ימאהה מאקסטר

Magazinesell

New member
ימאהה מאקסטר

מישהו יודע למה מחיר הקטנוע הוא 18,895 לשנת 2001 חדש? האם נשארו כאלו במלאי, ואם כן האם היבואן לא אמור להציע הנחה עליו? אשמח אם משהו יוכל לעזור. דרך-אגב פניתי ליבואן באי-מייל לפני חודש-ועדיין לא קיבלתי תשובה.

אני משער ש...

אם תלך אליהם הם יורידו לך הרבה מעבר למחיר שציינת בכדי שתקח אחד. שווה לנסות, הם טיפשים אם הם לא יעשו כן. המאקסטר יקר כי הוא מלא ברכיבים ספורטיביים ויקרים. עגלה, זה נכון, אבל ספורטיבי בכל שאר איבריו. לדעתי בגלל המנוע החלש הוא לא הצליח... והיבואן נתקע עם מלאי "מת". שווה אולי לנסות להוציא אחד במחיר טוב...

Magazinesell

New member
מנוע המאקסטר

לפי מה שהבנתי למאקסטר יש את המנוע של המג'יסטי 125 והוא נחשב לאחד המנועים החזקים בקטגוריה. האם אני טועה? ולמה הם מחזיקים עדיין קטנועים שנת 2001 חדשים אצלם? לא שוה להם להעיף אותם במחיר כאסח? כמה נראה לכם אפשר להוריד את המחיר? נראה לי שמשומש כזה שנת 2001 עולה בסביבות ה-11 לירות אם אני לא טועה ונראה לי שאני כן.(אין לידי מחירון). תודה.

את המחיר תצטרך לברר לבדך...

לגבי התרשמות מהמנוע...ממממ... גם את זה תוכל לברר בעצמך... המאג'סטי 125 הוא אחד מהמנועים החזקים בקטגוריה ? ממתי ?

את המחיר תצטרך לברר לבדך...

לגבי התרשמות מהמנוע...ממממ... גם את זה תוכל לברר בעצמך... המאג'סטי 125 הוא אחד מהמנועים החזקים בקטגוריה ? ממתי ?

™asper©

New member
לפני....

שקניתי את הראנר עשיתי סיבוב על המאקסטר. בגדול, כלי מאוד איכותי מבחינת מכלולי השילדה, בלמים, מיתלים. אבל המנוע פשוט לא מספיק, ביצועי המנוע מספקים ולא יותר, משהו כמו SYM שארק. למתחרה הספורטיבי של המאקסטר, הראנר 180, יש יתרון ברור בכוח.

למעלה