ים של בשורות מרגשות

שירי71

New member
רחלי חמודה איזה יופי!!!

קודם כל מזל טוב טוב טוב! דבר שני ושלישי ורביעי זה כל ההפתעות האלה, שברור שמגיעות לך למרות שלא ציפית להן - וזה אחלה להיות מוקפת באנשים כאלה שעושים לך טוב. שתמיד יהיה לך שמח וטוב ככה!

רחלי1

New member
הלו, "רחלי2" שכמותך!!! ../images/Emo62.gif

תודה על הנשמה הגדולה!!!
אמן, אמן ואמן.... אני שמחה לראות אותך כאן (מזמן לא התקשקשנו...!) נשיקות, חביבונת

יפעת22

New member
רחלי - אני כ"כ שמחה בשבילך ../images/Emo9.gif

אני מאד הבנתי לליבך אחרי המדידה הראשונה כי כמו שאת זוכרת גם אצלי היה אותו סיפור...אני שמחה שזה הכניס אותך לאושר קליני ! מקווה שגם אני ארגיש ככה אחרי המדידה השניה

רחלי1

New member
יפעת!!! אני שמחה שאת קוראת את זה -

את יכולה להיות סמוכה ובטוחה שבמדידה השניה תתחילי להתרגש וגם לראות שמלה!!!! ספרי לנו איך היתה המדידה, טוב....?

יפעת22

New member
הלוואי ! אני כבר מפחדת לקוות...ללא

ספק ההודעה שלך נתנה לגיטימציה לתקווה חדשה
תהני החופשה ויום הולדת שמח

רחלי1

New member
תודה יעל!!!! תודה רבה רבה....

אני מדביקה כאן למענך קטע מהפורום, מלפני כחודש, בו תארתי את השימלה.....הבנות כבר מכירות אותו, אז סליחה מראש למי שמשתעממת..
השימלה המדוברת היא בגיזרת פרינסס, שני תפרים מחמיאים מהחזה עד הבהונות, ברוחב A. הבד: אורגנזה בשני גוונים משלימים, שמונחים אחד על השני ויוצרים גוון חדש ומיוחד (מעל ביטנה עדינה) ללא יותר מדיי ברק. השמלה חלקה ואצילית, כשמעל הציצים יש מין קיפול שטוח ורחב עם ריקמה אתנית עדינה, ובשליש התחתון של השימלה תפורים בתפזורת מעט מעויינים מאותו בד רקום, כשבמרכז כל מעויין משובצת אבן קריסטל קטנטנה. כל העסק הזה הוא בגוון וניל זהוב רך, כשהריקמה מזכירה קצת זהב ויקטוריאני עתיק. את הכתפיות הדקיקות אחליף בכתפיות ברוחב חזיה ממוצעת. ההינומה ארוכה (אורגנזה...) ואצילית. בכלל, כל העסק הזה נורא אצילי... זהו, יעלי, מקווה שהצלחת לקבל איזה מושג מהתאור המתלהב שלי...
צ´או

Sharon_1

New member
רחלי!!

שיהיה לך המון המון מזל טוב, שתהיי מאושרת. ואם שנה מתחילה לה כך, היא יכולה רק להשתפר!!

Sharon_1

New member
אנחנו היינו בפראג לפני 4 שנים לשבוע

ונורא נהנינו, היינו ב CHRISTMES והיה מדהים. אני הייתי לבד בפראג לפני 8 שנים ל - 3 ימים והעיר הזו פשוט מדהימה.

שרונס

New member
רחלי מותק! ../images/Emo39.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif

יום הולדת שמח, יום הולדת שמח, יום הולדת לרחלי, יום הולדת שמח!
איזה יום יפה היה לך! אני מאחלת לך שכל השנה שלך תהיה יפה כמו היום. ולמה שלא תהיה לך? את מתחתנת השנה ומתחילה את שנתך החדשה בפראג. מה יכול להיות יותר טוב? כמו כן אני מאחלת לך המון בריאות וזוגיות מאושרת עם איתן! אני מקווה שאת עוד כאן ושעוד לא הלכת לישון ושתראי את ההודעה לפני שאת טסה לפראג. בכל מקרה, שתהיה לך נסיעה מהממת ומנוחה מלאה! באהבה רבה
שרון.

למעלה