ימי שישי....

ימי שישי....

תגידו לאן אתם יוצאים בימי שישי בד"כ? אתם נשארים בתוך חולון או יוצאים לערים אחרות? אין לי שמץ של מושג מה עושים בחולון בימי שישי חוץ מלראות סרט בקניון המאוס או ללכת לשברולט

katykr

New member
אמממ.....

אז ככה.. בדרך כלל לא מרשים לי לצאת מחולון בערב שישי....פעם היו מרשים לי לנאפיס היום אני אפילו לא שואלת..אין פה עניין של מרשים לא מרשים..זה כבר ברור שזה עניין מסוכן... אם אנחנו בחולון אז אפשר לצאת לקניון, לסרט...או לבאולינג...עוד לא הייתי בבאולינג פה בחולון אבל למרות התשבוחות מצד העיתונות...אמרו לי שדווקא לא משהו שם... אני אישית אוהבת את הבאולינג שבראשון....למרות שגם שם לא הייתי כבר הרבה זמן... וזהו, אין הרבה מה לעשות בחולון אבל אולי עדיף כך.... כי כרגע חולון היא לא עיר שמושכת אליה הרבה אנשים.... לביקור הכוונה..אף אחד מתל אביב בת ים או ראשון לא בא לפה (בדרך כלל) , אז זה עוזר קצת להפוך את העיר לבטוחה יותר. כרגע הדרך הכי בטוחה לבלות ביום שישי ולהשאר בחיים זה להזמין אליך חברים או ללכת לחברים...למרות שאני לא בטוחה שזה עוד ישאר בטוח לאורך זמו...עם המחבלים האלו...

צודקת...

הם כבר נכנסים לך לתוך הבית איפה לעזאזל אפשר להרגיש בטוח אם לא בתוך הבית שלך?
בא לך לבוא לצ´ט קצת?

stars

New member
היתי הולכת לשברולט...

רק שאף אחד לא ירצה לבוא איתי לשם.. אז נישארים בבית או שהולכים להתנחל אצל מישו

חולוני

New member
יוצאים לת"א.

השברולט מסריח.. וסרט, לפעמים, למה לא? אבל אני בדר"כ לא הולך לסרט בימי שישי, אלא באמצע שבוע (בעיקר ביום ראשון ובבכורה ביום חמישי). וסתם ככה, באמת אין מה לעשות בחולון..עיר שוממת..

למעלה