ין לנו מה לעשות בשבילך

ין לנו מה לעשות בשבילך

אני יושב לי מול המחשב לפנות בוקר והכאבים משגעים אותי, לקחתי כבר את כל המנה עד מחר בערב בשבע, אני חושב שאפשר היה להרדים עדר של פילים אפריקאיים בכמות המורפיום שיש בתוכי, אבל הכאב עדיין מנסר. רציתי להתחלק איתכם במסר שאני מקבל מהרופאים שמטלים בי שאני למעשה נטל ושהם היו מתים שאני התנדף להם מהחיים. הגעתי במצב על הפנים לקופת חולים האחות שפגשה אותי במיזדרון הכניסה אותי מיד לחדר האחות והשכיבה אותי אולי בגלל צער בעלי חיים או בכדי שהאחרים לא יצטרכו לראות אותי!! אחרי כמה דקות מופיע הרופא עם טופס הפניה למיון, המצב לא ברור הוא אומר ( לי המצב דוקא ברור לחלוטין) אני מפנה אותך למיון, הוא לא בדק אותי הוא לא דיבר איתי, רק נתן לי את הטופס ונימלט מהחדר כשעל פניו מבט של הקלה. מסיעים אותי לחדר המיון אמצע הלילה אני שולף את הפינקס הצהוב של האונקולוגיה וההפניה מודדים לי לחץ דם וחום ומשכיבים אותי במיון הפנימי מגיע רופא ראשון שואל מה קרה? כואב אני אומר הפנים שלו מתרכמים כאילו אכל כרגע קילו לימונים עם הקליפה וככה במשך כל הלילה כל פעם מגיע מישהו אחר בחלוק לבן מסתכל בגיליון שואל מה קרה כואב אני עונה והוא נעלם. אחרי שעברתי לילה מסויט של תאונות דרכים דקירה אשה מוכה סתם אפנדיציט מגיע רופא אחד חכם מסתכל בגיליון שואל מה קרה כואב אני עונה ואז הוא אומר נו? כואב אני חוזר על דברי אולי לא הבין והוא אומר אתה יודע אתה חולה, הוא אפילו לא אומר את שם המחלה, אין לנו מה לעשות בשבילך חבל שהחזיקו אותך כאן עשרים שעות וחותם על מכתב שחרור. תשמע אני לא מצפה שיחבקו אותי או שישבו איתי לשיחת נפש אבל המבט בעיניים של כל אדם מהצוות הרפואי שמטפל בי ממש לא נותן לי את הכוח לעבור עוד יום, קצת אמפטיה ודי.

יחפנית

New member
אז נו ...

אם הרופאים לא ידעו מה לעשות ..... אנו כאן יודעים אז נו ..... מה כואב ? בפיזי , וגם מה כואב בנפשי . כמה זמן כואב ? האם כואב ככה כשאתה שוכב ? או רק כשאתה יושב ? ומה הם הדברים שעושים לך שמח ? כדי שיפסיק לכאוב עדיף הרבה יותר עדיף לכתוב על כך ..... אז כאן לשמוע ...... חיבוק ואגב .... לואיז היי אומרת שכאב זה הענשה עצמית על דבר מה . מה נראה לך ? יש בך איזה גורם הענשה ? ואם לא אז ממה לדעתך התחיל הכאב ? אני

rachell

New member
כן חיבוק וכן לרפא את הנפש

את זה אני יכולה לעשות כאן ובוא אלינו עוד לקבל חיזוק ותמיכה בשביל זה אנחנו כאן

אילת33

New member
ין יקר ../images/Emo24.gif

דבר ראשון חיבוק, כי כוחם של החיבוקים והאהבה גדול בזמנים שכאלה... דבר שני, אם אתה מסוגל לקרוא, בין כאב לכאב, ממליצה לך בחום על ספרו של ברני סיגל "אהבה רפואה וניסים". דבר שלישי, ואולי הכי פרקטי וחשוב - אנחנו פה בשבילך, אצלנו מותר לומר את המילה שהרופא לא אמר... אנחנו יודעים וחיים עם המחלה הזו או עם המהפכות שהיא חוללה בחיינו בעבר... הייה חזק, חיבוק שוב, הלוואי ולא תדע עוד כאב, ודע לך שאם היית רואה את המבט בעיני היית מוצא בו תקווה, אמפטיה והמון כוחות לעבור עוד ימים רבים. שלך, אילת

יאיר24

New member
איפה יש מה לעשות בשבילך

יש כאן ובמקומות טובים כמו הפורום לרפואה משלימה ב אתר של חוסן www.hosen.co.il יש שם, בין השאר, סיפור של ד"ר אריק רמתי. כדאי להכיר. איפה אתה מוצא את התמיכה בתוכך? מציע לך לעשות סדר יום קפדני מאוד לענין התמיכה בעצמך אתה מוזמן לשלוח מסר אישי וננסה לסייע

אחשל

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

שלום לך, אני מקווה שלמרות הכל אתה מוצא כוחות להתגבר על הכאב ולקרוא את כל המסרים שאנחנו משאירים כאן... הספקתי להכיר המון רופאים ואחיות ופקידים ו... כולם בסה"כ בני-אדם, לא אלים. לפעמים גם להם קשה להתמודד עם העובדה שאין ביכולתם לעזור לך, אבל - זה בהחלט לא צריך להיות תירוץ לחוסר רגישות או אמפטיה. בשעת הצורך - אני תמיד מחפש את האדם היותר נעים וסימפטי בצוות, ותאמין לי - יש כאלה בכל מקום. האם שקלת לעבור לטיפול בבי"ח אחר? האם התייעצת לגבי מטפלים אחרים? תוכל למצוא הרבה תמיכה, עידוד ומידע כאן, וגם במקומות נוספים כמו ח.ס.ן

קולית1

New member
רציתי לספר לך ספור שכבר ספרתי

אותו בעבר בפורום אחר על אבי שהיה חולה סופני הגענו איתו עם כאבים לביח ושם סרבו לטפל בו בבמיון מכיון שהוא חולה אונקולגי. נאלצנו לגשת לביח אחר ושם הרופאים בהחלט התיחסו הזמינו רופאים שונים נורולגים ואורטופדים וטפלו בבעיתו. לא רק זה אלא נתחו אותו והאריכו את חייו בעוד כ5 שנים. אני מדברת על תקופה של לפני כ20 שנה שסרטן הערמונית היה קטלני . אבי היה עם גרורות וחי על מורפיום ואחרי נתוח מסויים שעשו לו בביח הפסיקו הכאבים הגרורות לא התפשטוומצבו השתפר פלאים הוא השמין חזרה וחזר לעבוד וחי כך עוד 5 שנים וכמו שהרופאים שם אמרו בנגוד לכל הסטטיסטיקות. לכן עצתי לך הלחם על חייך החלף רופאים ואל תתיאש כי בכח הרצון ניתן להתגבר ולעולם לא להתיאש אני בעצמי גם חליתי ונכון להיום אני כבר אחרי. המון המון בריאות היה חזק קולית

soficat

New member
רפואה שלמה

ההודעה שלך נגעה בי כל כך ועיצבנה אותי כל כך יש לי רק דבר אחד להוסיף וזה שאני מאחלת לך רפואה שלמהההההההההההההההה מכל הלב ושבוע נפלא !!!!!

למעלה