ימי הכרעה. המרוץ נכנס לפירנאים, איך מחשבים

gadis13

New member
ימי הכרעה. המרוץ נכנס לפירנאים, איך מחשבים

את 'זמן הפיגור המותר', ועוד

קטע 16, 237.5 קמ', Carcassonne › Bagneres-de-Luchon (מקדם 4)
המרוץ נכנס לפירנאים עם הקטע הארוך במרוץ השנה. הקטע אמנם אינו קטע עם סיום פסגה אך הטיפוס האחרון ל- Port de Balès הוא טיפוס מסובך עם מספר רמפות תלולות שעשויות להכניס מספר 'בעלי יומרות לדוכן' לפעולה. הירידה בת 21 הקמ' מהפסגה לקו מהירה וטכנית בחלקים רבים, ופער זמנים שיצליח להצבר בפסגה ספק אם יצליחו לסגרו המפגרים בירידה.
תחזית מזג האוויר 'נקייה' לעת עתה, אך לא יהיה בכביש היבש בכדי למנוע ניסיונות של מספר רוכבים להרוויח כאן זמן. ווולורדה בארדה ופינו חייבים עוד זמן ביחס לואן גארדרן, ופינו ו/או בארדה חייבים משהו ביחס האח

nachshon4

New member
גדי, מה הכוונה בטיפוס מסובך?

אני מבין מבין מהי ירידה מסובכת, כאשר היא מצריכה יכולת טכנית.
אני מבין מהי עליה קשה, בהקשר של אורך ושיפוע.
מה יכול להיות מסובך בעליה?

gadis13

New member
עליה קשה בהקשר של אורך ושיפוע היא

לא פשוטה.
לא יותר מהגדרות שונות לאותו דבר.
דרך אגב זה מסתבך והולך כאשר הטיפוס לא רק ארוך ובעל שיפועים חדים אלא מלא בשינויי שיפוע- רמפות.
הטיפוס היום ל-port de balles בהחלט מהמסובכים יותר - The whore’s category

ItsikH

Member
אהבתי את הקטגוריה
איפה הכי נוח לראות ברשת?

ItsikH

Member
חפרתי קצת בפרופיל יותר פרטני, היו שם שינויים מאוד חריפים בשיפועים ועל מרחקים משמעותיים [מאות מטרים], אין ספק שיש הרבה תרגילים שאפשר היה לעשות, לצערי הצפיה לא ממש שיקפה את זה, כי קשה בזמן השידור לזהות מיקום בדיוק כזה.

gadis13

New member
דווקא אתמול בשידור אפשר היה להבחין ברמפות

אך מצד שני לך תדע איפה אתה בדיוק ביחס למפות.
בסוף אתה רק משער בהתאם להתקפות הרוכבים השונים (ובהתאם ליכולותיהם הידועות) אם הם עמוק בשיפוע תלול או סתם טסים באחד די דומה.

ItsikH

Member
חלוקת מאמץ וטקטיקה. לרוכב חובב כל הענין הוא להגיע למעלה, לא ממש חשוב מצבו ביחס לאחרים. בעליה בשיפוע אחיד בקרוב המשחק מוגבל ולא שונה מהותית ממישור, בשיפועים משתנים יש יותר פוטנציאל להפתעות.

אילון22

New member
אכן, ימי הכרעה....

עד כדי כך להתנתק מהמציאות?...
כשחיילים נהרגים כל יום בעזה גם מלים בפורום צריך לבחור בזהירות...

gadis13

New member
מה אתנו ג'רארד

אולי הפרויקט יקרא ILPL והמטרות יהיו דומות אך קצת קצת שונות (רגיעה, שיתוף פעולה, שלום...) ולא, בוודאי לא בשבילנו, הישראלים, יכולת התניידות, אך בכול זאת, למה לא?
ג'רארד, אל תשכח, גם פה חיים אנשים עם תקוות.

Skicker

New member
ירושלמים מה עם הצפייה השנתית?

תתקיים הפעם או שלא?

