ימות המשיח הגיעו - צילומי חוץ בצח"מ

ימות המשיח הגיעו - צילומי חוץ בצח"מ

אזהרה: קטע זה מכיל ספוילר [הפרקים האמריקאיים] שמח אצל הווינטרז, שנחשבת למשפוחה די משעממת. אבל בפרקים האחרונים - יש אקשן! דבון הפגוע שהוריו המאמצים, ניל ודרו, שכחו את יום-הולדתו, הולך לו לגן החיות (כך תמיד בילה את ימי ההולדת עם סבתו). דבון מסתתר מהשומר על סף הסגירה היומית שמוודא שאף אחד לא נשאר בפנים, ובטעות נכנס לכלוב של האריה!! צח"מ הביאו אותה בהפוכה: גם צילומים של אריה אמיתי (שאלתי, האם באמת הם היו ליד אריה באותו הזמן והיה מאלף בצד בזמן הצילומים, או שלא באמת "שיחקו" בקרב האריה?). לילי, דרו, ניל ומלקולם המבוהלים יוצאים בחיפושים אחרי דבון (ח"ח לצח"מ - נערכו צילומי חוץ ברחוב, שזה דבר די נדיר לאופ"ס בכלל ולצח"מ בפרט, אך מרענן ומגוון). מלקולם שוב מציל את היום (ואת דבון). רק מה? לקטע הסיום ממש לא ציפיתי. כולם שמחים ומאושרים, חוגגים בכביש... לילי ודבון נכנסי ם למכונית, גשבינתיים ניל מודה למלקולם, מבקש שילמד אותו טריקים כמו שעמד בגבורה בפני האריה, ומלקי משתעשע איתו ואומר "אתה לא יכול לכסח אותי, אז אתה רוצה לנסות לגבור על אריה?" והם מתלוצצים ומשחקים דמי-מכות... כשפתאום, משום מקום המכונית של לילי מגיחה. דבון אומר לה לעצור והיא אומרת "אני לא יכולה!" מה זה היה אמור להיות? בעיה בברקסים? זה נראה כזה מפגר. ועכשיו ניל מציל את מלקולם שכמעט נפגע מהמכונית, אך תוך כדי ההצלה נפגע בעצמו והפרק מסתיים כשניל מדמם ודרו מבועתת. ואני שואל, WTF?? לגבי קווין - אני מסכים עם מייקל. זה נראה יותר מדי מלאכותי מצידו להיות רגוע, שליו ומאושר. הוא נפתח (כביכול) עם השרינקית, זה אמור לעורר הרבה רגשות טראומתיים והוא ככל הנראה חי בבועה כלשהי ומדחיק את הרגשות האמיתיים. הוא מאושר מהמצב עם מקנזי, אבל מה יקרה אם זה יתפוצץ? מפחיד לחשוב מה הוא יעשה. כמו שמייקל אמר, הטיפול צריך להיות בראש ובראשונה בשבילו, לא בשביל מאק. זו חשיבה לא נכונה שעלולה לעורר צרות. ואני כבר רואה לאן זה מוביל, מאק הציעה לג'ייטי שנפרד מקולין לצאת בוואלנטיין (סופסוף אנחנו מתואמים עם צח"מ בחגים הקרבים
) וכשקווין יגלה, וואו וואו וי-וואה.. (במיוחד שמדובר בג'ייטי, שנוא נפשו). בכלל משולש שלהם יכול להיות מאוד מעניין. הסיפור עם ניקי וויקטור - זו הרגשה של מחזוריות מהפרידה האחרונה שהיתה בארץ. היא רוצה יותר "זמן איכות" עם ויקטור, כועסת על המעורבות שלו עם דז'בו ורוצה צומי. ג'ק מכניס אותה למיטה חולה, הוא ישמח שהיא תשתתף בקונספירציה שלו להעיף את ויקטור. זה משרת את המטרות של שניהם, כך הוא אומר, אבל בינינו, אם ויקטור יגלה שניקי שותפה לקנוניה (ובאופרה כמו באופרה , הכל תמיד מתגלה
) זה עלול לחסל את היחסים ביניהם. ניק היה ממש מגעיל לויקטור כשהאשים אותו באומרו בכוונה לשרון על הסדר התשלום של דז'בו עבורה - שניק שילם. "אתה בנאדם אכזר, כולם הרי יודעים". זה היה משפט מאוד חזק. ואני דווקא אוהב את ניק מודל 2005 - קשוח ומחוספס. P.S - האם junny צריכה מסר לגבי הורדת הפרקים או שהסתדרת כבר?

