ימין שמאל די עם גן הילדים הזה

• פותח הנושא leef
  • פורסם בתאריך

leef

New member
ימין שמאל די עם גן הילדים הזה

צריך לנהוג בשיטת המקל והגזר ימין כשהמצב מחייב ושמאל כשהמצב מחייב . אני מאחל לראה"מ אריאל שרון החלמה ממצבו , אך לצערי רבים מהדברים שהוא עשה גרמו לפגיעות בנפשות אזרחי ישראל שנשארו בחיים וקרוביהם של אילו שנהרגו על הגנת המולדת . עכשיו לעצם העניין , לדעתי מי הוא מנהיג ?? אדם שיסתפק בשכר של כ 10,000 ש"ח לחודש או שכר שיוכל לדאוג למשפחתו כדי שיהיה לו הפנאי לעסוק בתפקידו וישוחרר מנטל ניהול המשפחה . יעזוב את כל עיסוקיו הפרטיים נטו בתפקידו ,עסקים פרטיים להעביר לניהול של משהו אחר . אדם צנוע שאיננו זקוק לוילה מנקרת עיינים ומכונית פאר . חובתו להשתתף בכל ישיבות המליאה , חובתו לנהוג בכבוד ובנימוס במשכן ובתקשורת . עליו לרשום יעדים להשגה בקדנציה שלו לפרסמם לבוחר ולעמוד בהם , ואם לא השיג אותם עליו להתפטר ולתת את המקום למישהו אחר(אמת בפרסום) . עליו להיות נאמן למדינה לחוקיה , נעים הליכות ,דובר אמת וישר . יש כל כך הרבה דרכים ורעיונות לפתרונות בכל התחומים , לדעתי קבוצות חשיבה לכל תחום כולל בדיקות הצעות בניית תוכניות הבראה גיבוש התוכניות והוצאתם לפועל הם יפתרו את הבעיות שיש לנו במדינה . מי שעומד בקריטריונים הללו לדעתי יכול להיות נציג ציבור . אני חושב שלא קל להיות ראש ממשלה אך תקראו את מה שכתבתי בקישור , אם יבחרו בי לתפקיד שר תחבורה למשל תפקיד שסתם מגיע אליו תמיד משהו שאין לו מושג בו .אני מתחחיב להקטין את מס תאונות הדרכים ב 50% בשנה הראשונה , יש לי את הפתרונות לכך , ואכן אעמוד בכך אם לא אעמוד אתפטר לאחר שנה ,כפי שאמרתי אעמוד בכך אשמח לעבור לתפקיד אחר בגמר קדנציה ולשפר גם בו , בעתיד אם העם יראה שיש לי את זה רק אז אסכים להיות בתפקיד בכיר יותר כמו ראש ממשלה , מי ייתן לי צ'אנס מבלי שאצתרך להביא מליונים של דולארים למימון קמפיין בחירות אביא את עצמי ואת מסירותי מכל ליבי כנצר למשפחה מפוארת אשר הקימה את המדינה שלנו ואפילו אחד מבני משפחתי היה נשיא מדינה אהוב ביותר? אינני מאמין בשיטות בזבוז הכספים וזיהום הסביבה , בחירות נקיות דרך האינטרנט , כלי התקשורת בהפקת פרסום יחיד של 1 דקה לכל מפלגה בלבד וזהו ישודר כמה פעמים ודי ,ללא בידור זה לא צחוק זה עתידנו , את הגשש ,ספי ריבלין נשאיר בצד . נפסיק לשפוך כספים על מדבקות ניירת חולצות סטיקרים וכד 'יש אנשים שאין להם מה לאכול הם זקוקים לכסף הזה . אל תשכחו שמנהיג שיבחר ביושר ינהל את המדינה נכון . לצערי אינני חושב שגנרלים מתאימים לתפקיד זה הסתכלו אחורה בהסטוריה שלנו ותיווכחו בעצמכם . אני מוכן להציע את עצמי למפלגה שתבין שנציגות טובה בתחום פגועי הנפש תעזור לרפא את המדינה שלנו היות ורבים רבים מאיתנו חלקם מטופלים וחלקם כלל לא יודעים שהם לוקים באיזה שהוא תסמין. מהמלחמות , מהפיגועים , מהפינוי ,אפילו התקשורת גורמת לכך ועוד ... המדינה שלנו פשוט חולה , צמיחה תבוא רק עם עבודה ובמיוחד קידום תיירות , יש לנו את המקום ואת הפוטנציאל אבל אנו לא מפתחים אותו . הוצאת מובטלים לעבודה תחילה ב 1/4 משרה וכך לאט להגדיל אותה כדי להכניס אותם בהדרגה לכושר עבודה , להמציא עבודות יש מעיין , ישירות מההנהגה לציבור ללא חברות כח אדם הם בעצם גלגל שינים נוסף של עבודה שלא נותנת בעצם כלום רק מריעה את המצב של העובדים . לכל אזרח במדינה הזו חייבת המדינה לדאוג לפרנסתו מקום עבודה וכבודו , הדרכת עצמאים כיוון למיקום עסק נכון ללא מלחמות בינהם , יש להתחיל לבצע שינוי יסודי בניהול המדינה ובחוקייה . לא יתכן שיהיו במדינת ישראל ילדים שאין להם מה לאכול זכרו זה לא קרה ככה פתאום זה היה תהליך של טעויות חוזרות ונשנות מעליה לעליה . אי אפשר להמשיך כך רבותי תלחצו על מפלגתיכם להכניס אותי לרשימתם ממש לא מעניין אותי שום תפקיד מסביבי רק אותו תפקיד שאקבל , התפקיד הכי קשה כרגע הוא התחבורה אשמח לקבלו ולהוכיח שאזרח מעל גיל 21 כחוק שאין לו כסף לקמפיין אבל מוכן להציע את עצמו אישית ולקחת את האחריות והיוזמה הקשה הזו על עצמו מתוך ליבו ושתשקוט המדינה לעדי עד . ראו קישור

למעלה