ימים ארוכים - חום מרדים!

sporTV

New member
ימים ארוכים - חום מרדים!

כל יום (אם אני חוזר בצהריים) אני נשפך מעייפות. אני מניח שזה החום שאנחנו לא מתרגלים אליו כל כך בעונת המעבר הזו. מחר עוד יום תל אביבי....... נעדכן באיזו מסעדה הוא הסתיים. סופ"ש נעים וחמים, עוז.

sapir8

New member
לשיר, ימים לבנים ארוכים

נראה לי שכל השנה אצלנו זו עונת מעבר שום דבר לא ברור פה מבחינת מזג האוויר. אני וחום לא מסתדרים ביחד זה פשוט גורם לי לעוד יותר ממה שכבר יש לי אם זו תשישות וכובד בנשימה. אני כבר מזמן החלטתי מה אני אוהב, חורף הכי טוב. שיהיה בתאבון ושבת שלום.

LullaBelle

New member
מבינה אותך =)

אך חייבת לציין שזה לא ייחודי לCF =) אתמול אחר הצהריים ישבנו במשרד אני וחברה, שהיא גם לומדת איתי וגם חולקת איתי ועם עוד חברה/בת כיתה את החדר. בעיקרון, שתינו טובעות בעבודה. אבל בין השעה 2:30 ל-4 פשוט לא יכולנו לעבוד, ישבנו וגלשו באינטרנט/שיחקנו סוליטר וקיטרנו שאנחנו מתות לישון, פינטזנו על פוף ענק במשרד [עם תכנון רציני - כלומר, אם אנחנו שלוש במשרד, ופוף עולה סכום כזה וכזה פה באתר, אולי אפשר לקנות ביחד], ולבסוף פשוט יצאנו להתאוורר בחוץ. אני טוענת שזאת הייתה התפרצות תסמונת ה"חמישי אחר הצהריים".

sporTV

New member
כל שקשור אלינו - ייחודי ../images/Emo13.gif

הרעיון עם הפוף נשמע מגניב למדי. אני הייתי ממליץ על כורסא נוחה שאפשר ממש לשכב בנוחות. אם כבר לנמנם אז שיהיה נוח. אפילו איזה ספסל זול יכול לעשות את העבודה אם שמים עליו כרית טובה. חזרתי היום משגרירות ארה"ב. הוצאתי ויזה. כלומר, אני וכל העולם הצאנו ויזה היום. חיכיתי בתור למעלה משעה וחצי!!! כמה אנשים - ועובדים לאט כמובן בשגרירות. מה ש"כייף" בתור הזה הוא שאסור להכניס פלאפונים לשם - ואז יש שקט מופתי. לפחות זה. ואז סגרתי את היום בארוחת בורגר טלה מוצלחת ב- Wolfnight. שבת שלום חברים, עוז.

sporTV

New member
הלוואי ../images/Emo13.gif

ההורים מתכננים לנסוע, והסיכוי לקבל ויזה גדול בהרבה אם מגיעים לשגרירות עם המשפחה....אז זה מה שעשיתי.

vikvik

New member
האמת שהימים באמת ארוכים

והיום הארוך בשנה יש עוד חודש וחצי עד אליו אז זה רק מתארך... כאילו ב19:00 עדיין יש אור וזה מוזר. האמת היא שלמרות שחם אני שמחה שאין אובך וזה לא חמסין אלא טמפרטורה גבוהה פשוט. ובאופן כללי נמאס לי להאשים את מזג האויר :)

למעלה