ימים שחורים

אינשם 1

New member
ימים שחורים

לפני חודש איבדתי את העוברית שלי. לכאורה התגברתי. כבר אין דמעות. אבל כלום לא הולך. מתעוררת בלי חשק. עולה במשקל קג אחרי קג. לא אוהבת את עצמי. מתקשה למצוא עבודה. כאבי ראש משמעותיים. התחלתי ללת בערבים ככה בלי לחשוב רק ללכת מתשיהוא בפינת הרחוב כהרוח דוחפת מהגב. אני מרגישה שהבכי כבר כאן והוא יוצא תוך כדי הליכה כל יום אני הולכת קצת יותר ולא מגיעה לשום מקום. אני קובעת לעצמי מטרות קטנות כדי שאפשר יהיה למלות אותם. אבל ממש קטנות ולא עומדת בהם. נעלבת מכל מילה של טומטום לא חשוב. קצת אבדתי את הכיסוי. גם העובדה שאין כסף בארנק מפריעה. אני מוכרחה לעבור את הימים האלה בשביל להחליט החלטות משמעותיות על הבית הזה. כרגע נראה לי לא חכם להחליט לכאן או לכאן. אני משתפת אתכם כי אני קשה. קשה עם עצמי וקשה עם הסביבה. משהו מזה מוכר גם לכן. או שאני בכיוון רע? תגידו ואני הולכת ובוכה

אהובה שלי

כל מה שאת מרגישה הוא לגיטימי והוא שלך. את מתאבלת על אובדן התינוקת שלך, וזה כואב נורא. המערכת החיסונית, הפיזית והנפשית כל כך פגיעות עכשיו, וכל נגיעה ולו קטנה מכאיבה ופוצעת. אני יודעת שאת קשה עם עצמך, דיברנו על זה. נסי להקל על עצמך, עשי לעצמך קצת הנחות. את זקוקה לזה כמו אויר לנשימה. את יודעת, שאני תמיד כאן בשבילך, ואת יודעת איך להשיג אותי. אוהבת אותך מאוד מאוד, דעי זאת.

תמי ס

New member
אינשם יקרה

כל כך מוכר הריק הזה, כל כך מוכר חוסר החשק הכללי. גם אני מרגישה שאיני עושה כלום עם עצמי, אני לא יודעת מאיפה להתחיל ומה בכלל לעשות. אומרים שזו הדרך הנכונה, להגיע לקרקעית, וגם אני כמוך יורדת ויורדת. אני כל כך מקווה שמתישהו נתחיל גם לעלות חזרה. חיבוק חזק תמי

ריקי29

New member
ימים קשים

לא ניתן לתאר נכון יותר את מה שאני מרגישה בימים אלו. כבר חשבתי שהתחלתי לכאוב פחות, ואז, בלי כל התראה, הגיעו הימים הקשים הללו, ימים שלא ניתן לעשות בהם כלום אלא לבכות ולכאוב. ככל שתאריך הלידה המשוער קרב, אני כואבת יותר. כל כך חיכיתי לחורף הזה, מעולם לא אהבתי יותר את החורף - מעולם לא שנאתי אותו יותר! פעם שנאתי את החורף, סתם, בלי כל סיבה. כשנכנסתי להריון ותאריך הלידה המשוער היה בחורף, אמרתי, בקיץ הזה אחכה לחורף, בסוף הקיץ הזה לא אהיה עצובה. כל כך התבדתי... היום אני מבינה למה אני כל כך שונאת אותך, חורף.

morinbar

New member
נכונו לך עוד ימים טרופים

שכאלה וזה בלתי נמנע. אך לאחריהם יגיעו ימים טובים יותר כך אני מקווה ומאמינה. קשה להיות אופטימים אך חייבים (לפחות למען בריאותינו הנפשית)
מקווה התתאוששי במהרה ושה
עוד תזרח שוב בחייך- מכל הבחינות.
גדול.

לאינשם...../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

שלום אינשם, שולח לך חיבוק ח-ז-ק
. את בסדר, הכל טבעי ומוכר. קחי את הזמן להתאבל ולעבד את האבדן. ממליץ לך לצאת לחופשה עם בן זוגך כדי לטעון את המצברים. אנו תמיד כאן עבורך. הכי הכי חשוב- תאהבי את עצמך!
האבדן לא באשמתך. אל תעמיסי על עצמך רגשות שליליים, גם ככה לא קל לך. ממני, תמיד איתנו

יקירה../images/Emo24.gif

הכאב כל כך גדול לפעמים, והבכי לעיתים ממאן לצאת בכדי להקל קצת את הכאב. הרשי לעצמך לבכות לצעוק להתפרק לרסיסים. ואח"כ אספי את עצמך והתחילי לצמוח מחדש, לקבל את עצמך ואת גופך. אכן, לעיתים צריך להגיע ממש לתהום התחתיות ואז להתחיל לעלות אט אט.
ענק. ואני כאן בשבילך.

למעלה