ימים קשים עוברים כחותינו

hag70

New member
ימים קשים עוברים כחותינו../images/Emo4.gif

ביום שלישי בערב שעבר הילדה התלוננה על כאב גרון. הייתי איתה אצל הרופא ביום רביעי ואכן היתה לה דלקת גרון. אמנם קיבלנו מרשם לאנטי ביוטיקה, אבל בגלל שאנחנו בטיפול הומאופטי, לא קנינו אותה אפילו. נשארתי איתה בבית בימים רביעי וחמישי היא התאוששה וביום שבת היא ממש בסדר. פתאום במוצ"ש התחילה לכאוב לה האוזן ומאז אנחנו איתה בבית במשמרות עם הסבתות. הזמנו רופא הביתה ואין לה דלקת באוזן בכלל, אבל השקדים מוגדלים. מאז היא עם כאבי אוזניים בצד ימין שבא והולך ואנחנו בקשר עם ההומאופט ואנחנו מנסים לתת לה כל מיני תרופות. אבל בינתיים ללא הצלחה. מצד אחד זה מאדש חשוב לנו שהמחלה הזאת תגמר בלי אנטיביוטיקה, מצד שני לא רואים סימני התאוששות. קשה
אם לא נצליח לפתור את הבעיה עד מחר,נעבור לאנטיביוטיקה. בינתיים הלילות הם לא לילות, הבית מהפכה, זוהמה בכל פינה והילדה לא ממש נהנית מהמצב. שיהיה לנו סופ"ש רגוע
.

החלמה מהירה וטובה,

אפשר לשאול למה אתם נגד אנטיביוטיקה באופן כללי? מקווה שתרגיש טוב מהר ואתם תחזרו לשיגרה נינוחה.

hag70

New member
זה לא שאנחנו נגד אנטיביוטיקה באופן כללי

אלא אנחנו מעדיפים לא להגיע לשימוש בה. הילדה מטופלת בטיפול הומאופטי כבר שנה וחצי שהוכרז בהצלחה מסחררת במהלך הזמן הזה (גם נפטרנו מכל המשאפים שהיו לנו אחרי התקפי אסטמה היסטרים שהביאו אותנו למיון וגם קיבלנו ילדה חדשה ברמה ההתנהגותית). מה שאומר שבכל מחלה אנחנו מתקשרים להומאופט שלנו כדי לקבל הנחיות (הוא זמין 24/7). אם אנחנו רואים שהטיפול ההומאופטי לא מצליח אנחנו עוברים לאנטיביוטיקה והכל בעצתו ובהנחיתו של ההמואופט (תמיד הולכים גם לרופא ילדים כדי שתהיה אנטיביוטיקה בהיכון וכדי לדעת מה הבעיה האמיתית. ההמאופט הוא לא רופא). במקרה הזה יש שיפור, אמנם איטי אבל לא נראה שיש צורך באנטיביוטיקה. חוץ מבמקרה אחד, הצלחנו לפתור את כל המחלות (דלקת אוזניים, דלקת עיניים, דלקת גרון ודלקת ראות) בלי אנטיביוטיקה. זה דורש הרבה סבלנות, הרבה מעקב והבנת הרפואה ההומאופטית כדי לדע איך להתנהל עם מחלות בטיפול כזה.

פעם שקלתי לפנות לטיפול הומאופטי עבור הבן שלי.

הבעל התנגד מאוד. ככה שאין לי נסיון עם טיפול מהסוג הזה. תודה לאלא ילדי בריאים ולמעט פעם אחת לפני שנה אף אחד מהם לא נזקק לטיפול אנטיביוטי.

לא מתחבר לזה ולא מאמין שזה מה

שיפתור בעיות .משנתו ארוכה מעבר לכמה מילים שכתבתי. צריך גם להכיר אותו כדי להבין שזה ברור מאליו שדבר כזה לא יתחבר לתפיסות שלו.

hag70

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

ההבדל בין העולמות והגישות הוא כל כך גדול שכמעט בלתי לגשר בינהם.

מוצאים נקודות ממשק שכן מתחברות../images/Emo9.gif

הגיוני ששני אנשים לא יסכימו כל הזמן על אותם דברים - נכון? כל עוד כבודו של הזולת לא נרמס על ידי רצונו של האחר, יש מקום ומו"מ ולפשרה וגישור.

hag70

New member
התכוונתי להבדל בין הרפואה המערבית להומאופטית

הקשר בינהן כל כך קלוש והן כל כך אחת "נגד" השניה שקשה חמצוא מישהו שמאמין לשתיהן (ברב המקרים. יש דברים שגם הרפואה ההומאופטית לא יודעת לטפל בהם וזה ידוע לכולם).

schlomitsmile

Member
מנהל
לאו דוקא ../images/Emo13.gif הרופאה ההומאופטית שלנו, היא גם רופאת ילדים מן המניין בקופ"ח. והיא לא היחידה, יש לא מעט רופאים "קונוונציונליים" שהחליטו להרחיב אופקים, והתמחו גם בהומאופטיה או שיטות אחרות.

