ים של פחד - סרט מעולה ומעורר מחשבה

ים של פחד - סרט מעולה ומעורר מחשבה

לפעמים לא צריך שמות מפוצצים וסרטים עתירי תקציב. אחד הסרטים החזקים שראיתי - בעיקר בגלל העובדה שמדובר על אירועים אמיתיים סרט מעולה - בלי טיפת קיטשיות. מתח לכל אורכו בוא נגיד ככה: אחרי שתראו את הסרט לא תרצו ללכת לים הרבה זמן סיכום: לרוץ. סרט שונה מכל הזבל שבד"כ יש בתחום הרבה יותר ריאלי ומעורר מחשבה ממלתעות למשל - למרות שמדובר בז'אנר שונה כי זה סרט אמיתי והשני לא. הציון שלי: 5 כוכבים

MAORMA11

New member
אני חושב בדיוק כמוך

סרט מעולה, מותח במיוחד שגרם לי לחשוב הרבה מאוד כשיצאתי מהקולנוע. גרם לי לחשוב על מהות החיים בעיקר... פחד עד מוות .

זה על:../images/Emo58.gif

זוג שיוצא לחופשת צלילה באיים הקאריביים, או משהו בסגנון, הם מצטרפים לסיור צלילה מאורגן ויוצאים לצלול בים הפתוח (וזה השם האמיתי של הסרט!!). כשהם עולים חזרה אל פני הים הם מגלים שהסירה שלהם נעלמה ועכשיו הם שניהם לבדם בים הפתוח נאבקים על חייהם כשלהקת כרישים שוחה לצידם ומדוזה קטלנית עוקצת את הגבר.

Drums

New member
כן... ביקורות

בד"כ נכתבות על ידי הומואים שלא אוהבים אימה בכלליות אז הם קוטלים כל סרט שהם רואים

ביקורות בסרטים

בד"כ רוב מבקרי הסרטים (בעיקר בעיתונים) הם פלצנים שמנסים להראות חכמים ע"י כך שהם מנסים להכניס לביקורת שלהם מילים מתוחכמות שאולי 5 אנשים בארץ מבינים. את מי זה מענין הזיוני שכל האלה? אנשים באים להנות מסרט ולא לחפש פילוסופיה. בד"כ אני תמיד הולך ההיפך מהביקורות - במיוחד בעיתונים אם הביקורת משבחת - אני לא הולך וההיפך. הסרט ים של פחד דווקא קיבל ביקורות טובות בארה"ב - ושם דווקא אני מחזיק מהמבקרים. בקיצור - סרט חובה לדעתי. סרט האימה הכי טוב שראיתי בחיי - בעיקר בגלל שזה מבוסס על סיפור אמיתי

למעלה