ימי עיון, כנסים....

סמינר WEB-י CA NetMaster

חברת CA מקיימת סמינר Web-י ב-5/2 בנושא המוצר NetMaster ברשת TCP/IP
Please join us for an important webinar on February 5th about Best Practices in Netmaster. Many of you are confronted with requirements to map Network Activity to Business Processes. During this webinar we will present some of the Best Practices we have developed with some of our users. Best Practices: Learn How to Map Mainframe Network Activity to Business Applications, Using CA NetMaster® Network Management for TCP/IP Combine your local business knowledge with CA NetMaster®’s mainframe network knowledge to report on your TCP/IP activity in terms relevant to your tasks and priorities at the business application level 5 Feb 2008 10:00 a.m. EST (05:00 p.m. Israel time)​

Modern MF Roadhow - 25.2.08

IBM עורכת יום עיון בנושאי MF בתאריך 25.2 בבית IBM
"This fully day seminar on the value of mainframe will show you how to extend existing applications easily and quickly, using modern tools that require no mainframe experience.... "​
תוכנית הכנס

יום עיון חברת NESS - פרסום ראשוני - 11.3.08

חברת NESS מתכננת יום עיון בנושאי Mainframe אשר יוקדש לסקירה של פתרונות חדשים שיש ל-NessPro לעולם ה-MF... יום העיון מתוכנן להערך ב- 11.3.08 שמרו את התאריך
פרטים בהמשך.....

הזמנה של אייל רוטפלד לכנס MF שייערך ב-11/3/08

שלום , אנו עומדים לערוך יום עיון ב- 11/3/08 . קהל היעד שלו הוא אנשי סיסטם/תשתיות/ניהול תפעול, זמינות וביצועים של פלטפורמת Z/OS , מנהלי סיסטם מיינפריים, מנהלי תשתיות ומקבלי החלטות בארגונים שיש בהם תשתיות מיינפריים. ביום העיון ייחשפו פתרונות חדשים שיש לנס לעולם המיינפריים. אז אם אתם רוצים לשמוע על היתרונות של המיינפריים לארגון לפי תפיסת ה- IT המודרנית ועל פתרונות מתקדמים חדשים לניהול תשתיות המיינפריים - הקדימו להירשם ליום העיון. הרישום יהיה דרך האינטרנט באתר החברה בלינק הבא: http://www.ness.com/IL/Events/MF4EVER.htm נשמח לראותכם בין אורחינו.

הצצה מוקדמת לנושאים שייסקרו בכנס המיינפריים

לפניכם מסמך בו תוכלו לראות אלו במה ידונו ההרצאות שתינתנה ביום העיון. אורחים בולטים ביום העיון יהיו: 1) מר שרון חן, מייסד חברת CSL International, שהוא דמות ידועה ומוכרת בשוק המיינפריים בארץ, מומחה ומרצה מבוקש בתחום ה- z/OS. 2) מר Murray Kruger , מנכ"ל חברת Dino Software מארה"ב, ביחד עם מר Blair Svihra, ראש צוות פיתוח T-REX מחברת Dino Software . מר Blair Svihra הנו סמכות בינלאומית מוכרת ובלתי מעורערת בתחום MF ICF Catalogs ומרצה מבוקש במשך 18 השנה האחרונות להרצאות בכל העולם בנושאים Catalog Recovery ו- Disaster Recovery issues ובכנסי SHARE ו- CMG הנחשבים. 3) מר יורם קריב, מייסד חברות אסי סי פי מערכות , פרסיס ו- ConicIT. אני ממליץ לכם בחום להגיע ליום העיון ומשוכנע אני שלא תתחרטו שהגעתם. להתראות אייל רוטפלד.

כדאי במיוחד

לשמוע את יורם קריב שיספר על מערכת בקרת הביצועים שפותחה בחברה שלו אני מכיר את המערכת ממקור ראשון שכן היא מוטמעת אצלנו בארגון, מדובר במערכת עם תפיסה ייחודית בעלת ערך אמיתי לבקרת ביצועים, איתור תקלות וזיהוי מגמות...

