ים של דמעות- זוהר או נינט

M i k e s F a n

New member
ים של דמעות- זוהר או נינט../images/Emo35.gif../images/Emo79.gif

מקור השיר "ים של דמעות" שייך לזוהר ארגוב שהקליט את השיר בשנת 1984 והתקליט יצא ב 85'.
זהו האלבום הראשון מבין שניים שהופק ע"י חברת "בן מוש הפקות" של משה בן משה, חברה שהייתה באותה תקופה המתחרה העיקרית של "האחים ראובני".
אוגוסט 2003: בגמר בניצנים "כוכב נולד" זכתה נינט טייב במקום ה-1 בהפרש עצום של כ-300 אלף קולות מתוך כ-1.5 מליון הצבעות, כאשר ביצעה את השיר "ים של דמעות" של זוהר ארגוב.
השיר בביצועה הגיעה לראש המצעדים בישראל ושהה 5 שבועות רצופים במקום ה-1 בגלגל"צ ו-3 שבועות במקום ה-1 ברשת ג.
גם הזמר אייל גולן הקליט ב- 2003 דיסק הנקרא "חלומות" ובו כמה משיריו של ארגוב הכלולים במחרוזת. "אלינור/ ילדתי /ים של דמעות" הוא השיר האחרון בדיסק הנפלא והמרגש.
זמרת נוספת שהוציאה דיסק המוקדש לזוהר היא זהבה בן. הדיסק הנקרא "זהבה בן שרה זהר ארגוב", ובין השירים המוכרים- הלהיט "ים של דמעות".
לדעתכם בלבד מי המבצע הכי טוב לשיר "ים של דמעות"

האמת? קצת מעצבן../images/Emo46.gif

ושלא יכעסו עליי מעריצי נינט. אני הולך להגיד דוגרי מה אני חושב. (זו זכותי) הסיבה שאני לא סובל את הזמרת הזו , זו הסיבה שהיא לקחה שיר כל כך יפה ומרגש , ופשוט הרסה אותו. ואני עוד יותר כועס על אלה שאיפשרו לה להרוס את השיר הזה. לא הייתה לי בעיה אם היא הייתה שרה את השיר במנגינה המקורית , להיפך , היא בסה"כ כישרון לא רע בכלל , ואולי היא הייתה מבצעת את זה בצורה יפה. אבל לקחת שיר , ובכזו חוצפה ללכת ולשבש לו את המגינה המקורית?!! מי הם בכלל שיעשו דבר כזה?!! אבל גם אתם אשמים , כן כן , אתם הקהל שמתלהב ממנה ושנתן לה קולות ובחר בה. זמרים יותר רציניים מנינט לא מגיעים לרמת הביצוע של זוהר , אז נינט?? גם כן נינט....עוד פישרית.... רק לידע כללי לגבי זוהר. את השיר ים של דמעות הוא מקליט כשהוא בתקופה קשה מאוד , ממש באפיסת כוחות. אז גם כשהוא היה "גמור" , עדיין אף זמר (בשיא כוחותיו) לא מצליח להשתוות לזוהר באף שיר.

מסכים מילה במילה

השיר ים של דמעות בביצוע של המלך הוא ביצוע שלא יכול להיות לו תחליף. ובטח לא כמו שהגברת טייב עשתה. נינט הפכה את זה למעין שיר רוק כזה. לא יודע להגדיר במדוייק... היא לא זמרת מזרחית, היא לא מסלסלת. היא לא שרה את זה בתור שיר דיכאון כמו שזוהר עשה. וזה דיי הרס.

01MaKaVeLi

New member
פאק אתה לאיודע כמה אתה צודק!

אני צוק על זהשנים ההיפופוטייב השמנה הזאת הרסה את השיר צריך לעשות יום אבל לאומי על דבר כזה.. ומי הוא בלרל הרמי קליינשטיין הזה שיעז להרוס שיר כל כך מושלם... לא סובל את הכלבה הזאת ועשו ממנה הרבה אבל הרבה יותרממה שהיא באמת.. חצופה קטנה..

אין בכלל מה להשוות

אייל גולן יש לו קול נעים והכל, אך אינו מסוגל להגיע לתווים הגבוהים של זוהר ובכלל לרמת השירה הכללית שלו. זהבה בן, עם כל הכבוד - שרה נחמד ובהחלט לא שיבשה את השיר, אלא נתנה לו טאצ' אישי. נינט - סליחה, בלי לפגוע, אבל זה אסון. ממש אסון מה שהיא עשתה לשיר. אגב, 'ים של דמעות' זה השיר האהוב עליי של זוהר ארגוב, ככה שאין הנחות. ואין אף אחד שמבצע את זה כמוהו.

בקשר לאייל גולן...

יש לו איזו מחרוזת שהוא שר: ברצלונה, סוד המזלות, כמו שיכור ומרלן. סוד המזלות ומרלן אף אחד לא שר ולא ישיר כמו זוהר. אבל שאיל גולן שר את ברצלונה לדעתי הוא הצליח כמו זוהר או יותר. והשיר כמו שיכור...זוהר עשה את השיר בסגנון עממי טורקי כזה לא מי יודע מה...וחלק מהאנשים היום כדוגמת אייל גולם שמבצעים את השיר כמו שיכור משקיעים יותר ולדעתי מצליחים לשיר לא רע בכלל. אבל זהו. מצחיק אותי שאנשים מנסים לשיר את אלינור. לא שריף לא גילי ולא אייל גולן..אף אחד לא מגיע לקרסוליים של המלך בשיר הזה.

MS6

New member
נינט../images/Emo128.gif

לדעתי נינט ביצעה בצורה רעה מאוד את "ים של דמעות", למעשה היא אפילו המאיסה את המקור לצערי הרב.. אבל אם יש משהו שמעצבן מאוד זה השיר האחרון של סאבלימינל, העובדה שהוא לקח שיר של זוהר עיוות את הלחן והשתמש בו. ממש לא אהבתי את זה. אם יש מישהו שמבצע יפה את השירים של זוהר ויש לו אפילו ביצועים מסוימים יותר יפים מהשירים של זוהר זה אייל גולן, שחלק מהשירים שהוא מבצע של זוהר ממש יפים.

01MaKaVeLi

New member
שום שיר שהוא מבצע לא מגיע ..

אפילו קרוב לביצוע של זהר.. לא ברצלונה לא כמו שיכור ולא שום דבר אחר זמר לא רע אבל לא מגיע ולא יגיע לרמות של זהר..

gorck

New member
גם אותי מעצבן השיר של סאבלימינל....

אני כל פעם עם חברים, בבצפר, אפילו סתם באוטו.... שמים את זה, אני מתחיל לשמוח שסוף-סוף שמו שיר שאני אוהב, אבל לא, סאבלימינל הזה הרס את הכל!!!!

למעלה