ימים נוראים

ימים נוראים

יש אנשים שלא מוכנים להבין שיש גבול... יש אנשים שחושבים שאם הם יהיו אלימים הם יקבלו מה שהם רוצים.. יש אנשים שחושבים שאם הם יחסמו לנו את המדינה לא נגיב... יש אנשים שחושבים שאם הם יפגעו לנו בשוטרים וחיילים לא נגיב.. יש אנשים שלא משנה כמה יבואו לקראתם עדיין ירצו להשמיד אותנו... כן כן אני לא מתבלבל בפירוש להשמיד אותנו.... יש אנשים שלא תאמינו אבל הם שונים מאיתנו ולא רוצים שלום... אפשר ללמוד את זה מדבר נורא פשוט תסתכלו... בכל המדינות המערביות ללא יוצא מן הכלל אנשי השמאל הם קודם כל שחקנים משוררים אנשי אקדמיה וכו` אולם אם תחליטו לפתוח את עיניכם סוף סוף תגלו שבמדינות ערב זה בכלל לא ככה אלא להיפך אנשים שאמורים להוביל תהליכים חברתיים סטודנטים סופרים ואנשים שאמורים להיות נאורים מסיטים כל הזמן לאלימות ופשוט אינם מעונינים בשלום.... יתרה מכך אהוד ברק ראש הממשלה שלי שלך ושל כל מי שחי בארץ הזאת יותר מכל ראש ממשלה אחר, כן גם יותר מיצחק רבין... היה מוכן לתת לפלשתינאים משהו שלנו היה עליו קונצנזוס לאומי והוא חלק מירושלים אבל... ולמרות שאני באופן אישי התנגדתי לרעיון המוזר הזה של ברק לטעמי, ראיתי ואני בטוח שאת אפילו ראית שכתודה לכך הפלשתינאים העניקו לברק מתנה מאומות בעוצמה כזאת שאפילו בשיא של ארועי מנהרת הכותל לא ראינו.... אז פשוט מאוד... הגיע הזמן שכולכם תפתחו עיניים ותראו לא מה שאתם רוצים לראות אלא תראו את העובדות את האמת בהתגלמותה... ולכן אני יחזור כעת על משפט שאמר ביום שישי האחרון איש מפלגת העבודה אבי יחזקאל ``מהיום כולנו ימין``

למעלה