hag70

New member
אני חושב שהיא הומאופטית מודרנית

שמתייחסת לתרופות ההומאופטיות כמו הרפואה המערבית (תרופה לפי סימפטום ולא לפי טיפוס - שזאת ההומאופטיה הקלאסית). הרב הכמעט המוחלט של ההומאופטים הקלאסים בארץ הם לא רופאים.

schlomitsmile

Member
מנהל
דוקא לא ../images/Emo13.gif לפי השאלות ששאלה אותו (בעיקר אותי עליו, הוא קטן), נראה שהתעניינה בכלמיני דברים, לאו דוקא בסימפטומים.

hag70

New member
גם ההומאופטים המודרנים מתשאלים

אבל נותנים את התרופות באופן שונה עם גישה שונה. בכל מקרה זה לא ממש משנה
. במיוחד כי אני לא מכיר אותה והדיון הוא תאורטי בלבד (עבורי כמובן). הגישות הן אכו מאד שונות במהותן, אבל מן הסתם יש אנשים ש"עוסקים" בשניהם. הרי אין לי פה שום צורך ל"הוכיח" משהו.

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo141.gif וסליחה על הכפילות ../images/Emo9.gif בפעם הראשונה היה נראה שלא נשלח...

schlomitsmile

Member
מנהל
דוקא לא ../images/Emo13.gif לפי השאלות ששאלה אותו (בעיקר אותי עליו, הוא קטן), נראה שהתעניינה בכלמיני דברים- בטיפוס, לאו דוקא בסימפטומים.

פעם היה פה פורום בתפוז של הומאופטיה קלאסית

עוד יש? לא בדקתי. בכל אופן שאלתי שם כמה פעמים שאלות על הזאטוט, קראתי שם לא מעט, היה מעניין.

Master Stav

New member
אני איתך ...

תום הקטן אצל הומהופתית בגלל אסמה של העור והתוצאות מדהימות לעומת כול הרופאים לגבי האוזן איש יקר יש תחליף טבעי לאנטיביוטיקה שנקרא GSE עבדתי אצל ד"ר עדי סאקר ושם גילתי את המוצר המדהים הזה שמאז אני לא יוצא מהבית לשום מקום בלעדיו לגבי האוזן יש שם טיפוךל מומלץ .... מצרף קובץ של תרגומים שלי + בדיקות מעבדה + הסברים לעיונך

יוסף בא

New member
הערה

גילוי נאות אני כימאי תרופתי ההגדרה של אנטיביוטיקה לפי שמה היא חומר המונע או מפסיק או גורם להשמדה של תאים חיים ישנם שני אפשריות לחיסול זיהום חיידקי בגוף 1. ע"י השמדה ישירה שזה מה שאנטיביוטיקה עושה 2. ע"י חיזוק המערככות הטיבעיות בגוף והקלה עליים לשם חיסול הזיהום בעזרת המערכת החיסונית בגוף לפי מה שקראתי די בעייון את הקובץ המצורף בדיקות המעבדה החוץ גופניות (במים) שבוצעו ע"י אמינולאב (דרך הגב חברה ידוע בתחום) מראה פגיעה בחיידקים מה שנותן לנו אינדיקציה שהחומר הפעיל בזרעי האשכולית פעיל ישירות על החיידקים מה שהופך אותו לאנטיביוטיקה נפלא אולי ניסית כמעט אבל אנטיביוטיקה לכול דבר דרך הגב זה שהוא לא מכונה אנטיביוטיקה זה רק אומר שיש פחות בקרה על מה הוא עושה ולמה הוא גורם ואיך הוא הורג חיידקים ולא פוגע בגוף האדם דרך הגב רוב האנטיביוטיקות כיום אומנם מיצרות כימית אבל המקור של חלק לא מבוטל מהן הוא פטריטי וחלק קטן יותר צימחי מה שהופך אותן להומפאטיות ואנקונדה קטנה לסיכום : ישנה תרופה בשם דיאגליטים לחולי לב אשר מופקת מצמח הדיגיטליס אשר בעבר (לפני כ100 שנה) נתנו לחולים ללעוס את עלי הצמח בזמן התקף ומי שניצל ניצל ומי שלא לא כאשר חקרו את הצמח התברר שהטווח הטרפואטי (הטווח במינונים שמטפל ולא גורם נזק (הורג במקרה הזה)) כול כך קטן שהתרופה כיום לא היתה עוברת את השלב הראשוני בניסויים הקליניים בבע"ח סיכום : אני מעריך הומאופטיה ואני סבור שהשילוב בינה ובעיקר רעיונותיה התחום הרפואה המערבית יביא רק טוב והדוגמה הקלאסית היא באמת חולי האסטמה שהיא עושה להם נפלאות אבל כול חומר אשר נלקח כתרופה חיב להיות מפוקח ומבוקר עד רמת המולקולה ואני לא אתן לילדים שלי שום תמיסה או כדור שמישהור רקח בחדר האחורי שלו בקליניקה (ואם זה לא כך אני אתן תוך הבנה שזה תרופה לכול דבר ועיניין) אשמח לתגובות

למעלה