הייתי ביום העיון

של NESS שהיה היום. האמת הייתי בימי עיון טובים יותר. ההרצאה הראשונה של שרון חן הייתה לא רעה, אבל לא מתאימה הוא הסביר במשך כל ההרצאה תיאר למה מיינפריים הוא דבר טוב ולמה כדאי להשתמש במיינפריים הבעיה היא שכל מי שישב שם באולם (אני חושב) הוא איש (או אשת) מיינפריים, אנחנו כבר יודעים! ההרצאה של הנציג של DINO היתה לא לטעמי מזלזלת הוא עמד והקריא לאורך ההרצאה מן הכתב את כל הטקסט... בשביל זה לא צריך לבוא ליום עיון שישלחו מצגת , וידאו או משהו בסגנון. הדובדבן לטעמי הייתה ההרצאה של יורם קריב שהציג את מוצר חדש שפותח בחברה שלו, דרך ההרצאה היתה מעולה, הוא הציג את הדברים בצורה מופשטת ובהירה שאפשרה לראות את היתרונות במוצר שלו, למרות שהודה שלא השקיעו ב-DEMO וחבל, כי היה מעניין לראות את היכולות על נתונים אמיתיים של איזה ארגון (לאחר מכן, זה התאפשר חלקית בזכות סיפור לקוח שהציג מישהו מבנק הפועלים שאצלהם יש את המוצר)... בכל מקרה אני אנסה להעביר למנהלים שלי את העניין במוצר.... מקווה שבעתיד ידעו החברות להפיק ימי עיון טובים יותר שמתאימים לקהל היעד.... הרצאות על למה MF זה טוב הן מעולות בשביל ארגונים שבוחנים את תשתית ה-IT שלהם....

gadiba

New member
ConicIT

האתר של החברה הוא www.conicit.biz. שם יש את מספרי הטלפון של החברה. המצגת של בנק הפועלים הראתה מסכים עם נתונים אמיתיים והם נראו הרבה יותר משכנעים.

BlueDino

New member
על מה אתה מדבר ? היה כנס מצויין !!

גם אני הייתי שם. לדעתי היה כנס מצויין, מושקע ומאורגן שענה לציפיות שלי ושל כל האנשים איתם שוחחתי ! ושוחחתי עם אנשים רבים. האמן לי. כל ההרצאות - ללא יוצאות מהכלל - היו מרתקות וסיפקו את הסחורה. חבל שלא האריכו אותן ! נכון, לא כולם ניחנו ביכולת שווה לרתק קהל ולהעביר לו אינפורמציה טכנית כמו הצגת standup . לדעתי ולדעת כל מי שהיה באולם אין, פשוט אין על שרון חן, שסיפק, כמו תמיד, את הסחורה, כמו בכל הרצאה או הדרכה שהוא מעביר. אבל מה לעשות , לא כולם שרון חן. הבן אדם פשוט חיית במה ומרצה מושלם... מסכים איתך שההרצאה של יורם קריב היתה מעולה. אמנם אין לו את היכולות שיש לשרון חן אבל המוצר שלו נראה פשוט גאוני ופורץ דרך. לגבי נתונים אמיתיים, דווקא היו במצגת של אהוד דנציגר (ה"מישהו מבנק הפועלים" שהיה, לידיעתך, מנהל תשתיות מיינפריים של בנק הפועלים). לדעתי, אהוד דיבר ממש לעניין והאמן לי, ידידי, אם בנק הפועלים אישר לו להגיע ולהציג את המוצר ואת התועלות שלו לבנק, לאחר שהמוצר עובד אצלהם ב- production - סימן שכנראה שיש כאן באמת משהו ששווה לבדוק. אם תבקשו מנס לבדוק את המוצר, אשמח לשמוא את התרשמותך. לגבי ההרצאה של מנכ"ל Dino (זה לא היה סתם "נציג") - אתה ממש צודק אבל ממה שאני שמעתי, את ההרצאה היה צריך להעביר במקור מנהל הפיתוח של T-REX ושמסיבה שאני לא יודע מה היא , ברגע האחרון הוא לא יכול היה להופיע (הבנתי שהוא העביר יום קודם בנס הדרכה יוצאת מהכלל לכל לקוחות T-REX בארץ) ולכן המנכ"ל החליף אותו. אין ספק שניכר היה לראות שהמנכ"ל לא ממש מורגל להעביר הרצאות אבל אני מכיר הרבה אנשים רציניים שלא אוהבים לדבר מול קהל ופשוט לא טובים בזה. הרצאות מסוג זה לא משהו שמנכ"ל של חברה עושה ... אבל ביננו לבין עצמנו, אם נשים את זה בצד, נראה לי שגם כאן יש מוצרים מעניינים וחשובים מאוד שהייתי רוצה מאוד שיהיה לנו בארגון (ויפה שעה אחת קודם ...) הדובדבן שלי היתה ההרצאה של שרון חן על המוצר החדש שפותח בחברה שלו- Wave . מוצר פשוט מדהים. פשוט ללקק את האצבעות... אני לא רואה שיהיו הרבה מקומות בארץ שירצו אותו אבל בטח בחו"ל נכונה לו הצלחה רבה. אני, בתור מעריץ של שרון (מודה באשמה) מאחל לו המון הצלחה !! הסיכום שלי - שאפו לנס ולאייל רוטפלד שארגן את הכנס. אני מסכים עם רוב הדברים שכתבת אבל להבדיל ממך, וכמו רוב האנשים שישבו מרותקים בכנס עד לסופו, אני חושב שזה היה כנס ממש מעניין ושונה מכנסים אחרים שהייתי, כי הוא הציג באמת רוח מרעננת והוכיח שפיתוחי start-up יש גם במיינפריים וגם כחול-לבן. יפה שנס השכילה "לפרוס את חסותה" על חברות פורצות דרך כאלו והלוואי שנשמע על עוד מוצרים חדשניים כמו אלו. והכי חשוב - נאחל לשרון חן וליורם קריב המון הצלחה. מבחינת התכנים של הכנס שאותם קראתי בפורום ובמייל בו נשלחה אלי ההזמנה - נראה היה לי שיהיה על מה לשמוע ואכן היה גם היה מה לשמוע וגם האוכל בצהריים היה מצויין ....

