ימים קשים

ימים קשים

בשבוע האחרון היו לי כמה ימים קשים במיוחד. כל מה שראו העיניים שלי - רציתי לאכול, ועצמת התאווה הזאת (שבעצם קיימת בי במידה זו או אחרת כל הזמן) היתה גדולה מהרגיל. לא נכנעתי, אבל הרשתי לעצמי הרבה ארוחות קטנות מהסוג המותר. נוסף לכך נתקפתי ביום שישי בעצבנות איומה. צעקתי על הילדים, הזעפתי פנים לבעלי, וממש לא תפקדתי. זו הפעם השניה מאז הניתוח שזה קורה לי. אני זוכרת שגם בעבר דיאטה היתה גורמת לי לעצבנות, וזה היה אחד הגורמים ל"שבירה" של דיאטה. אבל הפעם לא ויתרתי. כלומר - ויתרתי על התנהגות שפויה, אבל לא על כללי הדיאטה. זה היה קשה - אבל זה עבר! אז מה הלקחים שלי מהשבוע הזה? 1. גם ימים קשים כאלה הם בני חלוף, וכאשר הם חולפים - אם הצלחתי לעמוד בהם זה נותן לי הרגשת סיפוק וכוחות חדשים. 2. בקשר להתקף העצבנות - החלטתי להצטייד בתרופה מרגיעה לשעת חרום שכזו. מה דעתכם? ומה קורה עכשיו? - היום אני רגועה מתמיד. לא מתחשק לי כל דבר שאני רואה. האם זה בונוס על כך שהתגברתי? או שזו פשוט התנהגות מחזורית של הגוף? לא חשוב. פורים שמח לכולם, שלומית.

היי שלומית

גם לי יש ימים קשים, לכולנו יש. אצלי הימים הקשים הם בעיקר בהתקפי בולמוסים שזה פחות או יותר מה שאת תיארת והאטרף הוא למתוק בד"כ ולפעמים אני מתפתה אולם מה שכן אם בעבר הייתי אוכלת כמויות אז היום אני מסתפקת במעט ובקצת ואני יודעת לא להיכנס מזה לדיכאון כי מחר יום חדש וזה עובר ומחר לא יהיה אותו דבר. מה שכן התקפי הבולמוס האלה חדשים לי כיון שבעבר לא היו לי תופעות כאלה. אני מאד מקווה שאת כן התגברת אולם אנחנו רק בני אדם - זיכרי זאת. פורים עליז ומצחיק

צפרדעית

New member
שלומית

ימים קשים הם חלק אינטגרלי מהחיים שלנו היופי הוא לעבור אותם בהצלחה (נכון שאח"כ מרגישים כמו מליון דולר?) שיהיה לך חג שמח (נטול אוזני אמן) צפרדעית

gal33

New member
אני דוקא ויתרתי על העצבנות ולא על..

אני חושבת ששווה בכל פעם שזה קורה, שניה לפני הטירוף, לנסות לבחון את זה רגע, מה בדיוק קרה לנו? מה אנו מרגישים בדיוק? ואז הרבה יותר קל להתמודד עם זה. מדבר דמוני ששולט בנו, זה הופך למשהו בר התמודדות (הוא אמר ככה... וזה גרם לי להרגיש ככה... וכו´). זה גם מגביר את השליטה העתידית שלנו. כך ניתן לפרק את המנהגים "המגונים" שלנו של שנים. מקווה שאת עדיין רגועה... גל

RomiVais

New member
היי שלומית ../images/Emo24.gif

אני מקווה שאת מרגישה טוב יותר עכשיו. רגעים קשים עוברים על כולנו. תאמיני לי - זה חלק מלהיות בן אנוש!!!! העניין הוא איך כל אחד מתמודד עם הקושי, ואם אכן הצלחת להתגבר עליו בלי "נזק קלורי" אי מאוד גאה בך ואת צריכה להתגאות בעצמ גם כן. אני תמיד משווה איך הייתי מתנהגת לפני הניתוח ואיך אני היום ואם אני רואה שיפורים זה גורם לי להרגשה נהדרת. לגבי תרופה מרגיעה, לא הייתי פוסלת את זה אם הרגשת עצבנית באופן חריג, הכי בטוח לשאול רופא ולבקש שימליץ על משהו טבעי. תרגישי טוב ושיהיו לך רק ימים רגועים ומוצלחים שולחת לך המון חיזוקים את בהחלט לא לבד!!! ערב נפלא רומי

תודה לכולם על התגובות והחיזוקים.

ברור לי שלכולנו יש ימים קשים, אלא שבעבר ימים קשים היו גורמים לי לשבור דיאטה, או אפילו רק לחפף קצת, וחיפוף מוביל לחיפוף... וכיום, כאשר אני לא נשברת - אני באמת גאה בעצמי. וגם כשאני תופסת את עצמי בחיפוף - וחוזרת למוטב - אני גאה בעצמי. חוץ מזה - חישבתי היום ומצאתי שירדתי אל מתחת ל- BMI 40, ובשבילי זאת נקודת ציון חשובה. כאילו עברתי קטגוריה... שלומית.

gal33

New member
נו, שתהיינה לך רק כאלה בשורות כל

הזמן! מזל טוב על הירידה מתחת ל- BMI 40!!! עכשיו את כבר באמת לא בקטגוריה יותר, ומתחת ל- 35 גם לא תהיי זכאית יותר לניתוח! גל

sure16

New member
הי שלומית../images/Emo140.gif

גם אני גאה בך!40 במי נשמע יופי! אני אוטוטו.....

למעלה