ימי אישה 2004

sharlior

New member
ימי אישה 2004

היי סי/ מיכל ראיתי בלוח אירועים שיש כמות גדולה מאוד של הופעות במסגרת ימי אישה 2004 אפשר לדעת מה זה בדיוק ימי אישה? איך אפשר להיכנס לימים כאלו? (האם הם סגורים לקהל הנשי?) שמתי עין על ההופעות כי יש גם בבאר שבע ובאשקלון ... שרון.

בנות, אני אומרת

כולכן אבל כולכן (והבנים שבחבורה מוזמנים להתחפש לבנות) מתייצבות באשקלון באחת ההופעות האלה באשקלון. אנחנו ניכנס לשם ולא אכפת לי מה צריך לעשות כדי שניכנס לשם. הולידי אין אשקלון הוא אחד המקומות שיותר שווה להופיע בהם (אולי האמפי פארק קצת יותר שווה), אבל בכל מיקרה סיסקה, שיחקת אותה אחותי, ובגדול!!!

ט י נ ה

New member
הי שרליאור היקר טוב לראותך ....

אז ככה..... זהו מכרז של צהל של ימי כיף לנשים ובתוך כל יום כיף כזה חלקי הוא ממש מזערי ,הגשת תצוגת אופנה + 3 שירים עם הזמרת ג'ואנה המקסימה אבל !!!!!!!!!!! אם באר שבע עסקננו ...... 30.12.03 רגע לפני הספירה לאחור אני במופע שלם מלא שלי בקנית כרטיסים הכוונה מופע פתוח לקהל הרחב. אשמח מאוד מאוד לתת לך הזמנות זה מתקיים בבית יד לבנים ( יודע איפה זה ? ) ותהיה איתי להקה של 3 מלוות זה יהיה ערב מקסים אתה מוזמן שלך סי

dgrwkl1

New member
איזה מדהימה את....סי

אני עוקב יותר מפעם אחת בפורום אחרי התשובות שלך...סי. ולדעתי,את ממש מקסימה. ולא יכולים להאשים אותי בהתפרסות או בליקוקים...חחחחחחח כי האמת...אני לא נחשב למעריץ שלך..... אני שומע אותך מתי שיוצא לי...המון ברדיו...בטלוויזיה וכו'.... אבל זה ראוי לשבח,כל ההתייחסות האנושית שלך לאנשים.... את מדהימה בעיניי. ותמשיכי להיות כזו ערן

למעלה