סיקור הכנס ע"י עיתונאית שנכחה בכנס ה- MF

חברת נס טכנולוגיות אירחה ביום שלישי, ה- 11 למרץ כ- 70 מקצועני מיינפריים מכל קצוות התעשייה לכנס שעמד בסימן ה "מיינפריים – הסיפור שאינו נגמר, מהדינוזאור עד לפינגווין..." ובו נסקרו נושאים חמים בתחום ה- ITהמודרני, כמו ניהול משאבים אסטרטגי וטקטי, יירוט תקלות ע"י ניתוח דפוסי אירועים, וירטואליזציה בקנה מידה גדול, כמו גם היתרונות שבמחשוב ריכוזי עבור סטנדרטים כמו SOA בראיית ה B2B ועוד. את הכנס פתח מר רמי אייזנברג, מנהל תחום מערכות מרכזיות ב- NessPRO, שהודה לבאי הכנס על בואם. "יזמנו את הכנס מכיוון ש- NessPRO מרחיבה את ההיצע שלה למערכות המיינפריים. ההצלחות שלנו במהלך השנה שחלפה והעניין הגדול בכנס מעידים על כך שמחשב המיינפריים עדין תופס מקום מרכזי בארגונים רבים והפתרונות שלנו יכולים לסייע ללקוחות להפיק מהם ערך נוסף " הוסיף ואמר רמי אייזנברג לאחר סיום הכנס. נס אירחה בכנס את מר מוריי קרוגר, מנכ"ל חברת Dino Software שסקר את מוצרי החברה החדשים, והתמקד ביתרונות של מוצר הדגל שלהם T-REX, לטיפול ב ICF-Catalogs וקבצי VSAM. המוצר מאפשר דיאגנוסטיקה יעילה למערך הקטלוגים, זיהוי מוקדם של תקלות לוגיות ופיסיות בקבצים עם הצעת פתרונות לכל קשת הבעיות הפוטנציאליות בתחום. מר קרוגר הדגיש את מחויבות Dino Software לשירות 24x7 ואת הגמישות שלהם בהיענות לבקשות המשתמשים. המצגת הראשונה מיקדה את הקהל בראיה ההיסטורית למיצובו של המיינפריים בארגוני ה IT והיתרונות שהפלטפורמה מביאה לארגון ביכולות המודרניות ובעצם הריכוזיות שבאה עם הארכיטקטורה של המיינפריים. "עברנו שתי מהפכות תפיסתיות במיצובו של המיינפריים בארגון" אמר שרון חן, מנכ"ל CSL International שהעביר את המצגת שפתחה את הכנס. "המהפכה הראשונה הייתה כשהתעשייה סימנה בתחילת שנות ה- 90 את תחילת סופו של המיינפריים, והשנייה כשבתחילת שנות ה 2000 היה ברור לכולם שארכיטקטורת ה "z" של י.ב.מ, ואימוץ הגישה של המעבדים הייעודיים, ואיתם סביבות מחשוב חדישות ומודרניות, היוו את סימון המיינפריים כרלוונטי וכלכלי יותר מתמיד לארגונים" הוסיף שרון. "היה לנו חשוב לשתף עם הלקוחות את החזון שלנו על מיקומו של המיינפריים בארגוני "IT , אמר מר אייל רוטפלד, מנהל פתרונות ניהול מערכות מרכזיות ב- NessPRO , שהוביל את ארגון הכנס. "הראנו את המשך המחויבות שלנו לשוק זה בהיצע מוצרי התשתית הוותיקים והחדשים שאנו