אור2221

New member
חה! (S)

איזה צילומי חוץ? התפאורנים של צח"מ עבדו קשה, כמו במקרה של החופשה המקסיקנית של ויקטור וניקי, הרבה פלסטיק ואריה אחד. היתה כתבה בCBS או SOAPCITY, אני לא זוכרת. ויקטור וניקי, המחזוריות יכולה לשגע פילים, ג'ק נשאר ג'ק עם הקונספירציות (רק שהוא מנצל את ניקי ולא את ניק), בובי במקום בראד בתור "האדם שיתן צומי כשויקטור עסוק", ובריטני בתפקיד ניקי הצעירה במין היפוך תפקידים כזה, כשניקי משחקת את לורי ברוקס (לא ראינו בארץ) - האשה המתוחכמת והבשלה שהיתה עם ויקטור כשניקי רק פגשה אותו ולא יכלה להתחרות. מי תכנן את הלוויה שולי לחלוטין לעומת מי שילם עליה, האם בובי כזה אידיוט שהוא לא קולט שאין מצב שבריט תכננה דבר שעולה הון תועפות (אתם יודעים כמה ארון עולה??) בלי עזרה מסיבית?? ניקולס - UGHGHHHHHHHH.

בדיוק כך... ../images/Emo45.gif

ראית איך בריטני תקפה אותה, היא היתה כזאת חסרת בטחון שזה פשוט זעק... הפתיע אותי שהיא כן סיפרה לו על ההריון. לפחות זה לא יהיה סוד נגרר כמו שחשבתי... הייתי בטוח שכשלילי תדבר עם דבון/דרו/מלקי היא תרגיש אשמה ותאמר שהכל באשמתה, אבל לא! היא אפילו לא אמרה את זה וגם אם זה לא קרה במכוון מן הראוי שהמצפון שלה יעבוד שעות נוספות... עובדה שניל הדגיש כשקרא לה שזו לא אשמתה, מאחר שמצופה שתחשוב שהיא אשמה... מה היית עושה במקום שרון? אני די מרחם עליה. מצד אחד ויקטור די צודק במה שהוא אומר. ז'בו השקיעה בה ומן הראוי שתחזיר, עכשיו היא מזוהה איתם ועל אחת כמה וכמה שהיא חייבת להם כשהם בצרה. אבל שרון אמרה שויקטור בהתחלה לא האמין בה בכלל, רק ניק. ניכר בשיחה של ויקטור וניק שהוא מאוד לא מרוצה מהמצב עם ניק. "איך הגענו לזה?", כואב לו שהבן שלו מתייחס אליו בקרירות. "אני חושב שעשיתי טעות כשמיניתי אותך ל-CEO של NE". וניק, מצידו, מרגיש מאוד שלם עם המצב הקיים. הוא באמת עבר מהפך גדול, עד כדי כך ששרון חוששת שיהפוך למכור-עבודה כמו אביו ויהיה אכזרי כמוהו... לגבי הפרק הקנדי של אתמול (10.2), עדיין לא ירד לי

הפרק של ה-10.2 (היום באמריקה)

