ימים טובים

ימים טובים ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

ימים טובים עוברים, למרות כל הקשיים. אתמול נודע לי סופית, שהגידול במח שלי חדל מלגדול. אלוהים, כמה ששמחתי!!! כל כך שמחתי, שפחדתי להביע את זה בדקות הראשונות, התייחסתי אל זה כאל הודעה שבירה, שעלולה מייד להתנפץ, אבל - אחרי שהבנתי, שככה זה (!!!) אני רוצה לצעוק את זה בקול, לשמוח את זה, לרקוד את זה, לצהול... תודה לכם על זה שאתם פה, בשביל ללוות אותי בדרך הקסומה הזו של החיים! אור ואהבה, אילת.

blg

New member
איזה כיף!!!

חזרתי לפורום אחרי תקופת שתיקה ויש פה מלא הודעות טובות. אני שמחה אתך!!! איזה כיף לקרוא.

blg כמה טוב לראותך../images/Emo39.gif

כמה טוב לראות אותך שוב ביננו, גם אני נאלמתי ונעלמתי אך ת'געגעתי וחזרתי....וואו......חרוזים יצאו לי. ברוכה השבה, ואיך את בימים אלה? איילת האביב

blg

New member
אני מצויין בימים אלו

אני לומדת ונהנת מהלימודים, יש אהבה כבר 9 חודשים ואפילו עברנו לגור יחד, יש בריאות יש פרנסה בקיצור הכל טוב. ואכן, שמתי לב שלא היית פה, - כנראה תהליך טבעי. שמחה לפגוש שוב.

תמר 26

New member
איילת../images/Emo140.gif

(לא בטוחה שהבנתי מה פירוש הגידול נעצר) אבל אני מבינה שזו בשורה טובה ומשמחת אז אני לא יכולה להגיד לך עד כמה אני שמחה בשבילך!
אני חושבת שאלו הן בשורות נהדרות והיה שווה בשביל זה לפתוח היום את המחשב ולצאת מהקונכיה.
הרבה בריאות לך והמשך בשורות טובות
שבת שלום תמר.

אילת החן שלנו, איזה כייף../images/Emo140.gif

שמחה מאוד על הבשורות הטובות, כן ירבו, איזה יופי. שולחת לך חיבוק ענק עוטף אילת החן. איילת האביב

תמר

מה קורה?? איך את מחזיקה מעמד עם הכל? חושבת עליך, מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה קצת יותר קל, אילת.

rubber duck

New member
כיף לקרוא הודעות כאלו

פשוט כיף המון בריאות אושר ואהבה שרון

מלמלה

New member
חיבוק נישוק

בשורות טובות שרק עכשיו ראיתי המשיכי להיות חזקה .......

למעלה