ימות החורף
מתקרבים ובאים ולכן עלי להמליץ לכם על מעדן מחמם לב וקיבה. סטייק אנגוס שחור מומלץ על האש אך יוצא לא פחות טוב בתנור. על האש לפי טעמכם האישי ולהוסיף פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם רק בצלחת. בתנור כ-10 דקות על 200 מעלות ועוד כחצי שעה על 150 מעלות או פחות לפי הטעם. ההבדל היחיד בין האש לתנור הוא שבתנור אפשר להכין בחמאת שום. בתאבון. מומלץ להכין במנות של לא פחות מ-300 גר´.
מתקרבים ובאים ולכן עלי להמליץ לכם על מעדן מחמם לב וקיבה. סטייק אנגוס שחור מומלץ על האש אך יוצא לא פחות טוב בתנור. על האש לפי טעמכם האישי ולהוסיף פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם רק בצלחת. בתנור כ-10 דקות על 200 מעלות ועוד כחצי שעה על 150 מעלות או פחות לפי הטעם. ההבדל היחיד בין האש לתנור הוא שבתנור אפשר להכין בחמאת שום. בתאבון. מומלץ להכין במנות של לא פחות מ-300 גר´.