ימי כיף לעובדים

chosenspin

New member
ימי כיף לעובדים

היום הייתי בשפיים מטעם ועד עובדים של אבא שלי. בין שאר הפעילויות שעשו הביאו שקי איגרוף, מקפצות (זה ממש כיף לא להאמין כמה זה קשה) ו... אופני ספינינג. הכרתי את כל המאמנים וחייבת לציין שכולם מהשורה הראשונה. במיוחד המאמן ספינינג אותו אני מכירה באופן אישי. 80% מהאנשים שבאים ליום כיף לא יודעים כי חלק מהפעילות היא גם אימוני ספינינג ולכן גם לא לוקחים איתם ציוד לספינינג... התוצאה היא כזו: 2 רוכבים מצויידים מכף רגל ועד ראש וכל השאר עם סנדלים, כפכפים ושאר ירקות... המתאמנים- אם אפשר לקרוא להם ככה, קמים הולכים ומסתובבים, הילד מציק מהצד וכן הלאה. לא מוצאת צורך לפרט יותר מזה (עזבו שהיו כאלה שפידלו בג'ינס או בגדי ים...) חייבת לציין שוב- המדריך- נ-ה-ד-ר וכל הזמן ציין שניתן להשתתף באימון רק עם נעליים סגורות. המוזיקה שלו הרעידה את כל פארק המים! נראה לי שפשוט הטריד אותי שחברה כמו ספינגו נותנת לספינינג להראות כך בעיני העם ויותר מזה- ונותנת לגיטימציה לאימון לא מבוקר... הזכיר לי גם, בעניין הנעליים... פעם אימנתי בב"ב, דוסיות, נו מה... היה מאוד מאתגר ומהנה. יום אחד הגיעה לאימון אחת עם נעלי שבת (סירה נמוכות בלי סוליה כמעט). לא הסכמתי להכניס אותה. חבל שיהרסו, לא??? מנהלת הסטודיו שהוא גם בבעלותה לא גיבתה אותי בעניין ואמרה שאין שום בעיה עם זה. סירבתי בתוקף ואמרתי שאני לא מתחילה את האימון ככה. לסיכומו של עניין, באמת לא התחלתי את האימון ויותר מזה גם התפטרתי, הציק לי שמנהלת המכון לא מגבה אותי בעניין כה חשוב מעבר לאחריות שלי כמאמנת.... האם אני סתם לוקחת ברצינות מידי את עניין הנעליים? לא חושבת שכל אחד צריך לבוא מדוגם עם נעלי ספינינג עם SPD,יש דברים חשובים מזה (שעון דופק למשל) אבל המינימום, נעלי ספורט... אני טועה??

Tami661

New member
היי מתוקונת... קודם כל הצחקת אותי עם ההערה

השולית של "חבל שיהרסו, לא?..." חחחח... ברוווררר כאילו... שהרי לא משהו אחר הניע אותך להתנגד לכך
במקרה כזה, מעבר לעניין של "לא הפסד גדול עבורך המכון ההוא..." אני חייבת להגיד שאני מעריכה ומעריצה את המדריכים שעומדים על שלהם כשמדובר בנושאים עקרוניים כל כך. זה לגמרי מאכזב אותי אם אני בצד של הנפגעים (כלומר... להפסיד מדריך איכותי בגלל איזה מתאמן/ת אחד/ת טיפש/ה - זה בהחלט מבאס) אבל עדיין מעריכה את אותו מדריך או מדריכה ורוב הסיכויים שאפעיל את הלחץ הנדרש מאחורי הקלעים כדי שמקבלי ההחלטה (בעלים או מנהל/ת החוגים) יבינו ששגו. עניין הנעליים הוא בהחלט עניין שכל מדריך חייב לקחת ברצינות - מה גם שכפי שציינת לא מדובר בדגש על נעלי ספינינג, אבל המינימום: נעלי ספורט. מרגיז אותי רק שכשמדובר בחדר כושר, גם האחראים ברשתות הגדולות (כמו הולמס פלייס), לא ירשו עבודה ללא נעלי ספורט, אבל כשמדובר בספינינג... ההפקרות חוגגת!

צודקת ../images/Emo13.gif אין ספק שזה המינימום ../images/Emo13.gif

מכירה את מה שאמרת לגבי ב"ב, ואכן צדקת גם שם! וטוב שהתעקשת! עם כל הכבוד למנהלים, האחריות לשיעור היא עלינו, ואני אישית לא מוכנה לקחת שום סיכון מיותר- נעליים, מים, מזגן תיקני וכו'.... גם אליי מישהי הגיע למקום מסויים, עם נעלי ספורט פתוחות לגמרי (כן, יש דבר כזה....נראה כמו נעלי ספורט אבל זה בעצם נעלי סירה) ולא אישרתי לה להתאמן, למרות שטענה שהיא עושה את כל האימונים האחרים עם הנעליים האלה ומעולם לא העירו לה, לא הסכמתי שהיא תעשה ספינינג עם נעליים כאלה..... מה לעשות, לנו יש חובה גדולה, לדאוג לבטיחות של המתאמנים שלנו, גם אם זה לא פופולארי במיוחד
אוףףף, צ'וזנספין.... כמה זמן לא קישקשנו....מתגעגעתתתת.... חייבת להתקשר אליך
!

chosenspin

New member
זה באמת היה יום כיף!!!

ואי ואי... הזכרת לי נשכחות. ולצורך העניין זה היה בדיוק לפני שנה!! 19.6.09 רק שהשנה במקום יום כיף היה משחק של ברזיל נגד חוף שנהב. בואו נארגן איזה יום שישי יום כיף לחברי הפורום- ללא הכנה מיוחדת מראש באיזה חוף במרכז הארץ? מה אומרים?? (דגש על שישי, יש פה שומרי שבת)

למעלה