YotamKa

New member
השנה מוותרים נכון לעכשיו,

הפאב שנתן לנו סעד נסגר, לא מצאתי אלטרנטיבה שעונה על שני תנאים:

1. פתוח מ-16
2. נותנים לראות את השידור בקול של שון קלי, כדי לא להתחרות בווליום של המוסיקה.

אם מכיר מקום שעונה על הדרישות אשמח לשמוע. עוד 'בעיה' עם הטור השנה היא שהחולצה הלבנה היא הצהובה החדשה. זוכר שהתכנסנו כדי לראות את שלק וקונטדור מאנו-א-מאנו בטורמלה? או שלק בורח לכולם באיזוארד? או קונטדור מנסה את מזלו בירידה מהגליבייה בדרך לפעמיים אלפ-דואז? השנה לא נראה שיהיה כבר שלב כזה.

(לא הזכרתי את 'המצב', כי הדברים שכתבתי נכונים היו עוד לפניו).

Skicker

New member
המייקס פלייס הירושלמי לא עונה להגדרה?

ידוע לי שהגוב נסגר.. והאמת שהשנה עם המצב והעובדה שכמה שהשלב מעניין התחרות בו באמת תהיה על הלבנה זה קצת מאכזב

YotamKa

New member
בדקתי המקום היום, קלעת בול כנראה

מקום שקט, הרבה מסכים ואפילו ראו יורוספורט למרות שכבר לא שידרו את הטור.

שאלתי לגבי מחר, מי שרוצה מוזמן וייתכן ואגיע בעצמי לשעה האחרונה, אבל מאוחר מדי לארגן משהו יותר רציני מזה. נשמור לשנה הבאה, או לוואלטה אם יהיה מתאים.

מה אתך? אתה לא בג'ורה עכשיו?

Skicker

New member
ממש לא בג'ורה

אלא אם אתה מתכוון לת"א. בגדול ידעתי שאפשר לסמוך על המייקס פלייס בעיקר בשעות כאלה שהוא עוד לא מפוצץ ופחות נחמד וגם לא הייתי בטוח לגבי זה שהם יפעילו את הווליום של השידור.
נראה לי אני אוותר על הנסיעה לירושלים אחרי העבודה הפעם ואולי דווקא אשב במייקס פלייס התל אביבי לקראת סוף השלב מחר.
אבל טוב לדעת לשנה הבאה בתקווה שאז יהיה מאבק קצת יותר פתוח.

משחק הפנטזיה, קטע 16

המשחק היום עבר "רכבת הרים" עם כמה תהפוכות בדרוג.
במנצח, מייקל רוג'רס, בחרו ארבעה משתתפים: עידו אבני, greeno, אלדד מיטל ו-Etai Avni.
השינויים המרכזיים במשחק: טיבו פינו החליף את רומן ברדה במקום השלישי, בחולצה הלבנה ובחולצת הטריקולור. רפאל מייקה לובש את חולצת ההרים. היו עוד כמה שינויים שהשפיעו על הדרוג.דרך אגב, הייתה לי טעות עד עכשיו עם ז'רמי רואה מקבוצת FDJ, שבחר Bacardi , ועד עכשיו הוא עבר מתחת לרדאר שלי. בזכות הצטיינותו היום הוא קיבל את הניקוד המגיע לו. כמה רוכבים פרשו היום, מהם במשחק, רוי קושטה אלוף העולם.
לצמרת הדרוג במשחק עלתה קבוצתי "יוהן והנקיים" עם 2194 נק'
במקום השני נמצא skicker עם 2100 נק'
במקום השלישי edanp0 עם 2083 נק'
למקום הרביעי ירד מחזיק החולצה הצהובה הקודם, RideRed עם 2031 נק'
את החמישיה המובילה של תומכי ניבאלי סוגר yuvalind עם 1823 נק'.
מבין שאר המשתתפים בולטים agaziel עם 1638 נק', עידו אבני עם 1285 נק' ו-סיני לוי עם 1217 נק'.

למעלה