ימי התום..

ימי התום.. ../images/Emo8.gif

שנות השישים והשבעים-הנסיעות בטרמפים.. אם נסעת בכביש חיפה-ת-א הישן כמעט בכל צומת,מישהי חיכתה לטרמפ.. לא יצאנית,ולא זונה. עולה בלי היסוס,ותוך חמש דקות נרדמת עליך,עם כוונה,ובלי כוונה ואם שלחת יד מיותרת,ולא נענית אז הכי הרבה..מכה קטנטנה ובירידה,דרך צליחה שום דבר ממש לא קרה... ואילו היום..אם כבר נכנסת אז עם החבר או עם עו"ד צמוד כל נערה-עם אופציה לתביעה.. תחושה של זרות וניכור ובמיוחד-חוסר אימון זה,מה שעשו זכויות הנשים לטבע האנושי הפתוח והחופשי.. מרק.

צליל

New member
ימי התום, אכן היו כאלה, אך אל תשכח

שלא זכויות הנשים גרמו לחוסר האימון, אלא הגברים שלקחו את הטרמפיסטיות הללו ועשו מה שעשו ובכך גרמו לחוסר האמון.

גל-עמית

New member
...ימי התום........

בשנות הששים....לפני פורים, היה לנו בחבר´ה מן נוהג ששלשה ימים לפני מסיבת פורים, אנחנו נוסעים בטרמפים לכנרת, לפינת אלוהים קטנה שמצאנו ליד "וילה מלצ´ט"....גילינו שאפשר להגיע אליה רק דרך המים....עטפנו את הציוד בניילונים (שהיו אז יקרי ערך ורק מי שאביו עבד בנמל - יכול היה "להשיג"......) והאמהות של הבנות סמכו עלינו ב-100%....ונתנו לבנות לצאת אתנו...חשבו על זה...4-5 זוגות של בני עשרה....נוסעים בטרמפים לכנרת לשלושה ימים........

magy

New member
גם אנחנו עשינו את זה...בכנרת...

ואני יכולה להגיד בהכנעה ולא בגאווה, שחזרתי משם בתולה. כמו שנסעתי. וזה היה עם האיש שאחרי שנה נשא אותי לאישה. הוא רצה לשאת בתולה......וזה מה שקרה. זה לא אומר שלא עשינו דברים אחרים.....ויש מה לעשות חוץ מזה... ועוד איךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

כולם היו בוילה מלצ´ט???

אני זוכרת לילות ארוכים בשקי שינה מעורבבים זוגות זוגות, ויחידים ולילה אחד, אולי הרגשתי קצת לא שייכת או לבד ירדתי אל שפת המים נגעתי באבנים החלקות ישבתי מהורהרת , כמו שרק נערות יכולות להיות והופיע פתאום כמו הולך על המים איש,לא נער, עם זקן צהוב ותלתלים צהובים עד הכתפים ועניים כחולות כחולות שהכינרת השתקפה בהן הייתי משוכנעת שזה בעצם ישו, אבל הוא היה מהנוצרים הגרמנים מלאי החרטה ושיבנו לילה שלם עד הבוקר ושוחחנו על יהודים, גרמנים הזכות לסלוח והחובה לכפר וכל מה שבינהם. בבוקר- כשכולם קמו מהשמיכות והשקים הסתורים היה לי מין אור בעיניים ושאלות של כל החבר´ה.... אעל מה ואיפה ועם מי ואיך וכו... ואני שתקתי. לא רציתי לגלות שכל מה שאני והגרמני היפה עשינו שש שעות של חשיכה היה לדבר.

ענבר.

New member
חבל , שבנשימה אחת

אחת מערב ימי תום עם הטרדה. ובכמה מילים (כי לנושא הזה צריך להקדיש דפים) - נסה לכתוב שיר על ימי התום, בהם גבר ניכנס כטרמפיסט למכונית והאישה מטרידה אותו, מניחה עליו יד בחינניות או אונסת אותו קלות. הפעם, איש, לא קיבלתי את הכתיבה שלך, לא בצורת שיר ולא בצורת הגיג.

