ימים פתוחים

omri987

New member
ימים פתוחים

אהלן אני פחות או יותר משוכנע שאני רוצה ללכת למכינה קדם צבאית. בנתיים הייתי רק בעין פרת, והזמן קצר ככה שאם יש עוד שבתות או זמנים לביקורים במכינות אחרות אני אשמח לדעת. אני מעוניין במכינה ששמה דגש על לימודים ומנהיגות, ככה שזה נוגע למעיין ברוך, מיצר וזהו (אלא אם יש איזו מכינה שאני לא מכיר ואשמח להכיר אותה).

kahriberi

New member
בנוגע לזה...

אני ממיצר כרגע. יש לנו ימים פתוחים בקרוב... מן הסתם אני לא אתן פרטים כאן. אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי. אני אשמח לספר לך או לכל מי שמתעניין במכינה עוד פרטים.

עִידן

New member
למה לא?

את יכולה לפחות לפרסם כאן תאריכים, זה בטוח יועיל לעוד אנשים.

kahriberi

New member
בשמחה...שבת מועמדים מכינת מיצר!

אני אתן כאן מספר פרטים על הסופ"ש שלנו - רק חשוב לזכור שאם אתם מעוניינים יש להודיע על בואכם מראש - מספר המקומות מוגבל כל שעליכם לעשות במידה ואתם מתעניינים במכינה הוא לצלצל אלינו למכינה ואנחנו נדאג לכל השאר. "מחזור ז' של מכינת מיצר מתחיל להתגבש,אנחנו מזמינים אתכם לביקור במכינת מיצר למשך סוף שבוע. לקחת פסק זמן מהכל, לפתוח את הראש ולהגיע אלינו לסוף שבוע. בסוף שבוע זה תכירו את רעיון המכינה לעומק, את חניכי מחזור ו' שעמלו וטרחו למענכם, את הווי המכינה ואנשי הצוות. המפגש הראשון יתקיים בתאריכים ה 27-28/02/04 לפברואר. האוטובוסים למיצר יצאו מטבריה ביום שישי 27.2 בשעה 14.00 מתחנה המרכזית (בקומה התחתונה ליד המוניות)*." הציוד הדרוש: •שק שינה •כלי רחצה •בגדים חמים יש לציין כי במהלך חודש פברואר מסתיימים תהליכי ההרשמה למכינות הקדם צבאיות, ולכן מספר המקומות לסוף השבוע מוגבל. אנא אשרו את הגעתכם בהקדם בטלפון: 04-6763760/1

danieljj

New member
בא לך לפרט עוד קצת על המכינה?

מה יש בה? מכינה דתית/חילונית? וכו.. תודה

kahriberi

New member
המכינה שלנו...

בהגדרתה מכינה חילונית למרות שיש כאן אנשים עם זיקה שונה למסורת (שומרי שבת ומסורתיים בהגדרות וגישות שונות).

למעלה