ימים שמחים מתקרבים

דר דרעק

New member
ימים שמחים מתקרבים

חברי פורום יקרים! בקרוב ממש מגיעים אלינו ימים שמחים כמו יום הזיכרון להרקולסים שנהרסו באסון המסוקים או למשל יום הזיכרון לפיזורו של אילן רמון וכמובן גולת הכותרת- יום השואה שבו תתקיים מסיבת תחפושות ביד ושם באירגונו של טרקר! אז אל תיתנו לטרולים להרוס לכם את המצב רוח...

Treker

New member
../images/Emo46.gif לא מסוגל להתאפק מה../images/Emo35.gif

ביקשתי ממך והפצרתי בך לא לגלות שהולכת להיות מסיבה ביד ושם. זו היתה אמורה להיות הפתעה... קציני SS (לא מחופשים - באמת קצינים) היו אמורים לעבור אצל כל המשתתפים, לעשות סלקציה ולהעלות אותם על הרכבת ליד ושם (כן בטח, יד ושם) ושם הם היו אמורים להיות מופתעים (נו בטח מופתעים - לקחת חלק בשיחזור גיא ההריגה זה הפתעה נעימה לכל אחד מאיתנו
) והנה אתה בא והורס תיכנון של שבועות בהודעה אחת חסרת איפוק... מה יהיה דר' דרעק? הא? תירוצים והסברים יש להפנות להנהלה בשלושה העתקים (את הורוד תשאיר אצלך - נחסוך ככה בול ומעטפה).

Treker

New member
מאיפה זה בא?

מאיפה השמועה שהייתי או שאני טרול? לא ברור לי כל הקטע הזה...

אומרים ,מפרסמים בצ'אט בתפוז

משם אני באתי. "בואו לפורום 907, הפורום הראשון שבו גולש , שהיה טרול אימתני, הגיע להיות מנהל, בואו לשאול אותו איך הוא הגיע לתפקיד"

Treker

New member
טוב, כל אחד והתחביב שלו...

אני למשל אוהב הומור שחור, אופנועים ועוד כל מני דברים כאלה, כנראה שיש כאלה שהתחביב שלהם זה להוציא שם רע לאנשים. לא נורא, יעבור להם, או שלא

דר דרעק

New member
מצטער

שלא יכולתי להתאפק אני כבר סופר את השעות לארוע. אני אשמח להתחלק איתך בכסף שנרויח ממכירת שיני הזהב ושאר חפצי הערך שילקחו מהמשתתפים.

Treker

New member
להתחלק?

אה נכון, 'סדר... מה שהוא לא יודע לא פוגע נכון

דר דרעק

New member
שלא יהיו לך אשליות

יש לך 2 אפשרויות או להתחלק או המדגים הראשי (על עצמך) בגיא ההריגה ובמשרפות. דרך אגב, אל תבזבז כסף על קניית ציקלון בי, בתור דרעק אני מוכן פשוט לפתוח את הפה, תאמין לי שאי אפשר לשרוד את הריח.

כמובן גם לגרמנים יש הומור

את מי שמו לבנות את אנטרדה לקורבנות השואה? כמובן את החברה שייצרה ציקלון בי כי היו צריכים מישהו שיודע לעשות את העבודה כמו שצריך

Gixxer600®

New member
מתנצל לא אוכל להגיע

אני עדיין בהאנג אובר מאז מסיבת רצח רבין

למעלה