אז הנה מחול ההתנצלויות הגיע: לילי מאשימה את עצמה שהכל בגללה (כי היא נהגה), דבון מאשים את עצמו (כי בגללו יצאו בחיפושים) ודרו (לא נתנה צומי לדבון ולכן קרה מה שקרה). הסצינות עם ניל היו טובות, אם כי לא ריגשו אותי מספיק. יש מצב שהוא באמת ימות, כי השחקן עוזב את הסידרה? (במילים אחרות, מה הפואנטה של כל הסיפור הזה? הקירוב של מלקולם וניל מחדש שייצור בעיה עם שאלת האבא של לילי?) דבר נוסף שלא מובן לי, למה אוליביה די קרירה כזאת, ולא אמוציונלית גם כמו יתר המשפחה? נכון שהיא רופאה והיא אמורה לשמור על קור רוח, אבל מדובר בבן משפחה קרוב. בכלל לא ראינו סצינה חמימה בין אוליביה לניל, וגם עם דרו היא בעיקר נידבה על המצב הרפואי גרידא. תמוה. לא יפה מצד ניקי להגיד לשרון פתטית על כך שניק שילם את שכרה. נכון שהיא שונאת אותה, אבל עדיין זה היה יכול לחרחר ריב בינה לבין ניק. היא לא רוצה את טובתו? אחרי הכל היא כבר לא מתנגדת לנישואיהם, לא? ניקי של ישראל היתה תומכת 100 אחוז בשרון... מה שנשיקה יכולה לעשות
ניק ואשלי - די נדיר לראות אותם אצלנו בישראל בסצינה משותפת. אשלי מזהירה אותו לא לעשות שטויות, ויקטור לא לוקח שבויים, גם אם מדובר בבנו. אבל ניק 2005 בנאדם חזק מאוד. ומתוחכם. הרגה אותי גלוריה כשהשתחלה לישיבה של ז'בו, וההערות שלה לגבי כל דבר... הכי משעשע היה כשהיא חשבה שאשלי נוסעת לצרפת לחופשה
עם מי מקנזי תבלה את הוולנטיינז? האמת - היא וג'ייטי נראים לי חמודים ביחד, יותר מזיווג פוטנציאלי עם קווין.

אור2221

New member
חזק ומתוחכם?

רואים שפספסת 4 שנים :) מניפולטיבי והרסני, ועדיין אותו תינוק יבבני. ניקולס לא השיג כלום בכוחות עצמו, הדבר היחיד שהוא הבין זה איך לתמרן את ויקטור כך שהוא לא יוכל לעשות כלום נגדו. אחרי שהוא הסגיר אותו למשטרה (עזוב את זה שויקטור הקדיש את חייו כדי להוציא אותו מהכלא כשהוא נכנס אליו ולהוכיח את חפותו פעמיים (מאט קלארק טייק 1+2) ויקטור הצהיר שהוא "NOT MY SON". הוא לא הצליח לעמוד בזה, הוא בילה את השנה האחרונה בלהתחנף לניקולס, ויקטוריה עזבה, ויקטור JR בקנזס ואין לו מערכת יחסים עם אבי. ניקולס הוא כל מה שנותר לו מילדיו, והוא יעשה *הכל* כדי לשמור על מערכת יחסים תקינה איתו, כולל לספוג עלבונות שהוא לא היה סופג מאדם אחר *לעולם*. ניקולס קולט את זה, הוא מבין שויקטור לעולם כבר לא ינשל אותו אם הוא לא עשה זאת עד עכשיו, שיש לו ילדים שויקטור לא יוותר על קשר איתם, ושניקי לא תסלח לו אם הוא ינשל אותו. הוא מרשה לעצמו להתייחס לויקטור כמו זבל. הלא ויקטור הוא בעל המניות בNE, לא ניקולס. ניקולס הוא CEO אבל ויקטור הוא בעל השליטה, והוא יכול להעביר את ניקולס מתפקיד הCEO באותה מהירות שבו הוא מינה אותו, אבל הוא לא מסוגל, כי הוא יודע שזה יקבור את היחסים בינהם. הסיפור הזה עם שרון זו הפעם הראשונה שויקטור פעל בניגוד לדעתו של ניקולס במשך כמעט שנתיים (אפילו לפני השוחד, מאז הנשיקה שלא היתה אשמתו!). ויקטור צמא למילה של חיבה מניקולס, ולא מקבל אותה, זה עצוב לי לראות. אור.

