ימים מטורפים של סופשנה.. אללי.

my sTar

New member
ימים מטורפים של סופשנה.. אללי.

עוד הודעת הוצאת קיטור ותלונות: הימים האלה של סופשנה מכניסים אותי ללחצים מטורפים והעומס גדול מנשוא! עוד שבועיים אמורה להתקיים המסיבת סיום שלנו, וכמובן ששומדבר לא מוכן עדיין והכל כל כך מקרטע.. וזה כל כך מייאש.. מעבר לזה, יש לחניכים עומס של בגרויות ואני חייבת לעזור להם ללמוד וזה לוקח לי פול זמן, אבל הצרות הגדולות ביותר, כנראה באמת באות בצרורות כי לא מספיק העומס הרגיל הזה של סוף י"ב וסוף שנה יש לי שלושה מקרים שזקוקים לטיפול צמוד שלי ודחוף מאוד: 1. שנה שעברה אירע אונס בפנימיה שלנו (חניך הפנימיה חשוד באונס חניכה מהפנימיה..) והמשפט הולך ומתקרב, מעבר לחניכה שנאנסה שזקוקה לליווי, יש לי עוד 4 חניכות שצריכות להעיד - וזה ממש מכניס אותם לפחדים וכל מיני רגשות קשים אחרים, וזה משהו שממש קשה לי להתמודד איתו, כמו למשל שהם אומרות לי "למה אני חייבת ללכת לשם?? מה אני נאנסתי? היא נאנסה- זו בעיה שלה!" או שהם מתחילות להגיד "היא סתם משקרת ובכלל אני אגיד למשטרה מחר שהייתי מסטולה באותו ערב וששיקרתי להם בחקירה.." - לא יודעת כל מיני משפטים ורגשות והתנהגויות שאני לא כלכך יודעת איך להגיב אליהם מחר יש לנו פגישה עם העו"ד שתסביר להם ותנחה אותם לקראת העדות שתהיה שבוע הבא. אני מקווה שיהיה בסדר. זה מה'זה סיפור שקשה לי איתו, אתם לא מבינים עד כמה.. 2. החניכה שלי, שגילו לה גידול בצוואר הרחם צריכה לעבור ניתוח לצריבת הגידול באותו יום של העדות של הבנות - ואני חייבת (מרגישה ככה לפחות) להיות ב2 המקומות גם בבי"ח עם הילדה וגם עם הבנות בבית משפט !!! אחותי אמרה לי שזה ממש משפט שלמה הבחירה הזאת בין פה לשם.. אני עוד מתלבטת מה לעשות ולאן ללכת, אני מקווה שזה יסתדר לי בשעות ובכל זאת.. גם לי אישית לעבור 2 סיפורים כאלה ביום אחד, קורע לי ת'נפש.. אווף. 3. לא מספיק כל הצרות האלה, מחר חניכה שלי צריכה לעבור הפלה, על הבוקר אני אסע איתה לבי"ח ואחרי שעה אסע יחד עם הבנות האחרות לת"א לעו"ד.. מזל שהצלחתי לשנכע את החבר שלה להגיע כך שהוא יוכל ללוות אותה במשך הזמן שהיא תשאר בבי"ח.. הקטע שהכי מפריע לי, יותר מהעומס הפיזי (ליווי כל הבנות הנ"לף סופשנה, ללמד לבגוריות וכו' וכו'..) זה העומס הנפשי של כל הסיפורים האלה, וכמובן שישי את ההתמודדויות של היומיות, של המשמעת, של השיחות עם שאר הבנות על כל מיני קשיים שלהם פרטיים והקושי שלהם של הפרידה מהפנימיה, הלחץ המטורף הזה שאני שבויה בו- זה משהו שסוחט אותי ממש.. ולא משנה שכבר שנתיים שאני פה אני מדריכה קבוצה לבד- אין יום שאני לא מבכּה על זה, כמה זה קשה להיות לבד מול הבנות במצבים האלה, להיות לבד מול עצמי ולהלחם לבד מול הצוות... ואל תגידו לי להעזר עם העו"ס, כי היא מעצבנת ומטומטמת. ויותר יותר מקשה מעוזרת. הקיצר, מכבש הלחצים עליי גדול מאוד, אני לא יודעת לאן ללכת ועם מי ללכת ומה יותר חשוב ממה - וגם חם בטירוף!!!!!! שונאת את הקיץ. מזל שביום חמישי חברה שלי מתארסת = ערב חופשי
יאללה, שיהיה להם המון בהצלחה והמשך שבוע טוב .

