קודם כל אני צולל הרבה בזמן האחרון,מנסה לקבל את הדייב מאסטר שלי לפני שאני מתחפף לתאילנד[נו שיגיע כבר].. וגם יצאתי עם אחת המדריכות בטיפוס צוקים,אחחחח....איזה בחורה,חבל שאין עוד מהדגם הזה
רק חזה עוף, שזה כמובן שניצל אני מסוגלת לאכול.. לא יכולה לראות עוף מבושל, אפוי, זה פשוט הורג אותי.. כבש אגב שומני מידי, ולכן לא מתקרבת, בא לי על איזה סטייק מיושן, אולי היום אלך עם אחי לבוקרים...
אני גם לא חובב של עוף אפוי או מבושל,למרות שיש אנשים שיודעים איך להכין את זה פשוט מעולה.. כשגרתי בעכו,היה מגיע לחנות שלנו כל בוקר איזה אחד שטען שהוא שייח משיבלי,איש זקן שהיה בא לשתות כל יום תה עם נענע ולשחק שש בש ועוד איזה משחק קוביות ערבי שאני כבר לא זוכר את שמו כדי להעביר כמה שעות של היום.. יום אחד הזמין אותי ואת החברה שלי לאכול אצלו צהריים,הלכנו אליו והוא הוציא מגש מהתנור,מגש עם עוף,תפוחי אדמה,בצל,עגבניות ובמייה.......אחד הדברים היותר טובים שטעמתי בחיים שלי... היה כל כך טוב שסלחתי לו שניסה לשלוח ידיים לחברה שלי
תכנס לשם, תוריד אותה.. אחרי שתרד, אתה נכנס לשם, ויכול לשחק גם על כסף אמיתי וגם על מדומה עם אנשים מכל העולם.. אם אתה רוצה להזמין חבר, פשוט תגיד מה הכינוי ובאיזה חדר אתה נמצא