ימים עמוסים עוברים על כוחותינו

בונוסית

New member
ימים עמוסים עוברים על כוחותינו

מתגעגעת
מתעדכנת בכול אפשרות. אבל להגיב, למרות כול האקשן, מתאפקת. (אפילו אוהי הודה שזה גוזל המון זמן). בכול אופן, גם בלעדי, לא משעמם פו! מזל טוב לכול מי שפיספסתי

*יערית

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הרבה מילים לא מוצאות את הדרך החוצה, הרבה כאב פתאום ניתקע במעולה הגרון, ממען לצאת החוצה,אסור,הספיק לו לכאב במשך כל השנים, הבטיחו אושר,שמחה,ותמיד תמיד להיות "מלכה" ופתאום החופש זועק לו, הרי אם ידע לטעום מהטעם הזה לא היה נוהג כפי שנהג בעבר, אז החופש זועק לכולנו,ולכולנו יש את הגבול שבו אנחנו לא מרשים שיפגעו בנו, אהבה,מועקה,שתיקה צורמת,רצון עז לפתור דברים בעודם מסתובבים בראש ובבטן. זהו כמעט יוצאת החוצה,לא ממש יודעת מה עושה אחרי...אבל הכי יודעת ש... אוהבת עד לשמיים ובחזרה,אבל יש משהו שחייב לקבל תפנית חדה אחרת זה מועד לכישלון! בוקר של תריסים פתוחים אצלי בכל אופן, הילדים הגיעו.....ומיד מקפיצה לקייטנות, שיהייה לכל אחד ממכם יום ניפלא

rolan

New member
../images/Emo42.gif בוקר נפלא ../images/Emo42.gif

ואל תשכחו שיום חמישי היום
יערית יקירה, משהו שחייב לקבל תפנית חדה?... בואי הוציאי את זה ננסה להתמודד יחד

yaeli4

New member
יערייייייייייתתתתת../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

מקסימה ויקרה. מה קורה? יש לך מועקה רצינית. שלחת לי מסר אתמול בלילה והוא היה נורא מבולבל, יערית. לא ממש הבנתי מה כתבת. משהו עובר על הנפש שלך? גם ההודעה שלך כאן מלאה בכאב. אני דואגת לך. נסי לחדד קצת, או לכתוב יותר על מה שקורה בדיוק? נשיקות, שולחת לך מסר חזרה.

oehhe

New member
יערית, אפשר תרגום לעברית?

הנה, תרשמו, אני חורג ממנהגי הנלוז. שולח כאן
ליערית. אבל לא בחינם, תמורת החיבוק אני רוצה תרגום לעברית של הפוסט ההוא שם למעלה. oehhe בכלל, ליערית אפשר לקרוא פורסטר - Forester

סול11

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

היי יערית הכנסת אותי לתסבוכת,מבין ולא מבין. חושבני ששיחה מלב אל לב, ללא אמוציות תטיב.אף אחד ואחת מאיתנו בני האדם,אינו חף מטעויות. ותמיד אפשר לתקן אם יש רצון בכך.אין אני שופט צד זה או זה.פסק זמןבמחשבות שליליות,הרבה אויר לראות,וחשיבה חיובית.עשויים לתת מענה לשאלות. מאחל לכם הרבה ימים יפים של אושר

maof

New member
בוקר טוב אנשים............../images/Emo42.gif

חזרה לשיגרה......(תחילת החודש) יום שקט שרק תיקתוקי המקלדת נישמעים...... למרות שהגוף כאן.......המספרים מול העינים מוכיחים שזאת המציאות......... הראש נימצא במקום אחר.....הריכוז שואף ל- יום חדש....יום של אור.....עם תיקוות ואמונה..... תמיד אפשר שוב להתחיל כמו יום חדש כמו כרגיל מעוף

סול11

New member
בוקר טוב גם לך מעוף.

כן כן לחיות כרגיל.אין כרגיל וכל יום שונה מקודמו,יש לקחת מלוא חופניים של טוב מיום האתמול.להוסיף קורטוב של טוב,וכך בכל בוקר חדש.ויהיו ימים נפלאים ליתרת השנים. תקוה ואמונה, הם דברים שיש לישמם.ובאם נתמיד לישמם הרי שבאה גאולה לעולם[אין אני עוסק בפן הדתי] אז רק טוב שיהייה לכולם

*יערית

New member
צהריים הגיע../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

תודה לכם על ההתיעניינות ועל הדאגה, זה קורה לכל אחד מאיתנו שפתאום מוצא את עצמו עם מחשבות וגוש בגרון בעקבות דברים שעבר, אז כך היה לי הבוקר,העננות כבר עברה לי, תודה לכל אחד ממכם שחיבק,דובב,התעניין , ביקש תרגום לעיברית...ואני..בכלל לא רציתי להיות מובנת.....
העיקר שאני מובנת לעצמי. אוהי רק תסביר לי למה פורסטר
עכשיו אני מבקשת תרגום בגוף ההודעה. לכולכם
אחד גדול!!!!!!!!!!!!

oehhe

New member
יערית - היפה והאמיצה

מה קורה לך, את לא יודעת שכל היפים והאמיצים שייכים למשפחת פורסטר? פורסט = forest = יער פורסטר = forester = יערן. אם את גם יערית, גם יפה וגם אמיצה. אין כל צל צילו של שמץ של קצה קצה של שפיץ של ספק שאת יכולה להיות פורסטרית מהשורה הראשונה. oehhe אבי היה יערן בשרות הממשל הבריטי בארצנו

*יערית

New member
פתאום נפל האסימון../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

אהבתי את הפורסט=יער=יערית=אבא של אוהי עבד כיערן בשרות הממשל הבריטי תרל"פפו
אמרתי כבר?
נ.ב הפסקתי לראות היפים והאמיצים עוד כשהיה פרק 1998

oehhe

New member
אגב.

אם כב בפורסטרים עסקינן, הם משפחה מורכבת, מה זה מורכבת? מורכבת ביותר! ו.. אה... כן... גם אני כבל לא ממש עוקב אחריהם. oehhe אזוב קיר

למעלה