ימים
חודשים
שנים

the mush

New member
ימים../images/Emo70.gif חודשים../images/Emo70.gif שנים../images/Emo70.gif

שלא היתי פה.. אתם בטוח לא מזהים אותי, כי שיניתי ת'ניק שלי לפחות 6 פעמיים,
פעם היתי כותבת פה, די הרבה אפילו, קראו לי angel rebelde, ועזבתי בלי להודיע כשי או צביקה {מישו כזה} התחיל לעשות פה בלאגן, היום אני רואה הפורום יותר רגוע, אבל אני בכל זאת לא חוזרת, {לא שזה מזיז למישו} כי היום אני לא רואה המורדים, כי אני גרה בברזיל, שליחות, עיקרונית רציתי לספר על הטיסה לי לארגנטינה,
חלום חיי, אבל החתיכת מורדים המטומטמים האלה {סתם
} יהיו בארץ, שיט איתם! באהבה גדולה, מור

ממ..

אף אחד פה לא סנוב , הפורום הזה לא זז..ולא הרבה מגיבים פה ואם כן אז בסופי שבוע.. תכתוב\י בפורום הרגיל , ושם יגיבו לך ו... ברוכה הבאה!

ברוכה השבה../images/Emo65.gif../images/Emo26.gifנ"ש

ארגון אצ"ע מודיע – חרם צרכני נגד חברות הסלולר (אורנג', פלאפון, סלקוםומירס) ב 3/3/04 ----------------------------------------------------------------------------- נמאס לכם לשלם כסף לחברות הסלולריות (והרבה) כל חודש? נמאס לכם לשלם כ 1.15 לדקה אחת עם חבר ברשת אחרת, ולשלם כ70 אגורות על הודעת טקסט בודדת? לאחר הצלחתו החלקית של החרם שנערך ב 25/1. הוחלט על עריכתו של חרם נוסף, בהיקף גדול יותר, ובתמיכתה של התקשורת. על החרם ב25/1 ועל העתיד לבוא התפרסמה כתבה בידיעות אחרונות, וראיון בערוץ 10 עד כה. התגובות על החרם הקודם לא איחרו לבוא – הרבה אנשים אמרו שחבל שהם קיבלו את זה במועד מאוחר מדי, וכי הם מעוניינים בעוד ימים כאלה, שבהם הם יוכלו להשתתף ולהשפיע. ואף החברות הסלולריות (אורנג', סלקום פלאפון ומירס), קיבלו את הידיעה, ורק סלקום שלחה תגובה מעוורת וחסרת כל הגיון: "סלקום מודעת לחרם הזה ויש לציין שלסלקום יש את המחירים מבין הנמוכים ביותר בכל אירופה". איפה התגובה? אתם..לקוחות סלקום...אתם מסופקים מהחשבון החודשי? המחירים נמוכים? אתם יכולים לשלוח הודעה לחבר ברשת אחרת מבלי שתצטרכו להוציא הון על תקשורת? כנראה שלא...לכן יש צורך לעשות משהו! החרם הקודם הניב תוצאות יפות: מלבד פרסום בכלי התקשורת (פרסום תומך יש להדגיש), ותגובות אוהדות מאד, ותמיכה אדירה, ישנן המסקנות. אך זהו לא מספיק. הוכחנו שאנחנו יכולים. עכשיו נעשה את זה עד הסוף. ב3/3/04 – יום ללא סלולרי. שותקים – כדי שישמעו אותנו. אנא העבירו את המסר וההודעה לכל מי שאתם חושבים שמספיק חזק ונחוש בשביל להפסיק לדבר יום אחד, על מנת שהחברות יבינו שהן צריכות אותנו...ולא להפך. תודה רבה, אצ"ע – ארגון צרכנים עצמאי http://www.nocell2004.tk [email protected] נא להפיץ . . . !

מורוווווווששששששששששש

יפה שלייייי.... אני כן זוכרת אותך!!! חחח בואי נחשוב למה.... חולה עליך!!! מאיה

the mush

New member
מאיה../images/Emo70.gif כוסית.. את עוד פה../images/Emo35.gif

חמודית, אני בטוחה שאת זוכרת אותי.. חחח.. - ואם לא - מוות
מווואה

למעלה