ים

נעמה283

Active member
הלילה חלמתי שאני מגיעה לחוף ים ויש לילה ,הים ריק ,אוטו מחכה לי וזה הידיד הוא יושב ברוגע , אני נכנסת לאוטו ואנו נוסעים על חוף הים עצמו והוא נוהג באיטיות הפעם.
אשמח לפתרון

אלישבע777

Well-known member
הי נעמה,

עוד חלום של מילוי משאלה. הידיד הנכסף מחכה לך במכוניתי על שפת הים בלילה והוא נוהג באיטיות. מה יותר רומנטי מבילוי עם האהוב על החוף הים, בלילה ( אף אחד לא מפריע, אף אחד לא רואה) ? אבל....

אתם נוסעים באוטו שלו במקום שאסור לנסוע בו! על חוף הים אסור לנסוע באוטו כידוע אפילו בלילה ואפילו בחוף ריק. הוא אומנם זהיר, אבל יש כאן רמז לדבר אסור. מצד אחד מילוי משאלה, מצד שני- אזהרה מרומזת

אשמח לחוות דעתך.

נעמה283

Active member
פרוש נוסף שחשבתי
הוא:
שאני הרבה יותר רגועה ממה שהייתי בעבר ולא בלחץ , אני קשובה יותר לעצמי ולא מפחדת..עדיין הדמות שלו מלווה אותי כי יש בי עדיין חוסר בטחון ועוד דרך לעבור ...

אלישבע777

Well-known member
פרוש נוסף שחשבתי
הוא:
שאני הרבה יותר רגועה ממה שהייתי בעבר ולא בלחץ , אני קשובה יותר לעצמי ולא מפחדת..עדיין הדמות שלו מלווה אותי כי יש בי עדיין חוסר בטחון ועוד דרך לעבור ...
שמחתי לקרוא זאת! רצף חלומות על נושא לא ממומש הוא בדרך כלל לא נעים ולא עוזר ומצביע על בעיה מכאיבה בלתי פתורה. אולי אצלך זה ההפך - רצף החלומות מרגיע אותך ומכניס אותך לתלם של המציאות האפורה היום יומית, שאין בה אפשרות להגשים את השאיפות הנסתרות והסודיות הללו. אם שתינו צודקות - אז נראה שעם הזמן, החלומות הללו ילכו ויתדלדלו עם הזמן ויפסיקו להטריד אותך ( הם מטרידים כי את מקדישה להם זמן כך הבעיה מתעצמת. אם תרגעי תחלמי עליו פחות ותוכלי להקדיש את הזמן על דברים שכן ניתנים להגשמה, בהווה ובעתיד)

למעלה