my sTar

New member
../images/Emo1.gif

ולא מספיק כל זה - גם אני צריכה לקום באמצע הלילה כי הסייר לילה מתקשר אליי ולמצוא בנים בחדר של הבנות *הטובות* שלי, למצוא חניכה שלי בחוץ ולגלות שגם כמה חניכים שתו, על הדרך.. וגם- אני ישנה כמו איזה כלב על מזרון במח"מ ולא בדירה שלי כי רק פה יש מזגן ובדירה שלי אני ניצלת כמו עוף באש הגיהנום!!! - בא לי למות מכל זה.. |אייקון מרים ידיים|

תראי את הצד החיובי

את "אוספת" חוויות, שאולי ברבות הימים תסתכלי אחורה ותגידי למישהו: בו'נה עשיתי משהו בשירות הלאומי, שלא עשיתי בשום מקום (ואני מאחל לך שלעולם לא תתקלי עוד בצירוף של סרטן-הפלה-משפט אונס) בהצלחה בהכל.

חיזקי ואימצי!!!!

זה באמת המון. ממש כל הכבוד לך. כדי להוסיף לך לצד החיובי.... לפחות המח"מ יפה ויש בו תמונה חדשה יפהפיה. שאלה לי... מה עם שאר אנשי הצוות???? מדריך? את בית? למה שלא תעשו רוטציה בין המקומות ואז תוכלי להיות פחות או יותר בשני המקומות?? שיהיה המון בהצלחה לחניכה החולה!! וגם למפילה ולנותנות העדות. והעיקר שתהני לך מארועים שמחים יותר!!!

my sTar

New member
שבוע טוב

התמונה באמת יפייפיה :)
ומה עם שאר אני הצוות - המדריך לא יכול להועיל לי הרבה בקטע הזה, כי הוא לא ילווה אף מקרה לא באופן הפיזי ובטח שלא באופן הנפשי - כל מקר מהסיבה שלו. והאם בית- כנראה שאני אשלח אותה לניתוח של הילדה ואני אלך באותו יום לעדות כי זה פשוט הולך להיות זוועה. גם הבנים של המחזור הקודם באים, וכל אחד חושב שהבנות מעידות "לטובתה" והבנים מעידים "לטובותו" ולא משנה כמה שניסיתי להסביר שהם פשוט עדי מדינה שפשוט מספרים מה הם ראו ושמעו ואין פה לטובת מה.. והולך להיות שם מלחמת ע-ו-ל-ם. והצרה הכי גדולה עבורי: ששנה שעברה הייתי מדירכה של הבנים האלה והשנה אני מדריכה של הבנות האלה. אני רק חושבת מה הולך להיות השבוע ומה הולך להיות ביום רביעי בפרט בא לי לבכות. בחיי.. וחוץ מהמדריך ומהאם בית אין לי במי להעזר, שתביני שביום רביעי שליוותי את הבנות להכנה לעדות העו"ס בכלל לא טרחה לשאול איך היה ומה עשינו שם. או לשאול לשלומי...בטח היא בכלל שכחה שהלכנו.. לא נורא, שבוע שהעומס יהיה רב ותיסכולים ויאוש גדול.. אבל סהכ 7 ימים. תודה על התגובות :)

למעלה