ימו'ש, איפה את? חזרי בבקשה!

dviridit

New member
ימו'ש, איפה את? חזרי בבקשה!

התגעגעתי. וכמוני יש עוד. אוהבת מכל הלב עידית

ים כחול אני קוראת אותך לסדר !!!

ממש לא מוצא חן בעיני שאת נפקדת מהפורום מזה כמה ימים! את יודעת כמה אנחנו
אותך ואת חסרה ה-מ-ו-ן
... אז שובי מהר ובדרך "תסחבי" איתך בבקשה גם את פייתון ותגידי לו שלמרות שבפורום אירוויזיון צריכים אותו זה לא אומר שהוא לא צריך לזרוק גם לנו עצם ...
מצורפת לך תמונה במתנה...

girlontop

New member
נצל"ש - אפשר כוס סוכר? ../images/Emo3.gif

שלום לכולם, אני מהפורום השכן ורציתי להביא לתשומת לבכם שהחל מהסופ"ש האחרון יש אתר שמעלה טורנטים של הפרקים היומיים של צח"מ בארה"ב (וגם של היפים, מן הסתם). כמובן שאני לא יכולה לכתוב כאן יותר בשל חוקי תפוז, אבל מי שמעוניין בכתובת האתר מוזמן לשלוח לי מסר
הערה קטנה: מי שלא בקיא באומנות ההורדות שלא ישלח לי מסר ויבקש הסברים טכניים - אני לא מדור תמיכה טכנית, רק זורקת טיפ קטן למכורים ביניכם שלא יכולים לחכות עוד 4 שנים. סליחה על ההתפרצות

יש עכשיו את הסרט "עד כאן" עם ג'ניפר

לופז. פיליס מס' 2 (שזאת ממש לא מישל סטאפורד האחת והיחידה) שיחקה שם גננת למספר שניות... יש מצב שאם מצמצתם אז פספסתם...

פיליס המקורית והנוכחית שיחקה גם

בסרט "סיכון כפול" עם אשלי ג'אד. היו לה בסה"כ כמה שורות...אבל היא עשתה עבודה טובה. גם שם היא היתה סוג של פיליס...

python 4

New member
אני פה הרמונושקה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

שבוע שהסתיים היה עצוב עבורי.. בדיוק בשעה זו לפני 7 ימים סבתא שלי נפטרה - זה היה אחרי שהיא סבלה ממחלה קשה בשנה האחרונה, כך שצפינו לזה וזה הקל קצת על הכאב. בגזרת צח"מ - אתמול ראיתי שתי לקטים ברצף(!) של שתי השבועות הקודמים - והקלטתי את הרצף של אתמול, אותו אני אראה מחר. מה שאומר שב- 7 בערב אני אמור להיות מוכן ומזומן לראות צח"מ בשידור חי, לראשונה מזה חודש. הידד!

../images/Emo7.gifמצטערת לשמוע

ואני מקווה שתרגישי טוב כולם בסופו של דבר הולכים, גם סבתא שלי נפטרה לפני שנה ומאוד הייתי קשורה אליה, ואם היא סבלה מאוד ממחלה קשה וגם כאב לה אז את צריכה להתחזק ולדעת שזה לטובה יש אנשים שממש משלמים כספים בשביל לא להתענות, בכאבים וכל הזמן עם כדורים אז חמודה, שיהיה לך שבוע טוב, כולנו אוהבים אותך ומחזקים אותך את מי את אוהבת בסידרה? אני אשלח לך תמונה שלה שתרגישי טוב
קטפתי לך את כל הפרחים שבגן

אני רואה שגם את לא אוהבת לישון בליל

את מי את הכי אוהבת????????????????????????? טוב בסדר לא, כי אני אוהבת את דיאן אז אנחנו השילוב המנצח

python 4

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

python 4

New member
אגב, אני בן../images/Emo140.gif

לא היה לי לב לתקן אותך קודם אחרי ההודעה המרגשת שכתבת. שוב תודה!

אפרת, איפה היית כל השישבת

הויייי, ממש היית חסרה ישנתי פה עם החמין ביד וחיפשתי אותך אני חושבת שאני מכורה אבל כייף להיות מכור
ענק

לימורי, כל המשפוחה הגיעה לביקור

אני חיפאית ואחי ומשפחתו גרים באזור המרכז....מכיוון שהם באו לביקור סופסוף לא יכולתי להזניח אותם.... אבל ביום שישי דווקא הייתי פה! שמחה לדעת שמרגישים בחסרוני!

תודי שכשהתחלת עם הקטע של הזכרונות

מהסידרה - לא תארת לעצמך שיצא מזה שרשור כזה גדול! זאת היתה הברקה מוצלחת! כן ירבו!

למעלה