ימות המשיח הגיעו!

ימות המשיח הגיעו!

מתי הולך להופיע החודש בחיפה במועדון הביט! www.beat.co.il ליאב

caspit

New member
הוריי!!!

אתה מכיר את המקום? זה מועדון כזה שמעשנים?

trilliane

Well-known member
מנהל
לפי מה שהבנתי - כן... ../images/Emo4.gif

ואת מצליחה להכנס לאתר שלהם? כי מאז שליאב פרסם את הכתובת (לפני מס' שבועות) עוד לא הצלחתי להתחבר אליו אפילו פעם אחת...
הוא כותב לי Forbidden You do not have permission to access this document זו בעיה אצלי או אצלם?

liavt

New member
אצלך כפי הנראה

ההופעה בכל מקרה ביום שישי ה-23 לחודש. מחיר כרטיס הוא 100 ש"ח בהזמנה מוקדמת, 110 במקום. הנחות (שידועות לי) לסטודנטים וחיילים (למחיר ההזמנה המוקדמת).

trilliane

Well-known member
מנהל
או, סוף סוף הצלחתי להכנס לאתר!

ודווקא לא עשיתי שום דבר מיוחד, אז אני חושדת שאולי הבעיות היו אצלם, זה ממש מוזר (מעולם לא היו לי כאלה בעיות באף אתר). לא סביר שאגיע להופעה הזו, 100 ש"ח זה יקר לי מדי, בפרט שאני מעדיפה את מתי עם נגנים, כבר ראיתי כמה וכמה הופעות נטו שלו בעבר ופחות נהניתי מהן.

liavt

New member
את גורמת לי להתחיל לתהות :(

מה הוא הולך לבצע בהופעה בערך?

trilliane

Well-known member
מנהל
אין לי מושג, אבל נדמה לי שכתבו כאן לא מזמן

על ההופעה הזו ועל הרפרטואר, נסה לחפש.

liavt

New member
מכיר ומכיר

ראיתי שם הופעות של שם טוב לוי, נפגשנו ועוד להקה. אני מניח שההופעה תהיה בישיבה סביב שולחנות ברחבה שמול הבמה שמוגבהת קצת - דומה לקמלוט, רק (תודה לאל) שהאוכל מופרד והגשתו מופרדים מההופעה במקום. אני לא סבלתי מבעיית עישון רוב הזמן שהייתי שם. יש שם שלטים שאסור לעשן, ואם מישהו מעשן אפשר לומר את זה לאנשי המקום (שהם מקצועיים למדי מההתנסות שלי). מצפה בכיליון עיניים להופעה! עכשיו רק צריך לשים עין על שער הפרחים.

למעלה