ימי הולדת ואחים

ימי הולדת ואחים ../images/Emo213.gif

האם אתם נוהגים לקנות מתנות לאחים/ות שלכם לכבוד היום הולדת
איזה סכום בערך אתם נוהגים להשקיע בכל אח/ות שיש לכם לכבוד היום הולדת ואיך אתם החלטתם על סכום זה דווקא

CrazyYoYo

New member
לא../images/Emo3.gif

בדרך כלל אנחנו חוגגים כל המשפחה ביחד ומביאים מתנה משותפת ולא כל אחד לחוד

הו,שאלה מצויינת ../images/Emo8.gif

בודאי,לקנות מתנות זה כיף, אבל יודעים מה יותר כיף
לעשות מסיבת ה-פ-ת-ע-ה
אין דבר יותר מיוחד מזה..
לאחי יש יומיים לפני אמא שלי יומולדת, אז לפני שנתיים עשיתי לאמא ולאחי מסיבת יומולדת משותפת,לא הייתה במיוחד מסיבת הפתעה לאחי-אבל כן הייתה מוצלחת.
כל המשפחה הייתה..
בשנה שעברה זה היה השיא,עשיתי מסיבת הפתעה מוחלטת לאחי, לקחתי את הפלאפון שלו בסתר והתקשרתי מהפלאפון של -דודה שלי- [כדי שלא יחשוב על זה ויבדוק בפלאפון שלי..] אל חברים שלו, היו הרבה ממתקים ו2 עוגות אם אני לא טועה, הטרחתי את כל האייסיקיו שלי בזמנו בשביל להשיג את השיר "יומולדת" של להקת עדן
ובסוף,כמובן שבדקה ה90 השגתי אותו
וברגע שהוא נכנס לבית אז הפעלתי את השיר וכולם אמרו לו מזל טוב.. ואיכשהו,כמו תמיד,אני זאת שבכתה מהתרגשות
אחי תמיד מפנק אותי ליומולדת, בשנה הנוכחיחת הוא קנה לי מתנה ליומולדת דיסקמן מהמם שרציתי ביחד עם אחי הבכור,הוא שלח כסף מח"ול..
[הם רצו לקנות לי אמפי3,אבל בגלל ליאל..אני לא השתמשתי בשום דבר שלא מעודד דיסקים מקוריים..] ולפני שנתיים הוא קנה לי ערכה שלמה של בייביליס שעושה הכללל[!!!]ערכה שעלתה בערך 500 ש"ח,אולי 700... אני לא זוכרת מה קניתי לו לפני שנתיים, אבל בשנה שעברה הלכתי במיוחד לחנות שהוא הכי אוהב [קאוס] וקניתי לו שם חולצה ב200.. אבל מה,אני לא עובדת,אז זה לא בדיוק הכסף שלי..

למעלה