ים של זמן שאני לא כאן....אבל

ים של זמן שאני לא כאן....אבל

רוצה להקדיש את השיר המדהים הזה לאיש מיוחד שהוכיח לי שיש כאלו אהבות ..כאלה בידיוק כמו שעידן רייכל כתב עליהן....ממעמקים לחן: עידן רייכל מילים: עידן רייכל ממעמקים קראתי אלייך בואי אלי בשובך יחזור שוב האור בעיני לא גמור לא עוזב המגע ביידיך שיבוא ויאיר למשמע כל צחוקך ממעמקים קראתי אליך בואי אלי מול ירח מאיר את דרכך שוב אלי נפרסו ונמסו מול מגע של ידייך באוזנייך לוחש שואל מי זה קורא לך הלילה - הקשיבי מי שר בקול אלייך - אל חלונך מי שם נפשו שתהיי מאושרת מי ישים יד ויבנה את ביתך מי ייתן חייו ישימם מתחתיך מי כעפר לרגלייך יחייה מי יאהבך עוד מכל אוהביך מי מכל רוח רעה יצילך ממעמקים.
דנה רון הרמן

אהלן דנה ../images/Emo24.gif

רוממת את רוחנו. משמח לקרוא שאכן כך המצב. יש ויש ועוד איך שיש. אז במיוחד עבורך יש אי שם מישהו חושב עלייך מישהו רוצה אותך נורא יש אי שם יש אי שם מישהו חולם עלייך מישהו אוהב אותך כל כך יש אי שם אז אל תבכי הלילה ראשך הניחי כאן כוכב נופל מאיר את לילך שואל לאן ומה תבקשי מלמעלה אם זה אותי אז הנה אני שלך מזמן שיר לך שר שיר עצוב סנטימנטלי שיר שלא משאיר אותך לבד שיר לך שר השחר מחכה כבר מעבר לפינה השמש מסתובבת עכשיו לעוד תנומה אני מסתכל על פנייך את חלומך מלטפת קרן אור קטנה יש אי שם מישהו חושב עלייך מישהו רוצה אותך נורא יש אי שם. מילים: יוני רכטר וענת גוב לחן: יוני רכטר שבת שלום.

אלישוע קבל ../images/Emo24.gif

מרגישה צורך לקשור את המתחולל בחיי לטיפול ההומיאופתי. (אלישוע..עדיין לא נפתרת ממני....
)

ממממ דנה נשמע טוב השיר....

איזה יופי... לדפוק כניסה כזו לפורום.... כן ירבו ושתרבה הברכה אצלך ואצל כולנו.... שתהיה שבת שלום לכולם וגם לך אלישוע היקר !!! דניאל

גלי ר

New member
../images/Emo24.gif דנה המקסימה קבלי חיבוק

דנה, איזה יופי שקורים לך דברים טובים. חיבוק גלי

למעלה