ימותו האמריקאים !!

ימותו האמריקאים !!

אני לא מאמין.. חיפשתי כל מיני אתרים עם מידע על פרדי נגד ג'יסון, שלתע אני רואה אתר נחמד עם תמונות, מידע וכו.. בעוד אני מדפדף, אני שם לב פתאום שאני נמצא בתחתית של התסריט. באותו רגע העפתי את המבט מהמסך, אבל עם הסיבוב של הראש שמתי לב למי המנצח ומה הסוף בדיוק... זהו, הרסתי לעצמי את הסרט שחיכיתי לו מעל שנה וחצי ! אני לא מאמין!! איזה עולם אכזר.. מישהו מכיר דרך טובה כדי לשכוח לטווח קצר??

austin1

New member
טוב מה שאתה צריך לעשות זה

להתחיל לעשן כל יום סמים מהבוקר עד הערב וגם תוך כדי הסרט אתה לא תזכור שום דבר ומצפה לך חווית צפיה אחרת לגמרי בהצלחה :)

חחחחחחחחח

אחי, אני צריך לשכוח דברים מהשעה האחרונה.. לא מה20 שנה האחרונות אני גם צריך להשאר חי בשביל הסרט יווווו אני לא מאמין ! שנה וחצי חיכיתי ליום הזה, ובשניה אחת הרסתי לעצמי את כל ההפתעה !!!!! אוווווווווווווף !

LRa

New member
לדעתי סתם עבדו עליך

הסרט רק יצא בארה"ב, מאיפה יהיה להם את התסריט...

אהה..

לא כל כך בעיה להשיג תסריטים במיוחד ש80 אתרים כבר פירסמו אותו ! אאאאאאאאאאאווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףף

drunky

New member
היי... כנס לפה....

קודם כל לפעמים יש תסריטים לא נכונים ואולי אם היית ממשיך לקורא היית מגלה שהכותב סתם התלוצץ וכתב שם משהו בצחוק.... טוב גם אם אתה לא משתכנע זו הדרך היחידה- אל תיהיה סגור על זה... פשוט תחייה בהכחשה... חחחחחחחחח ובינינו כולנו יודעים מי ינצח בסוף גם אם לא ספרו לנו עדיין טוב זו השערה- אבל אני יכול להתערב שאני צודק... אבל לא לגלות בבקשה- לא להרוס!!!!!!!!

ביטלגוס

New member
לסרט הזה קיימים איזה 12 תסריטים

כמחציתם מסתובבים באינטרנט. החברה המפיקה פשוט עברה הרבה תסריטים עד שמצאה את זה שהתאים לה. הסרט עצמו היה אפוף בחשאיות, ככה שקשה להאמין שהתסריט האחרון שעל-פיו נעשה הסרט נמצא באינטרנט, ועוד כל-כך מהר. ולידיעתך, צולמו מספר סיומים לסרט הזה. וזה שמשתמשים בו בכלל לא נמצא בתסריט, מכיוון שהוא נכתב ע"י המפיק שלא היה מרוצה מהסיומים של התסריטאי המקורי. הסיום האמיתי גם לא הוקרן בהצגה המוקדמת שעשו למבקרים כדי שלא יגלו לאנשים את הסוף! כך שרוב הסיכויים שמה שקראת הוא לא הסוף האמיתי.

למעלה