ים של שקרים

magal101

New member
ים של שקרים

אני טובע בים של שקרים אף אחד כבר לא מאמין לי בים של שקרים ופחדים שיגלו את השקרים ואת הזיופים. ואת שם, כל כך אמיתית, כל כל מרגישה אבל כל כך לא אכפתית. ידעת שאני משקר, כולם ידעו ואין לי מושג איך מתחילים מחדש...

לא קל לספר לכל העולם

שכמעט כל מה שידעו עליך לא נכון. אבל! 1-תתפלא,חלקם ודאי חשו משהו.אנחנו מרגישים משפת הגוף של האדם,או מטון הדיבור,כשהוא מספר על עצמו דברים שלא היו ולא נבראו.זו לא תהיה הפתעה מוחלטת.(ואני מבינה מהשיר שכנראה רובם ידעו,ככה שאין כאן את עניין השוק.נראה לי שיותר פשוט להודות במשהו,שכולם כבר במילא יודעים,אתה לא מנפץ אשליה...) 2-בעיקר אלה שחשו משהו,אבל אולי גם אחרים-חלקם יעריכו את גילוי הלב,את הוידוי. אני חושבת,שגם יישמחו עבורך שהגעת למצב בו אתה מסוגל לעמוד מולם בלי מסיכה .כמו שאתה...זה אני-אנא קבלו אותי כך. מה שלומך,חוץ מזה? אני עדיין מחכה לשמוע ממך... מקווה שמתישהוא נשוחח בצ'אט/מסנג'ר...

fabella

New member
הפחד..

מתגלה כלא מוצדק כשהוא אכן מתממש.. הייתי במצב דומה פעם והסתבכתי בתוך רשת של שקרים אבל אחרי שהם התגלו גיליתי שהמצב לא היה כל כך גרוע אחרי הכל ויצאתי מזה.. (מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת..) בכל מקרה, אל תנסה לברוח ולקבור את עצמך באיזה חור רחוק, הכי טוב פשוט להתעמת עם העניין ולהוריד את המועקה שיש לך מהלב.. מקווה מאוד שתצליח להפטר מהכל

כמו שכתבת בשיר,

וכמו שאני מעריכה מנסיון חיי: חלק כבר יודעים,או חושדים,שהאמת שונה ממה שהוצג להם. אין לי ממש עיצה איך לעשות את זה יותר קל. אבל: 1-שולחת לך חיבוק
ומחזיקה לך אצבעות. 2-חושבת על שיר בהשראתך.אם אצליח לכתוב אותו,אביא כאן-ואולי תוכל להראות אותו למי שצריך... לדעתי האישית-לפעמים יותר קל להגיד משהו ממש מביך/קשה בכתיבה.אח'כ אפשר להמשיך,ולדבר על זה בעל פה.

'מסיר את הכפפות'-מוקדש לך...

הנה השיר שכתבתי: מסיר את הכפפות אני מסיר את הכפפות- ידיי סדוקות. האם ידעת?-כי מסיכות עטיתי על פני החרושות קמטים. אני מניח את קלפיי על השולחן. ואין 'אס' בינותם. האם ידעת?- בתחפושות כיסיתי צלקות עורי. ואת נוטלת את כפות ידיי ומנשקת חיספוסן. מלטפת את פניי והקמטים שלאורכן. באהבה. בין הקלפים,את מאמצת על חזך אחד שמסומן כ 'לב'. ואת חובשת צלקות גופי. אני כולי רועד: קיבלת אותי!

magal101

New member
הרבה תחפושות....

תודה על הקדשת השיר- אני עוטה הרבה תחפושות, להראות שהכל בסדר כלפי חוץ למרות שזה לא ממש כך...אני לא יכול להגיד את האמת- יתפסו אותי והעונש יהיה חמור, אז אני בתוך רשת של שקרים בינתיים. כשאתה מתחיל אתה לא יכול פתאום להגיד את האמת (תראי את הסרט "שקרן שקרן" על עוד שפתאום הפסיק לשקר ומה שקורה לו).

../images/Emo5.gif אני מקווה בשבילך שיהיה בסדר...

את הסרט אני לא מכירה... אולי ראיתי מזמן ואני לא זוכרת.האמת השם קצת מוכר לי.תזכיר לי בכמה מילים את העלילה,בבקשה?

כiכב ijפל

New member
../images/Emo110.gif צעד אחר צעד..

לאט לאט.. התחברתי מאוד למה שאמרת.. לא יודעת מאיזה מקום ולמה אבל התחברתי. אולי עבר רחוק. בכל אופן אני מאחלת לך בהצלחה בהתחלה מחדש

magal101

New member
קשה להתחיל מחדש...

אין לי ביטחון במה שאני באמת. אני מפחד להראות את העליבות שבי. בן 36-עוד מעט 37 ולבד, בלי חברים, בלי בית, בלי עבודה-אז אני משקר על מצבי.

לא עלוב!

בן 37 ולבד-יש המונים,בגילך,שהיו נשואים והתגרשו... הם עשו בחירה לא מוצלחת.הם לבד עכשיו.אתה לא פחות טוב מהם... בלי חברים?-הנה,יש לך אותי.אני כבר כמה שבועות מבקשת שנדבר... עבודה-לצערינו,קרוב ל 10 אחוז מהאוכלוסיה בישראל מובטלת בימינו. אני יודעת שהשקרים בגלל שאתה לא מספיק מעריך את עצמך.. אם היית מעריך יותר-גם היה יותר קל ליצור קשר עם אנשים,היית מתחבר יותר בקלות,פחות חושש מזה... עוד חיבוק...
והרבה בהצלחה... הלוואי ויכולתי לעזור מכאן. דבר איתי...

../images/Emo24.gif../images/Emo210.gif

אני מצטערת שאתה מרגיש ככה. אני מכירה מישהו ששיקר על כ"כ הרבה דברים, והוא כבר לא, הוא השתנה. אתה גם יכול, באמת. אתה צריך מישהו או מישהי שיעזרו לך ויהיו איתך תמיד, בטוב וברע. אתה תמצא את הבן-אדם הזה ואתה תצליח להשתנות, אתה תראה.

למעלה