ההתרחשויות המלבבות האלו בבת אחת...אני לא רגילה... אגב, הספקנו גם להתכסח הבוקר, אבל רק בגלל הלחץ...אנחנו נהיה בסדר. והוא באמת מתוק אמיתי. לפעמים יותר ממני.... תודה על הברכות, חמודית!

cmontal

New member
רחלי מזך טוב והמון הצלחה ../images/Emo13.gif ../images/Emo49.gif

אני אמנם חדשה בפורום הזה אבל זה נהדר לשמוע על ימים כל כך מאושרים. מי ייתן ושאר ימייך עלי אדמות יהיו מאושרים כמו יום זה (או לפחות יתקרבו לכך...)

אתי@

New member
המון מזל טובים ../images/Emo47.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif

נראה שהשמלה שלך הולכת להיות מדהימה - אני מחזיקה לך אצבעות
תסעו לפראג המקסימה ותהנו - העיר הזאת היא פשוט מדהימה ביופייה... תשלחי ח"ח לחבר שלך על רעיונות מדליקים כאלה... שלך אתי@

רחלי1

New member
שטרודליתוש!!! ../images/Emo74.gif דבש| דבש|

איזה כייף שאת כאן!
וכמו שאת מזכירה את השימלה, נזכרתי ששכחתי לגמרי לספר שהמעצבת המתוקה הזאת שלי, הפתיעה אותי ותפרה לי רביד מלכותי וקסום לכתפיים, שחס וחלילה לא אצטנן! הייתי בשוק! הצעיף הזה פשוט גרם לי לדמוע! היאר השקיעה ותפרה אותו מהבד של השימלה, כולל הריקמה והאבנים הקטנות.....ממש לא ידעתי את נפשי מרוב התרגשות והכרת תודה... היא לא היתה חייבת להשקיע עד כדי כך....זה היה פשוט מלאכי מצידה. תודה על הברכות, נסיכונת....אמסור לאיתן את כל הצל"שים... אני כל כך נואשת לחופש וזקוקה להחלפת האוויר הזאת, שאין לך מושג...רק לראות יופי בעיניים, ולא לשמוע עברית בכלל......... אתגעגע ואשוב במהרה!!!

למעלה