ימי הולדת

EYהודית

New member
ימי הולדת

הייתי מבקשת מכם לשרשר את תאריכי ימי ההולדת שלכם, כדי שנוכל לברך איש איש ביום הולדתו, ולחגוג איתו פה בפורום ביחד. אני מתחילה
יהודית - 21.3

tiyah

New member
שושה´לה, מזל-טוב!../images/Emo24.gif

שולחת לך שיר... להיות אני. י.א. דר בפורים לבשתי מסכה של ליצן ורציתי לצחוק ולהשתולל ולשמוח, אך הייתי כבד וכלל לא קפצן ולא היה לי מצב רוח או טיפה של כח. ........... לבשתי את כל המסכות בעולם רציתי להיות כמותן, אך שנאתי כולן, רציתי להיות אני ולא מסכה של אחר אך חשתי שמי אני כבר אינני זוכר. אז פשטתי את כל המסכות וחפשתי את עצמי בראי הפנימי והשלכתי אותן ממני לכל הרוחות ושאלתי כואב? מי אני? מי אני? מאחלת לך ולכולנו שנמצא עד מהרה תשובה לשאלה! נשיקות וחיבוק ענקקקקקקק!!!!!!!!!!!

א ת י 10

New member
היי יהודית - ../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo57.gif

רק עכשיו קלטתי שחגגת יומולדת לפני שבוע בדיוק ולא שיתפת אותנו!!! לא יפה!!!! אז יקירה שלי, מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. מגיע לך. חיבוקים, נשיקות, בלונים וכוסית יין (לא עם אופטלגין, כן?). באהבה, אתי
וכל הכוכבים גם...

בת יוסף

New member
חגגנו, וחגגנו לפני שבוע 21.3 שוש

וזה היה נפלא, עדיין מתרוננת תודה
שוש בת יוסף האחראי לכך

1זהבה

New member
1.11 יום הולדת

עד לפני זמן לא רב ידעתי שהתאריך הוא 31.10 פתאום אמא שלי נזכרה שבעצם זה לא מדוייק .......התאריך הנכון הוא 1.11 היא נכנסה לבית חולים ב- 31.10 . בכל המסמכים כתוב 31.10 וכך חוגגים לי כולם. אני חוגגת שנה שניה ב- 1.11. טוב לדעת דברים מאוחר מאשר אף פעם לא... וטוב שלא לא קרה לה חס וחלילה משהו מבלי שאדע את האמת.... העיקר שחוגגים !!!!!!!! זהבה

למעלה