מאוד מוזר לי ../images/Emo55.gif

לראות את ויקטור מסכים לקבל יחס עויין כזה ולבלוע את זה בשקט. בן או לא בן, יש גבול לכל תעלול. זה לא באופי שלו לקבל יחס כזה. ואת יודעת מה, ניקי גם אשמה במצב. היא היתה צריכה לנסות לאחד בין ניק לויקטור, להכריח את ניק לסיים את היריבות הזאת בשביל המשפחה. בפרק הוואלנטיינז אמנם ניק עוזר למען שלום בית בין הוריו, אבל עדיין ניכר כי הוא עושה את זה רק בגלל שאכפת לו מניקי המיוסרת. "זה לא ביקור חברתי, אתה יודע את זה כבר", אומר לויקטור במשרדו בז'בו "תודה בזה, אתה מכור לעבודה ובחיים לא תפרוש רק אם מישהו ייאלץ אותך לעשות את זה". ויקטור נותן לו מרחב פעולה, אבל אם במשך השנתיים האחרונות הוא היה הכלבלב של ניק וזה לא עזר לשיקום היחסים, למה שימשיך כך? שילמד אותו לקח אחת ולתמיד... למרות זאת בזכות ניק ויקטור וניקי בילו בנעימים בערב הוולאנטייז בחווה, היא לבשה את השימלה האדומה האהובה עליו והם רקדו לאור נרות
הצחיק כשג'ינה הרימה גבה כזה כשחשבה לעצמה "איזה שרלילה מקנזי"
ג'ייטי היה חמוד עם ה"חץ" שפגע בו. אני רוצה אותו ואת מאק ביחד! אבל עכשיו אחרי שהיא חיפפה את קווין והוא ראה אותה ע ם ג'ייטי, ניצוצות יעופו
התעצבנתי על לילי שהאשימה את דבון. איזה מגעילה. ומה עם ג'קי ופיליס, איך הם מבלים את הוואלנטיינז
התשובות, אולי בפרק הבא...

ואגב

למה באמת לויקטור אין מע' יחסים עם אבי? נכון שבמשך 5 השנים הראשונות זו היתה אשמתה של אשלי, אבל עכשיו כשהוא יודע את האמת הוא לא רוצה לפתח איתה קשר? בראד ואשלי לא נותנים לו? מה קרה לאדם החזק הזה שפעם יכל לכופף את כולם באצבע ולהשיג כל מה שרצה? איך נפלו גיבורים...

אור2221

New member
היה תהליך

שבראד התנגד לו בכל הכח, ואז ויקטור לקח את אבי ללמד אותה לרכב, והיא נפלה מהסוס ופרקה את הכתף. מאז היא יעני "לא רוצה לראות אותו" - בראד משחק על זה, ויקטור נרתע והיה אכול רגשות אשמה...הוא מאוד רוצה, אבל מפחד שיעשה לה נזק. אשלי ובראד נפרדו, אבל היא מסרה את החזקה לבראד שאימץ את אבי, אמנם האימוץ לא חוקי כי הם לא ידעו את ויקטור כמו שצריך, אבל כדי לבטל אותו צריף משפט, פרסום, וכו. כדי לקחת חזקה מבראד ויקטור צריך להוכיח שהוא הורה כשיר יותר, ולא בטוח שלאור ההרשעה שלו הוא יצליח לעשות את זה, שלא לדבר על הנזק לאבי. הוא די מסכן בקטע הזה, אשלי פשוט דפקה אותו - אבל הוא מאשים את בראד, למה? לא ברור לי.

הויקטטור מזדקן?

קשה לדמיין את הסדרה עם ויקטור חלש. אולי הם מכינים את הקרקע לעזיבתו?

אור2221

New member
זה לא חלש - זה חולשה

לילד היחיד שלו שהוא בקשר איתו (למרות שזה קשר רע), כאשר הוא יודע שילדים נוספים לא יהיו לו, שאבי לעולם תסתכל על בראד כאביה, שאלוהים יודע מה עם ויקטוריה - וכל מה שיש לו זה ניקולס, ששונא אותו. לנשל את ניק זה לחסל את מערכת היחסים שלהם, וגם את הנישואין שלו. הוא מקווה שיום יבוא וניקולס ילמד להעריך אותו ואת כל מה שעשה בשבילו.

