ימי פומפיאה האחרונים

שרוף

New member
ימי פומפיאה האחרונים

מלונות חמישה כוכבים הם המקומות שבהם מתבצעת המכירה הגדולה של התיקים. אי אפשר להפגש במשרדי הכנסת או המפלגות אלא רק לבזבז את כספי הציבור על מלונות חמישה כוכבים. שלושים תיקים לא פחות ולא יותר בממשלה שמקסימום שישה עשר תיקים היו מבטאים נכוחה את רצון העם. חמישה עשר סגני שרים ואנו יודעים מהי משמעותו של סגן שר,בעצם סגן שר זה כלום זה כיבוד למפלגות עוד תקציבים על חשבון אזרחי מדינת ישראל. במשך שבועיים מתקוטטת הכנסת על חוק שחרור אסירים תוך הטחת עלבונות אישיים ואפילו הסלמה עד כדי החלפת מהלומות בין חברי כנסת ובישראל במקום לחוקק חוקים שיגנו על אזרחי ישראל שנולדו כאן שרתו בצבא ועושים מילואים המפוטרים לאחר עשרים שנות עבודה במפעלים לטובת עובדים זרים המיובאים על ידי חברות כוח אדם מושחתות.מתעסקים עם חוקים סקטוריאליים. ממש בושה וחרפה. יום אחד אזרחי ישראל תתעוררו מהטמטום שלכם ותבינו ששתי המפלגות הגדולות מנצלות את הטמטום שלכם כדי לדפוק אותכם שנה אחרי שנה קדנציה אחרי קדנציה. נקווה שלא יהייה מאוחר מדי.

כולם קמו מהשינה כבר..מה אתה מציע?

התעוררו כולם...מה אתה מציע לעשות? להמשיך ולעקוב? לצרוח כאן בפורום? תהיה פרגמטי נראה אותך. שניסע לראנצ` ונישתול עגבניות שם? או שנפגין מול בניין הממשלה או בניין הכנסת? תהיה חכם ותציע.

שרוף

New member
אני מציע מרי אזרחי כבר הרבה זמן

אני מציע להחליף זמנית את הריקבון בממשל חרום צבאי לזמן מוגבל שייתן פתרונות ביטחוניים ללא הגבלת הדרג המדיני המושחת הכרוך בשחיתות שלטונית עם הרשות הפלשתינית. ובו זמנית ימנה ועדה המורכבת ממשפטנים יהודים ולא יהודים אה פוליטיים מהארץ והעולם כדי ליסד דמוקרטיה חדשה המבוססת על משטר נשיאותי.

hreuven2

New member
על ספסלי האקדמיה

אפשר לדון באופציות אלה או באחרות. המציאות שונה ולא רלונטית לפתרון המוצע. יכול להיות שצריכה להיות מלחמת שחרור נוספת שאולי תביא פתרון טוב יותר שיחזיר לנו את אהבת המולדת והאחריות הקולקטיבית וממנה יבוא השינוי בדרך השלטון

שרוף

New member
אנו עדיין נמצאים במלחמת השחרור

שלנו נוכח התעצמות האוייב והלאומנות שלו. אלא מאי ששלטון מושחת ורקוב מחסל את כח ההרתעה של ישראל. ומחסל את ישראל מבפנים עיי יצירת פערים גדולים באוכלוסיה.

hreuven2

New member
המצב רק יהיה יותר גרוע

מאחר ומטרת הפוליטיקה הישראלית והפוליטיקאים היא לנהל את עיניני הציבור והמדינה להשגת יתרונות פרטיים רק רעידת אדמה או התפרצות הר-געש[אמיתית] תשנה את המצב. לא נראה באופק תופעות כאלה למרות ההפחדות של אלה שרוצים לעשות כסף.

sanlee

New member
השתבש לך הסנסור של השפיות .מר שרוף?

עם מה אתה מתעסק כעת ? שהעולם יסדר לך את המדינה , משטר נשיאותי יהודים ולא יהודים .סלח לי אבל אתה מתעסק בקטנות. יש רק פיתרון אחד!!! והוא הוצאת הגורמים העוינים מבננו והעברתם לכל מדינות ערב! בשודדי המדינה יטופל בזמן רגיעה .אחד מעקרי המלחמה הוא ריכוז מאמץ וזה הדבר היחיד שצריך לעשות כעת!!!

הגורמים העויינים ביננו כוללים

גם את מר``צ והחתרנים הנוספים שהחריבו כל חלקה טובה במדינה הבלתי אפשרית הזו. איך עושים זאת סנלי? איך? בכוח? אין פיתרון.יש שיגעון מתקדם פה.

שרוף

New member
אתה חושב שממשל שרון יצליח איפה

שברק נכשל? נראה בעתיד למי השתבש הסנסור. אני חוזר ואומר קודם כל סדר פה ואחר כך סדר שם.

למעלה