ימי הולדת ומתנות

zril

New member
ימי הולדת ומתנות

מתי יש לך יומולדת? מה אתה רוצה שיקנו לך ליומולדת? בן כמה אתה תהייה?

mor238

New member
יום הולדת

חגגו לי יום הולדת ב-8.11.02 קנו לי אופניים אני היתי בת 10

ido1221

New member
ימי הולדת

היום אולדת שלי 1992 4 23 אני רוצה לעשות מרוץ אופניים ואני יהיה בן-11

adam1234567890

New member
יום הולדת!!!

יש לי יום הולדת ב-25.8.2003 שיקנו לי מסך לסוני אני יהיה בן 11

ricki227

New member
ימי הולדת ומתנות

יש לי יום הולדת 22 ליולי. היתי רוצה שרשרת מזהב וטבעת בצורת פרח עם יהלומים. אני יהיה בת 12 .

היום הולדת שלי: 3.3

בס"ד יש לי יום הולדת בשלישי לשלישי תאריך מדהים(גם לאמא שלי יש בשלישי לשלישי) ואני רוצה מה שיבוא יתקבל בברכה אני יהיה בת 14!!!! אושרה

SweetGirl17

New member
יום הולדת!

לי היה כבר יום הולדת ה-18 ב-12.10.02 לי נתנו הרבה כסף ליום הולדתי ואני הולכת לקנות מצלמה בכסף הזה. וקיבלתי מחבר שלי דובי ענקי שכתוב עליו "I Love You" וכלבלב גדול ומתוק כזה מה שהכי הרבה רציתי וקיבלתי.

ShirShir

New member
לי יש ב-

28/8
שירשיר.

pachanga

New member
איזה שיתוף פעולה../images/Emo45.gif

כל הכבוד על היוזמה zril
אתם מוזמנים גם לרשום באופן קבוע את הימי הולדת שלכם בלוחות בראש העמוד של הפורום
ועל הדרך אני יענה על התשובה גם
לי יש יום הולדת בסוף הלימודים היסודיים... 29/6 <בעסה לקבל תעודה ביום כזה > מתנה האחרונה של היום הולדת עשיתי טיול נהדר בסאן פרנסיסיקו עם אחי היקר
חרשנו על אופנוע על כל כביש 1 שבו אפשר לנסוע ממקסיקו לסנטה קרוז
ושופינג , וארוחת צהרים ועוד המון פינוקים.... הפעם אני מקווה להיות ביום הולדת הבא שלי בניו יורק
והפעם בשנת 2003 אהיה בת 29
אני מתחילה להזהר כל שנה ושנה....
אבל העיקר בראש אני מרגישה צעירה
וזה מה שחשוב

עדן*

New member
26.5.03

ב26.5.85 אני יהיה בת 18!!!!!!! סוף סוף ילדה גדולה אין לי מתנה מועדפת כל מתנה תתקבל בברכה עדן

לוטמניה

New member
אולי גם זריל יספר לנו?

לי יש ב-14.4. ידעתם שהטיטנק טבעה ביום הזה? (לא בשנה, אני לא כל כך זקנה). למה יש לי תחושה שאני ממש זקנה (אני מודה, אני מעל גיל 11!!!!)? איך אני אגיד את זה בלי לפגוע-חשבתי שהגיל הממוצע כאן הוא בערך 20-25...לא 12!!! לא שזה משנה יותר מידי-חוץ מאת היכולות הכספיות בקניית מתנות

דא18

New member
גם אני לא ידעתי.... :)

בכל אופן. אני חגגתי 1-8 ב-6/9/02 וקיבלתי- שני זרי פרחים!!!!!! (אחד מחבר, אחד מידיד) וזה היה ממש כיף! אז פרחים- הכיייי נדוש, וגם הכי מומלץ! חוץ מזה..... אני אוהבת נרות ריחניים ויפים, או מנורות שמוסיפות לחדר. או תמונות יפות, או חפצים מיוחדים שזוהרים באולטרה,או דובונים חמודים.. בקיצור- הדברים הכי קיטצ´יים שיש!

אוקה

New member
../images/Emo73.gifטו היום הולדת שלי ב-23/11

אני אהייה בת 21 והכי אני רוצה ליום הולדת- חמסות (בעיקר של מיכל נגרין אבל לא רק) יש לי אוסף של חמסות וכל יום הולדת מגדילה לי אותו אז אני מקווה שהשנה תימשך המסורת!!!

*pachanga*

New member
גם לחברה שלי יש יום הולדת ביום הזה|

אחלה מסורת
ומזל טוב
מעכשיו

היומולדת שלי......

19.9. החלפתי קידומת...... בת 30. מה אני רוצה מתנה????????? וואו....... אין כאן מספיק מקום כדי לרשום את כל הדברים.

למעלה