עינבי,אני לא איציק-שפיציק.. ../images/Emo11.gif

אני מדבר על רוחה של תקופה לא קונדומים,ולא איימת האידס בואי נקרא לזה..SPIRIT תחושה שהכל אפשרי ומותר וכמה פעמים עינבי,אני הייתי הפסיבי.. וכמה פעמים צמחו מזה הכרויות נפלאות אהבות,וזוגות שנשאו לבסוף.. כן,אני קצת חס על הדור הזה שלכאורה הוא פתוח,אבל לא ממש כי אימת האיידס גרמה לסייגים ולהתרחקות,ולחשדנות והוסיפי לזה פחד מפליליים,וערבים גם אז היו,אבל ממש בשוליים וכללי המשחק היו ברורים לא,היה לא ונגמר בלי ויכוחים והטרדות מקווה שהסברתי,ואם לא,אז לא. מרק.

מנשקת

New member
מרקי

אני דווקא אהבתי, אבל משום מה מרגישה שלא אוהבים אותך, למהההההההההההה? בגלל הקוצים?

זכר ונקבה ברא אותם-אז בוא נחלק

את העניין לשניים לפחות. ימי התום- ותחושת החופש (כולל המיני) שנות השבעים-תכף תהיה התייחסות. משפט אחד מקומם אותי "תחושה של זרות וניכור ובמיוחד -חוסר אימון, זה מה שעשו זכויות הנשים לטבע האנושי הפתוח והחופשי" הא???? לולא "זכויות הנשים" הן היו יושבות עדיין במטבחיהן המעופשים סורגות כובעי גרב או גרביים נטולות כובעים מתחתנות עם הראשון שמציע להן או עם הראשון ששכבו איתו(לפני/אחרי) יולדות תינוק כל שנה שניה ומקסימום המימוש האישי היה חוג מקרמה. דווקא "זכויות הנשים" המודעות לעצמן, הפתיחות, ההכרה במיניות ושלא לשכוח את הגלולה הברוכה- אלו שאיפשרו את השינוי החברתי-תרבותי במאה ה20. ומה שקרה עם השנים...לא קשור כל כך לזכויות הנשים, כמו לחרדות אחרות שיש,בטחוניות, אלימות עבריינית סתם, מחלות (איידס למשל...),

מסכים,כיום יש דברים כמו..

סוטים,ערבים טובים,איידס הכל ביחד-מין קוקטייל שמפחיד ויוצר חשדנות וחשש.. מרק.

magy

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif במקום זה, היה

שרשור שלא התאים לפורום שלנו. אם נמחקו עוד הודעות, זה מאחר ומחיקה גורמת לשרשור של מחיקות. לא מתאים = ניבולי פה. האנשים נחסמו. אבל לא בפעם ראשונה.. כך שאם הם יופיעו שנית.. נא לא לשרשר אחריהם....ואז תמחק ותחסם רק ההודעה שלהם. וזה במקום להנות משירים ששלחו לי....ורציתי להביא אליכם....... משו משו..............אני מדביקה שיר......אחד...... ואחריו את האתר כולו........... שעות של הנאה בעיניים עצומות .....ורמקולים פתוחיםםםםםםםםםםםםםםםםםם תהנווווווווווווווווווווו
))))))))))))))))))))))))))))))

-שושו-

New member
אבל את בחרת להשאיר

את ההודעה הגזענית והמכוערת שלא נודף ממנה אלא ריח של שינאת אדם וטפשות. מחרחר הריב מלכלך את הפורום שלך ב"סובלנות" ובטפשות. מה גורם לך להשאיר את הודעתו על כנה? מממממ..... מעניין.

magy

New member
זכותו של אדם להביע את דעתו

זכותך להביע התנגדות לדעתו.....אבל להשמיץ אותו אישית במילים מגונות, לא מקובל בפורומים. (אולי בפורומים אחרים כן, פה לא......) ואת נוקטת במילים שאין להם מקום פה. אני לא מוחקת הודעות של אנשים בשום נושא שהוא. אני כן מוחקת, תגובות המטילות רפש על אישיותם. לתשומת ליבך, שושו.

למעלה