מביאים לשוק ובמגוון השותפים העסקיים שלנו בארץ ובחו"ל" סיכם אייל. ההרצאה הבאה הועברה ע"י מר יורם קריב, המנכ"ל והמייסד של חברת ConicIT. ההרצאה דנה בשאלה "האם עבר זמנן של הגישות המסורתיות והמקובלות לבקרת ביצועים ושליטה בתקלות". ההרצאה עסקה בגישות חדשניות שמבינות שתקלה הינה תוצאה של התנהגות מערכות מורכבות ולא רכיב בודד, וכן הציגה גישה של מערכות מומחה לבצוע אנליזות בזמן אמת. מר אהוד דנציגר, מנהל תשתיות מחשוב מיינפריים בבנק הפועלים, הציג סיפור לקוח בנושא הטמעת הפתרון של חברת ConicIT, ותיאר את שביעות רצונו של הבנק ממוצרי החברה, השירות והתועלת שהפיקו מהשימוש בהם. את ההרצאה האחרונה העביר מר בני חייט, מנהל מוצרי Sterling Commerce בחברת NessPRO , שסקר את היתרונות בגישת השכבות והארכיטקטורה בתשתיות ה B2B שהמוצרGentran Integration Suite (GIS) של Sterling Commerce מאפשר. GIS מהווה, כפי שהסביר בני, מערכת מרכזית שתנהל את זרימת המידע בין הארגונים, תוך כדי שליטה בתעבורה, באבטחה ובמהימנות הנתונים. את הכנס חתם מר אייל רוטפלד בתודות לבאי הכנס ובהבטחה שמחויבות החברה להבאת מוצרי תשתית חדשים וחדשניים מהשורה הראשונה לשוק הישראלי תימשך, בשיתוף פעולה עם שותפים עסקיים בארץ ובחו"ל, כמו גם שתמשיך להיות אוזן קשבת והיענות לבקשות מהלקוחות. ארוחת הצהריים הקלה סיימה את האירוע באופן הולם ביותר, כך שהמשתתפים חזרו לעבודה עם רשמים מקצועיים וקולינאריים כאחד. מרבית המשובים שנתקבלו בסיום האירוע היו שההרצאות שניתנו היו מרתקות והשאירו טעם של עוד ושהיה זה מאלף ומעשיר להכיר פתרונות חדשניים שממלאים חלל של צרכים אמיתיים.

Red 8ull

New member
היה כנס מצויין

שיהיו עוד כאלו.....
אייל, תעלה עוד תמונות......החיילים מחכים

תמונות מהכנס Mainframe Forever

צירפתי לאלבום תמונות של אנשים יקרים שנצפו בכנס Mainframe Forever. מקווה שפרסום התמונות אינו פוגע בפרטיות של אף אחד או אחת. כל בקשה להורדה של תמונה מהאלבום תיענה בחיוב ותלווה בהתנצלות. שלכם בידידות, אייל רוטפלד.

הרצאה (בחינם) ב- Blue Education

חברת (Blue Education (IBM מקיימת סמינר בנושא "לשלב את הישן עם החדש בעולם ה-SOA באמצעות CICS WebServices" שיועבר על ידי רפי כהן, מנהל תחום תשתיות MF בלאומי כארד. תאריך הסמינר: 14.4.08 בין השעות: 17:00-20:00 יתקיים בג'ון ברייס, טיומקין 16, ת"א. הסמינר הוא ללא תשלום רשימת הסמינרים

למעלה