ימים של הסלמה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
ימים של הסלמה

נופי חיינו משתנים אל מול ילדי ההסלמה חומות שתיקה של אבנים יצרו כשפים ואכזבה אני חוצה גבולות איוב האדמה התעוררה פרחי הבר בחצרות הפיצו ריח נחמה מילים יפות קשורות בסרט הונחו על שלל זרי דפנה ומבקשי אמת וחסד הקריבו צל והקשבה עולת תמיד הונחה בפתח ריחה פיתוי עטוף אימה ואש עזה אחזה לפתע כמבשרת השלמה סופינו הוא בתחילתנו היו ימים של נחמה חומת מגן שוב מתפוררת וקירותיה לדממה

3VIVI

New member
../images/Emo140.gifשירילה

בא לי לשאול את כתבת את זהההה?????? וואלה יופי.! מאד יפה יקירתי ומרגש. המילים סופינו הוא בתחילתנו טומנים בחובם המון מסר- אהבתי. אני תקווה שחומת המגן המתפוררת ,מסמלת את תחילתו של עידן חדש ללא חומות מגן. אוהבת ויוי כלנית| (יהיה נחמד ומתאים גם לפורום השני)

ל3

New member
תודה כלנית

אני אכן כתבתי את השיר הזה. והאמת לפני שהתרחש הפיגוע. איזה מציאות מטורפת שמייד אחרי זה קרה מה שקרה. אפילו מפחיד

קטיפה

New member
...

מפחיד כן אבל אין מה לעשות קודם כל השיר יפה ונוגע ללב. אני כבר חוששת שהפיגועים המעצבנים האלו לא יפסיקו אף פעם..כי ככה זה נראה. עוד פצועים עוד הרוגים...

ל3

New member
תודה שירלי

אבל חייבים להאמין שיהיה טוב ואם תקראי שוב את השיר תבחיני שבין השורות הפחות " חיוביות" יש גם אופטימיות משהו. אם לא זה אז באמת אין לנו מה לחפש פה בארץ

gaia20

New member
יפה מאוד!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

נכנס למאמרים

למעלה