ימית 2000 בחולון פלשה לקרקע פרטית

ימית 2000 בחולון פלשה לקרקע פרטית

פארק המים ימית 2000 המצוי בעיר חולון גובל בשטחים פרטיים אשר נרכשו ע"י אנשים פרטיים לפני שנים רבות . האזור נקרא "מולדת" לפני כשבוע ראיתי באתר האינטרנט של עיריית חולון ,מערכת גאוגרפית GIS המאפשרת להתקרב ולהוסיף מידע הנדסי (גוש חלקה) ואף להוסיף תצלומי אוויר כרקע של המפה ועוד אפשרויות רבות ומעניינות. העניין הוא בגוש 6050 קיימות מספר חלקות בניהם חלקה 19 ששייכת למשפחתי ניתן לראות בברור ללא כל ספק את השימשיות של פארק ימית 2000 בחלקו העליון של השטח כ 150 מטר רבוע ובחלקו , התחתון של השטח כ 200 מטר רבוע של מחסנים וסככות.( חשוב לציין כי בעלי השטחים שרכשו לפני 40 ו50 שנה לא ידעו במדוייק את מקום הקרקע , אך כמו כולם חיכו ועדין מחכים להפשרה (תב"ע), כמותם גם מישפחתי פניתי במהירות לעיריית חולון והצגתי את הממצאים. וכאן החל מחול שדים העירייה הודיעה לי כי החברה שמנהלת את הפארק היא חברת בת של העירייה ועלי לפול כנגדם יישירות. לשאלתי איך העירייה אישרה לימית לבנות על השטח שלי התשובה הייתה ,לא אישרנו ,הקשתי על הממונים במחלקת הקרקעות בעירייה באומרי ,כיצד העירייה עם מחלקת הפיקוח של הבניה לא עצרה את הבניה?... היו שם המון גימגומים והבנתי בגדול שיש כאן בלגן ואינטרסים משותפים של העירייה ושל חברת הבת שלה (ימית 2000)שנקראת"החברה לבידור ולבילוי (חולון) בע"מ. נכון לעכשיו פניתי לעורך דין ... השארתי גם הודעה בשומר מסך , אם תרימו את הכפפה בתוכנית נוכל לאתר את כל בעלי השטחים שימית פלשה אליהם ,ואין להם מושג בכלל שיש להם בשטח ימית 2000. ובעיקר נוקיע את העירייה אשר טומנת ראשה בחול כאשר גוזליה (חברות הבת שלהם)מצפצפות על החוק במשך שנים.תוך ניצול בורותם של אנשים פרטיים יש לי המון חומר כתוב במהלך השבוע הזה צרו איתי קשר ולכם קוראים בפורום הוסיפו תגובות ולכל מי מכם שיש קרקע עוד מימי משפחתו הותיקה באזור זה מומלץ לבדוק. תודה פיני

למעלה