Dawn12

New member
ניקולס רחוק מלהיות מתוחכם ../images/Emo3.gif

וזה עדיין קצת מצחיק לראות אותו מנהל את NE ומחלק פקודות לאנשים שהם לא רק מבוגרים יותר ממנו אלא גם בעלי נסיון רב יותר בחברה (ניל). הוא היה ונשאר אותו ילד מפונק ולא ממש מבריק שאנחנו רואים גם בפרקים שלנו, רק שעכשיו יש לו סמכות גבוהה יותר ויריבות עמוקה יותר עם ויקטור - מה שהופך את הדמות שלו למעניינת הרבה יותר לדעתי. אני לא יודע בקשר לפרק הספציפי הזה (לא ראיתי אותו, ואני כרגע לא על המחשב שלי - הוא עדיין מושבת לצערי) אבל בפרק שבו הוא נזף בדרו ופיליס היה משהו שונה בדמות שלו שדי מתחבר עם העלילות והמעשים שלו בשנתיים האחרונות. הוא הפך להיות שחצן, בטוח בעצמו, אפילו מאיים, ואם תרצו גם "מניפולטיבי והרסני". אבל כל זה לא מזכיר לכם מישהו? ניקולס הוא ויקטור בגרסתו הצעירה והפחות מתוחכמת, אבל אני מניח שתוך כמה שנים הוא ילמד גם כמה טריקים משלו. אף פעם לא חשבתי שהחברה תוגש לו על מגש של כסף (אני בניתי על מאבק שליטה מכוער בינו לבין ויקטוריה) אבל זה בכלל לא משנה. הכיוון ברור לגמרי. ניק יהפוך לויקטור, בין אם הוא ירצה בכך ובין אם לא. האם הוא באמת יכול לעשות את זה? האם ג'ושוע מורו יכול לעשות את זה? עד לא מזמן הייתי אומר שאין סיכוי. עכשיו אני כבר לא בטוח.

יש הפתעות בחיים

הדברים לא צפויים, עד כמה וכמה שבסבונייה... אני מסכים שמבחינת נסיון אין לו רבע ממה שצריך בשביל להיות CEO של NE, אבל מבחינת רמת-הבטחון שלו - אוהו - הוא עולה על ה-100%. וזה אחד המרכיבים החשובים בניהול עסק - הכוח. להראות לכולם מי הבוס, לא לתת לחברה להידרדר למקומות שאתה לא רוצה בהם. נכון שזה לא הפקטור היחיד בניהול מוצלח, אבל יש לזה חשיבות עצומה. מידת הבטחון שגובלת בשחצנות אצל ניק נותנת לדמות נימה שונה לגמרי. בפרקי השבוע האחרון הוא כבר נראה ממש קופי ויקטור, ואילו ויקטור התנהג כמו ניק הרכרוכי של ישראל. אשכרה חילופי תפקידים! ג'ושוע מורו בהחלט עושה את זה בצורה מצויינת, אני לגמרי רואה אותו בתור "ויקטור 2" של צח"מ. ואמנם לפעמים הוא לא בסדר, אבל אני שמח על הגישה החדשה שלו. אני מבין שלא ראית אף פרק אמריקאי השבוע? בטח אתה מבואס קצת
אני מאוד מרוצה מהפרקים האמריקאיים. ניו ניק, בז'בו תמיד שמח, הווינטרז, הפישרז ומאק-ג'ייטי, פשוט כיף...

אוי ../images/Emo9.gif

מזל טוב שחר
ולא סתם יומולדת - יומלדת
20
איך חוגג
הרבה אושר, עושר ו... פיליס! (ניסיתי במשך שעה ליצור את המילה פיליס עם האייקון
אבל לא הלך לי טוב...
)

junny

New member
עוד לא בדקתי

את ההורדה החדשה. חוסר בזמן.. כמו תמיד.. האם יש שינוי?

b o t t e n

New member
../images/Emo2.gifלי דווקא זכורים הרבה צילומי נוף

של חוות ניומן.....

אור2221

New member
רק שברור לך

שהשדה עם הסוסים שרואים זה לא ממש האזור שבו מצולמת הסדרה? אני בטוחה שבאזור LA יש חוות עם סוסים ואורווה, הולכים יום אחד, מצלמים שעה שעתיים ויש להם צילומיים לכמה שנים טובות. הבעיה היא, שהם פישלו, כי הסוסים של ויקטור אמורים להיות סוסים ערביים טהורים, ואילו הסוסים שאנחנו בדרך כלל רואים נראים בני כלאיים לחלוטין :)

b o t t e n

New member
עד כאן..בקושי מבדילה בין../images/Emo107.gif

שאני אזהה סוסים
טוב נו.. במצבים מסויימים אני יכולה להבדיל בין סוס לסוסה.. ורק אם זה ממש נראה לעין

למעלה